🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 374
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Няма как да блесне точно с тези двамата. Най-много да стане смешна.

# 121
Харесва ми и на мен засега Силвена, но говора и мен ме дразни. Ще видим засега и давам шанс.

# 122
  • Испания
Изнервените от мен, успокойте се! Исках да отбележа кои са получили престилка и кои - не, както и да илюстрирам представеното.

Няма да си правя труда.

Усмихнат ден!

# 123
Няма как да блесне точно с тези двамата. Най-много да стане смешна.
То е ясно че няма как. Обаче имам усещането за нещо такова. И може би това дразни и Андре.

# 124
Силвена ми е 50/50, шефа каза, че му се виждала злобарка ....ще видим.
Иначе ми харесва видяното до сега, като предаване.
Пуснах за малко Хелса...то викане, крякане, обичайните простотии и ме отказаха.

# 125
Е, тя нали вече се пробва да блесне сама, но не ѝ се получи. Имаше някакво кулинарно предаване, което дали просъществува и месец, по Ьтв. От 18ч. С  връзки по скайп. Няколко известни хора готвеха заедно с нея. Нали не бъркам сюжетната линия.

# 126
  • София
. И аз имам лекото усещане, че Андре малко й се дразни

Много правилно ти е усещането! Токев дълго време учи български за да може да не се различава по говор, че детството му е минало в Германия. За него е неуважение да живееш в която и да било страна и като за начало да не гивориш езика. При това правилно. Това са негови думи.
А Силвена е българка и wow, има акцент, а не мисли да поработи над асеновградския си диалект.
Няма да пиша повече, че познавам Токев и да не кажа нещо....
А, да и тук повечето си я харесвате, да не ви разбунвам харесването. Всичко е WooW!

Това лично шеф Токев ли ти го каза, понеже го познаваш лично, или си е твоя интерпретация?

Според мен изобщо никой не се дразни на никой, шеф Токев е по-тих и обран човек, той така се държеше и първи сезон, когато Виктор Ангелов подскачаше и говореше основно той. Като водеша фигура миналия сезон се поразчупи, но все пак това си е той. А човек с неговото възпитане не се дразни от обективни неща като говор и дрехи.

Силвена от 30 години е в Англия, със съпруг англичанин, което означава, че тя постоянно общува на този език. Няма как за толкова много време да не й се промени малко говора и да не възприеме типичните за езика и страната маниери на говорене.
Потърсих инфо за нея в нета и ми излязоха много на брой статии за нея от ББС, Ню Йорк Таймс и други подобни. Много е известна и популярна в тези ширини. Коеот за мен говори много, предвид, че е тръгнала сама от нулата.

# 127
Татуировките на Михалчев са супер, особено тези на ръцете ❤️

# 128
Някой дали е направил ретроспекция за предишните победители, как са започнали в Мастър шеф, т.е. дали има някой продължил с две ДА и едно НЕ? Интересно ми стана с какви ястия са се представили.

# 129
Mari_Mar, много благодаря за линковете.

Страхотен екип са Шефовете. И тримата са космополити, широкоскроени, дори приятно ексцентричния им вид ми допада. Силвена ме спечели след като грабна престилката и догони една от участничките. Чувствителен човек, има в нея една човечност и непредубеденост, която ми харесва.
Избраните досега са много интересни, надявам се и останалите получили престилки да са на ниво.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 11:10 от Cafelate

# 130
Миналата година реших да гледам предаването от самото начало. Обаче като видях кой е заместил Виктор Ангелов, се отказах след 30 минути мъка да го гледам. На този Лео, хем не му отиваше да бъде строг (той и да иска, не може да докара интонацията), хем не му разбирах. Тази година пак реших да го гледам. Тази Силвена я гледах в неделя в някакво предаване и нещо в нея не ми допадна, не ми хареса. По-добра е като жури от Лео, поне няма да се откажа да гледам, но вътрешно не я харесвам.

# 131
  • Великобритания
За мен Силвена е класи над Лео , и като професионалист и като човек
Лео е лигня , може да прави някви италиански специалитети , ама то и аз да съм родена и израснала в Италия сигурно ще мога .
Акцентът на Роу не ми пречи изобщо , дори ме забавлява , и като погледне с тия зелени очи , наистина става Woow Grinning

# 132
  • София
И мен не ме дразни никой засега.

# 133
Да ви прилича на някого Sunglasses
Скрит текст:

# 134
  • Sunshine state
Силвена още обсъждам дали да я харесвам или не. Не съм забелязала Токев да не я харесва. Според мен той просто си е по-неутрален и не показва толкова емоция.
Смайлс, не се връзвай. Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт