Oфф: идвам в София

• 2 740
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Аууу, членства са се раздавали значи.  Confused

Ужасно съжалявам, че не дойдохме. Просто днешният ден беше голямо изпитание за мен. Кольо кашля ужасно, размаза се на цимента в коридора и направи салто, като си удари окото в шкафа за обувки...Отделно пътуваме на море утре рано. Да не продължавам, че има още.  ooooh!

Щастлива съм, че сте прекарали приятно и полезно и се надявам следващия път да сме заедно  Wink

# 61
Аз както винаги издъних работата.Снощи бях на сватба до ранните доби и сутринта не можах да отлепя,за да отида да си взема детето от баба му.Но понеже станах в 11,а трябваше да отида да го взема,та стана 13 и реших,че няма смисъл да ви търся вече в парка.Много тъпо...Искам и аз да съм ЛЛЛ член... Cry

# 62
Южният парк не ми е удобен за срещи. Е, щях да се напъна, но на хлапето му изби предкътник и цяла нощ ме буди с рев през 1 час. На сутринта не бях на себе си. Дали и ние като Емия можем да се надяваме на втора среща?

# 63
Прекрасна среща!
Напълних си душата с прекрасни мами, бебета и дечица! Hug

Асинка търкалото ви е в нас, вторник да го нося ли, ще идваш ли?

# 64
От толкова приказки и толкова любими мои мами на куп , се улисах в сладки приказки и даже не успях да се видя с всички Crazy Blush Heart Eyes Сетих се , че нося фотоапарат накрая и снимките са малко и не на всички  ooooh! Ще ги публикувам в другата ни тема  Hug

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 01:27 от ***Цвети***

# 65
Като чета колко нови членове има ЛЛЛ - Българияа, съм много щастлива, че помогнах за това, като повдигнах въпроса в другата тема.

Няма ли още снимки?

# 66
Бебата се успа и аз закъснях.Изобщо не ми мина през ума,че може да сте на 'ментов носорог'.Обиколих парка с надежда да ви намеря,но уви..Ужасно съвалявам.

# 67
Ами ние отидохме на Ментовия носорог чак след 1 ч, а преди това си бяхме в парка, така че просто не си ни намерила, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт