🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добре тръгва сезона, Силвена ми е симпатична, Михалчев ми слабост, Токев ми е ... добър готвач! Дано се появи една нова Божана или Божан и да ги рапердушини Wink
Божана беше изнервяща, няма нужда от втора.Искам някой тих и скромен , но много, много талантлив готвач.

# 106
Добре тръгва сезона, Силвена ми е симпатична, Михалчев ми слабост, Токев ми е ... добър готвач! Дано се появи една нова Божана или Божан и да ги рапердушини Wink
Божана беше изнервяща, няма нужда от втора.Искам някой тих и скромен , но много, много талантлив готвач.
Мечтая такива готвачи да работят в бг ресторантите...

# 107
  • София
Божана избухна още с появата си. Досега никой не е показал нейния темперамент.
Но пък има много, много сериозни заявки от няколко от момчетата.

# 108
# 109
Харесва ми началото, има добри готвачи. Силвена много ми харесва как се вписва, много по-добре от Лео според мен, дори така оформената тройка ми допада повече и от предишната с Виктор Ангелов. И аз имам лекото усещане, че Андре малко й се дразни

# 110
  • Испания
Хелоооооооооооооооооооооу!

Тотка от София. Чудех се откъде ми е позната, пък тя се оказа майка на Ния.

Д-р Николай от Враца. Странна комбинация.

Наско /фризьор/. Дори се къпел артистично.

Радка "от" Австрия. ЕкспериментиРвала. Заболя ме главата от кудкудякането ѝ.

Илияна "от" Италия.

Емануел /културист/. Защо да не познавали хората Skyr? Не го ли продават в България в Лидъл?
Хареса ми.

Сияна от Пловдив. Интересно.

Арх. Петя от Свищов. Много неапетитно ми изглеждаше поднесеното.

Стефан май събра очите на шефовете.

Теодор от София. Детенце, но колко уверено! Стра-хо-тен!

Защо Токев се дразни на Силвена? Имам моя теория. Михалчев не се "пъне" да блести. Той просто е спокойна личност и не му пука особено кой какво мисли за него. Токев е болезнено амбициозен, смята /може би/, че е успял да блесне миналата година на фона на Михалчев и безцветния Лео и сега е бесен, защото си дава сметка, че Силвена ще е най-харесваният шеф.

# 111
Има нещо такова, Силвена е доста по-експресивна и бъбрива от другите двама шефове взети заедно, което малко или много я поставя нея в светлината на прожекторите, а миналата година беше Токов в главната роля. Но може просто да й се дразни на темперамента и поведението, все пак е доста... шумна и нахакана, често му влиза в личното пространство, а той си е  по-свит и тих.

# 112
  • София
smileys, малко в повече ми идват вече блещукащите картинки и посудата.
Не сме в отчетна бебешка тема, все пак.
Някак си.... аудиторията в тази тема е по-различна. Или поне така си мисля.
Hands V Hands V Hands V

Силвена има много пронизващ поглед. Вече познавам по очите дали нещо й е харесало или не. Simple Smile
Много е спонтанна и неподправена в реакциите си. Определено ще освежи сезона.
Произношението й е малко странна смесица от пловдивското говорене на "и" (заместване на "е" в края на някои думи с "и") и английско заваляне. Ще й свикнем. Simple Smile

# 113
  • Sunshine state
Михалчев просто се е подстригал по-късо от обикновено и за това така си личат татуировките. Хареса ми историята на българката от Австрия. Бая ще окапят белейки картофи, лук и тн. преди истинското състезание, та гледам да не се привързвам. 😂

# 114
  • Варна
Гледах HK и ме отказаха да ги гледам. Изгледах сега двата епизода,  какво ми стана, то голям рев ударих.😂 Като видя как плачат и се радват близките, особено децата, не издържам. Много приятни участници, ярки, запомнящи се. Силвена ми харесва много, разчупва мъжете. Не мисля, че е лицемерно това с коментарите и след излизането на участника, тя доста категорично се обосновава пред тях, после за мен си е обсъждане между професионалисти. Интересна смес между акцент и диалект има. Simple Smile
На мен много ми харесва оформлението на smileys, много труд и настроение е вложила. Благодаря!
Да си призная май за първа година ще гледам от началото и надявам се до края предаването с интерес, друг път само надниквах, но така губех нишката. Очарована съм от видяното засега, виетнамката е толкова сладка и екзотична, уви и аз не мисля, че ще продължи много напред.

# 115
Журито е страхотно, а Лео въобще не може да се сравнява със Силвена. Тя е класи над него, и е професионален готвач.

# 116
. И аз имам лекото усещане, че Андре малко й се дразни

Много правилно ти е усещането! Токев дълго време учи български за да може да не се различава по говор, че детството му е минало в Германия. За него е неуважение да живееш в която и да било страна и като за начало да не гивориш езика. При това правилно. Това са негови думи.
А Силвена е българка и wow, има акцент, а не мисли да поработи над асеновградския си диалект.
Няма да пиша повече, че познавам Токев и да не кажа нещо....
А, да и тук повечето си я харесвате, да не ви разбунвам харесването. Всичко е WooW!

# 117
Държа да кажа, че съм влюбена в Силвена Роу! Интелигентна, успяла, красива(за мен излъчването й е магнетично), забавна! Удоволствие е да я наблюдавам в предаването! И как прекрасно се стикова с останалите членове на журито(които също са страхотни)! Прекрасно е да гледаш интелигентни хора от екрана!

Акцентът зависи от това до каква степен се е налагало да използваш българския в ежедневието си. Имам близък живял 30г в Америка, но общувал изключително с българи и руснаци, това е повлияло добре на съхраняването на майчиния език. Силвена предполагам е говорила в по - голям процент с чуждоезични хора. И пак не смятам, че й е толкова кофти говоренето за човек живял толкова дълго извън пределите на България.

# 118
А, не съм сигурна дали я харесвам засега, по- скоро не.
Токев обаче ми е уау като готвач и човек. Heart Eyes

Чета от телефон често и ме дразнят картинките, които трябва да отварям и вместо снимка ми излиза палци нагоре- надолу и чинии. Съответно не ги отварям.

# 119
Не че не харесвам Силвена, но някак си имам чувството че е малко пренавта и решила на всяка цена да блесне. Малко пренебрежително се държи с другите двама.
Щом още в началото забелязах че Андре и се дразни явно има нещо. Виж моя любимец Михалев си е непукист.

Общи условия

Активация на акаунт