🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 412
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Според мен, Ангелов някак негласно доминираше над Михалчев и Токев. Сега тримата ми изглеждат равнопоставени.

А сега, на моменти май Силвана Роу изземва тази функция. Просто е по-приказлива. Но няма лошо.

# 166
  • софия
Аз много се радвам ,че Ангелов го няма. ХК му пасва идеално. Държеше се надменно и то най-вече спрямо колегите си. Другите двама го превъзхождат по умения и знания. В момента тази тройка ми е идеална. Роу се пасна идеално на формата.
Токев е много по-страшен и вдъхващ авторитет от вечно подскачащия Ангелов.

# 167
Гледам Мастършеф с удоволствие.
Конкурентното предаване по Нова много ме натоварва, само крясъци, не мерси!

Бях скептична към Роу, мислех че ще ме дразни. А тя е ужасно готина! Харесвам я. Прилича на котка! Simple Smile

# 168
.......НК, че то там куцо, кьораво, сакато се събрали в една кухня, а тук виждаме доста класни ястия и просто как да не ги пробваш/най-вече десертите Heart EyesHeart Eyes/....
Което е странно, понеже в HK са"професионални" готвачи! Само чуйте"професионалиста" Петко, колко разбира😲.
С изключение на 2-3 ма тия в HK, не могат да стъпят на малкото пръстче, на доста, от любителите! 😉

# 169
Първо, тази тема е за Мастър шеф.
Второ, вие гледали ли сте оригиналния формат на Хелс китчън?
Трето, как може да сравнявате уменията да направиш една нафръцкана чиния за 60 минути и това да работиш в професионална работеща в реално време кухня и да издадеш идеалния стек за няма и 10 минути? Ако участниците в Мастър шеф влязат в Хелс китчън ще се омотаят жестоко.
Не сравнявайте двете предавания, те нямат допирни точки. Едното е интересно заради търсенето на креативност, но е доста монотонно, другото е интересно защото се вижда как работи един ресторант и е доста динамично.
П.П. А Токев (когото много харесвам) хич не гледа надменно, тъй ли? Joy
Токев и Ангелов са различни персонажи. Няма какво да се лъжем, Ангелов е много симпатичен, запомнящ се и енергичен и мнооого добре му пасва ролята на водеща фигура на екран.

# 170
Точно така, темата е за МШ и коментарите за разни Петковци и други детайли около ХК в съседната тема.

# 171
И аз при тези, които не съжаляват за Ангелов Simple Smile Без него предаването спечели дори. И с Лео миналия сезон беше по-добре, и този с новата дама вероятно ще бъде.

... Трето, как може да сравнявате уменията да направиш една нафръцкана чиния за 60 минути и това да работиш в професионална работеща в реално време кухня и да издадеш идеалния стек за няма и 10 минути? Ако участниците в Мастър шеф влязат в Хелс китчън ще се омотаят жестоко...
Само дето видяхме възможностите на част от миналогодишните ХК победители в последната Черешка. Ами не бяха впечатляващи, пък надали са издавали вечерята за половин час Simple Smile

# 172
  • София-Младост
Два различни формата са, не знам защо продължаваме да ги сравняваме.
Харесвах Ангелов в МШ, харесвам го и в ХК, но без брада...от последното печели само жена му:)

Лео Бианки аз го харесвах, с акцента и говора...Роу ми идва малко ту мач уау, обаче няма как. Добре ли чувам, че нарича Михалчев Пепе...

# 173
Не харесвам нито Ангелов, нито храната му. Харесвам Лео, но не и храната му. Обичам Токев и обожавам храната му и Обожавам Михалчев и храната му

# 174
Михалчев ми падна в очите преди време.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 10:06 от rummi_pl

# 175
  • София
И Андре нямаше да харесвате, ако го познавахте.  Laughing

# 176
Добре, че няма такава опасност Joy

# 177
И Андре нямаше да харесвате, ако го познавахте.  Laughing
Защо аз го познавам и го харесвам. Какво му е?

# 178
  • София
Познаваш го истински, като приятел и знаеш как мисли, какво го движи, какво му е приоритет в живота?
Който го познава добре, знае за какво говоря. Който не го познава, няма смисъл да чака да му развявам кирливите ризи по форумите, не бих си го позволила.

# 179
Е, не така като приятел. Но колежката ми му е роднина, отраснали са заедно и само хубаво говори.

Общи условия

Активация на акаунт