🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Няма по-добър от Ангелов.
Неслучайно там му беше тясно и си направи предаване.
Другите са пълнеж.

Ангелов има много нестандартно поведение и много нагнетяващо... вечер човек иска да си отпочине и да се зареди с положителни емоции и с "красиви чинии", разбира се. А не да слуша крясъците на този и онзи...

# 151
  • Mediterraneo
И Силвена Роу да беше на мястото на Ангелов в Хелс китчън, и тя щеше да се държи така. Там сценарият е такъв, нали не си мислите, че Ангелов като невменяем по цял ден крещи из кухнята на ресторанта си.
Аз харесвах журито в оригиналния си състав, тримата бяха страхотен екип.

# 152
Много го харесвах и аз Ангелов в Мастър шеф. Затова, когато го замениха с безличния Лео, изпаднах  в ступор. Сега в ХК не го харесвам и не го гледам, но то цялото предаване е едно истерично, изнервящо и натоварващо.

# 153
Ясно ми е, че концепцията на Hell's Kitchen е такава, но не ми допада.
Ангелов също не ми е допадал и е чудесно, че си е намерил там попрището да ни освободи от присъствието си в МШ.
Радвам се за неговото развитие Grinning

# 154
И Силвена Роу да беше на мястото на Ангелов в Хелс китчън, и тя щеше да се държи така. Там сценарият е такъв, нали не си мислите, че Ангелов като невменяем по цял ден крещи из кухнята на ресторанта си.
Аз харесвах журито в оригиналния си състав, тримата бяха страхотен екип.

Точно така , всичко е сценарий , такова е предаването , трябва да се крещи .
Харесвах Ангелов в МШ ( сега ми се струва , че Токев иска да го замести с държанието си ) 

# 155
  • Mediterraneo
Токев и да иска да го замести, няма да му се получи. Различни натуралности са двамата. Миналата година добре се справяше като водещо лице на журито, но Ангелов е ненадминат. въпреки че Токев също много го харесвам.

# 156
Ангелов втори сезон не  е в журито, но продължава да бъде все така коментиран

# 157
  • Sunshine state
Ангелов втори сезон не  е в журито, но продължава да бъде все така коментиран
И тук и в темата на ХК, има постове за и против едното или другото предаване. Малко ми е досадно това, понеже всяко си има отделна тема и в край на сметка на някого като не му харесва едното, да превключи и да гледа другото. Rolling Eyes
На мен и двете ми допадат и ги гледам с интерес, но аз просто обичам риалитита под всякаква форма и за това. Нито ми пречи, че Ангелов крещял, нито нищо. В край на сметка всичко е сценарий, за да ни е интересно.
Къде съм бляла не знам, ама не съм разбрала, че вчера няма предаване, а се бях настроила, че ще гледам. Днес обаче ще си взема "дозата".Wink

# 158
# 159
На мен мноого ми харесваше Ангелов в Мастършеф. Без да го сравнявам със сегашното му амплоа, на мен той ми липсва в Мастъра. Не мога да сравнявам Токев и Ангелов като готвачи, но като водеща фигура на журито Токев не ми допада толкова.
За съжаление, ако не ми харесва едното предаване с хората в него да превключа на другото, не е опция, понеже цялата концепция на Хелс Китчън не ми допада: нито играта, нито играчите, нито ролята на Виктор там. Тъй че и да ми липсва неговото присъствие по БТВ какво ми помага да пусна НОВА? Нищо, така че ми остава само да си коментирам.

# 160
  • София
Според мен, Ангелов някак негласно доминираше над Михалчев и Токев. Сега тримата ми изглеждат равнопоставени.

# 161
  • София
Според мен, Ангелов някак негласно доминираше над Михалчев и Токев. Сега тримата ми изглеждат равнопоставени.

Точно!

# 162
Следя предаването с интерес, определено Силвена много повече ми допада от Лео.
Мисля че сегашното жури изглежда наистина по-равнопоставено, в сравнение преди с Ангелов (който не мога да понасям в ХК)

# 163
  • Испания
Резултати от анкетата:

# 164
  • София
Записвам се с удоволствие, здравейте!  Simple Smile Simple Smile
 Този пот избягах от H` Kitchen не става за гледане, голяма простотия се е събрала, прескачам ги определено.
С удоволствие ще гледам всички, но най-вече Силвена Роу - много ми харесва  като жена и външен вид,  хубавица е, като държание, като начин на говор,. всичко, за мен е перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт