🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
А мен много ме дразни Силвена Роу.То е интонация, то е чудо и като каже "уаууу"...

# 61
  • София
Е, все пак е човек, който живее от 30 години в Англия, няма как да няма отражение на говора й.

# 62
На мен много ми пасва Силвена в това предаване, чак се изненадах сама от реакцията си. И с тези безумни сини очи е много неразгадаема. Браво, мисля че успяха да го съживят предаването и да се събудят от напускането на шеф Ангелов, да видим...
Само новият декор ми е супер тъп, какво е това ковано желязо, в Прованса ли ще ходим? Не ми харесва изобщо...

# 63
  • Испания
Хареса ми как започна с думите на шефовете.

Страхотна е новата кухня.

Лора от Добрич е много чаровна.

Маргарита от Петрич. Ако тя не може да прецени, близките ѝ не са ли могли да ѝ кажат, че не е за този формат? И кимон сложила.

Ваня от Сливен /с пиргите в тенджерите и чинията/.

Мисля, че ще има истерии тук.

Васил /за втори път/.

Щом могат да се явяват повторно, направо видях един кошмар.

Евгени много ми хареса.

Кристина от Червен бряг е екзотично сладурче.

Интересно ми беше да гледам. Силвена все едно е била шеф във всички сезони. Много ми допада.

Ще догледам утре епизода.

# 64
  • София

MasterChef - Епизод 1, Сезон 5 (25.02.2019) ДИРЕКТЕН  ЛИНК

# 65
  • Стара Загора
Smileys много благодаря за подробния пост и за темата! Страхотни са, браво за усилията! Flowers Hibiscus
Mari_mar благодаря за линка! Hug

# 66
  • Sunshine state
Още не съм много убедена дали харесвам Силвана или не. Харесват ми играчите, интересни са! Хареса ми този с Уелингтъна, смятам, ме има много потенциал. Смайлс, страхотен пост си направила! Благодаря!

# 67
Хайде и аз тук, ще хвърлям по едно око. Снощи хванах все приятни участници, момчетата със сандвича и Уелингтъна.

# 68
Включвам се и аз в темата.
Не ми хареса Силвена Роу. Много ми е изкуствена и превзета. Пред хората една мила, любезна, зад гърба им - критична и хаплива. За мен е прикрито същество. Не е достатъчно да си от женски пол, за да си дама.

# 69
На мен ми хареса Силвена,/дето сега живее , както тя го произнесе в Дюбай/ баш си е на мястото!

# 70
Включвам се и аз в темата.
Не ми хареса Силвена Роу. Много ми е изкуствена и превзета. Пред хората една мила, любезна, зад гърба им - критична и хаплива. За мен е прикрито същество. Не е достатъчно да си от женски пол, за да си дама.

Ето какво ме е дразнело. Това лицемерие, което е присъщо на западните общества. Пред хората усмихнати и вежливи, пък какво си мислят само те си знаят.
Предпочитам да ми теглят една, но да е от сърце Joy

# 71
Още никой не ме е грабнал.
Тия недопечени меса нетрадиционни за нашата кухня, обаче винаги впечатляват журито и ги  смятат за върха на кулинарното изкуство.
Красиви чинии бяха, но не бих си ги поръчала никъде.

# 72
Шеф Михалчев от кога е без големите дупки на ушите? Нов имидж?

# 73
Шеф Михалчев от кога е без големите дупки на ушите? Нов имидж?

Нов имидж, но яде по същия начин. Като хамстер Joy

# 74
  • София
Пък аз се чудех какво различно виждам в него.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт