🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 374
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за темата , наваксвам си с епизодите , защото ги гледах от части . Предпочитам MasterChef пред Hell’s Kitchen .

И определено Силвена ми харесва повече от Лео.

# 136
  • Mediterraneo
Харесвам Силвена отдавна( честно казано нямам представа къде съм я гледала, не помня), но тук определено ми преиграва. Това Уау не й слиза от устата. Харесва ми, че взема отношение и изказва мнение, Лео миналата година говореше малко. Не мисля, че Токев се дразни на Силвена, мисля, че е сценарий.
Доста участници ми попаднаха в полезрението, много неща ми харесаха. Има и доста пренавити участници, които ще гръмнат още в началото, сигурна съм.

# 137
Мен пък Лео не ме дразнеше - беше балансиран и умерен. Вярно беше, че миналата година липсваше цвят, акцент... Мисля, че това е идеята за Силвена в този сезон. Не ме дразни с "акцента" си, защото като човек живял толкова години в чужда страна и женен за местен е нормално да има промяна в интонация или местен паразитен израз "WOW". Иначе е свежарка... на този етап. Ще видим по-нататък

# 138
Смайли, ама моля те, душко, не се връзвай! Супер тема правиш! На мен ми е много полезно да слагаш снимки, имайки предвид че гледам с две деца край мен, я видя всичко в предаването, я не...
Силвена ми е свежарка, не мисля че Токев ѝ се дразни...

# 139
Снощи как го поопипа за бедрото...Тази тактилна техника за манипулиране ли ползва,или е безволево?Странно ми беше.

# 140
И аз се записвам да следя.
От журито Силвена много ми допада и Михалчев. Токев горе-долу.
Hell's Kitchen не мога да гледам, противоестествена ми е концепцията, но Ангелов си е баш за там, хубаво, че се махна.

# 141
Аз харесвам повече НК и МШ го гледам от 22ч. нататък.А когато няма НК го гледам цялото.След 22ч. за мен е най-интересно,елиминации,много напрежение,гафове...

# 142
  • До морето
Харесвам Гордън Рамзи, от там харесвам Мастършеф, от там Токев и Михалчев, а тази година и Силвена Роу харесвам.

Не харесвам Виктор Ангелов, мноооого си е повярвал, ама много!!!

# 143
  • София
Сега изгледах първите два епизода. Силвена съм я гледал преди не помня в каква поредица и бях много резервиран към нея, но тя просто ме изненада. А 16 годишното момче направо заслужава моето възхищение. Що си мислех, че бяха три пъти седмично?

# 144
Михалчев на мен ми е любимец откакто започнах да гледам предаването. Силвена не ме дразни с говора си, дори обратното. Харесва ми да я слушам, а очите й са.. Heart Eyes
Момчето на 16 години ми хареса. Изглежда като едно добро и скормно дете, но не знам до колко биха си позволили от формата да го държат в предвид възрастта му (не е много малък, но не знам защо така си мисля). А тази Тотка от Австрия нещо ме дразни. Ще чакам да видя и останалите участници. Не мога да се сетя обаче, преди да оформят окончателбата бройка на участниците какво се случваше. Май пак готвеха тези с 2 "да" Thinking

# 145
  • София
Михалчев на мен ми е любимец откакто започнах да гледам предаването. Силвена не ме дразни с говора си, дори обратното. Харесва ми да я слушам, а очите й са.. Heart Eyes
Момчето на 16 години ми хареса. Изглежда като едно добро и скормно дете, но не знам до колко биха си позволили от формата да го държат в предвид възрастта му (не е много малък, но не знам защо така си мисля). А тази Тотка от Австрия нещо ме дразни. Ще чакам да видя и останалите участници. Не мога да се сетя обаче, преди да оформят окончателбата бройка на участниците какво се случваше. Май пак готвеха тези с 2 "да" Thinking

Правеха им разни състезания от сорта равномерно нарязан лук, па ястие дето водещо да е яйцето и тем подобни. И отпадаха докато станат 16 участник. Аз си мисля ,че малкия май ще го изпратят ощу в първия етап.

# 146
  • софия
любимата ми част от предаването е, когато Михалчев си похапва. Толкова сладко да яде тоя човек....А този сезон го започна доста шеговито и отворено - много ми харесва. Но ми изглежда нещо позаслабнал - дано готвят хубаво ,че да си похапне малко човекът!
Токев ще го играе 'лошият и строгият' този сезон. Отива му много повече от Ангелов. Пъти по-авторитетен е. Да не говорим, че е много по-сериозен готвач от Ангелов.

# 147
  • Разпиляна във въображението
И Силвена си хапва стабилно Simple Smile

# 148
Включвам се и аз! Миналата година не ми хареса много, трети сезон беше по-добър, но тази година съм пак на линия.
Още не мога да реша Силвена дали ме дразни или я харесвам. Начинът по който говори не ми допада. Но това все пак е нещо, понеже Лео ме оставяше напълно безразлична дали е там или не. Михалчев тази година ми е много забавен и симпатичен, а на Токев не съм фенка.
От участниците като първи дразнител за мен виждам жената-полицай-разследващ полицай-адвокат. Напомня ми на Цвети от миналата година по говор, която също ми лазеше по нервите.

# 149
Няма по-добър от Ангелов.
Неслучайно там му беше тясно и си направи предаване.
Другите са пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт