Пречиствател за въздух мнения

• 83 942
  • 298
  •   2
Отговори
# 210
Е, няма да стане стериелн въздуха със сигурност. Joy Разлика има, когато обирам прах от мебелите, така че консултантката е хубаво да си купи и тя и да пробва, пък после да се смее. Joy За миризми също е много добро решение.

По принцип пречиствател на въздух може би се влага като значение, че ще е "чист въздуха".

Ако видиш един използван филтър ще се убедиш, че обира и прах.

# 211
# 212
Аз искам да благодаря на petiaivanov за мненията! Hug
Много полезни ми бяха, накараха ме да се замисля и разпитвам.
Благодаря още веднъж!

# 213
Здравейте, колебая се между Levoit Core 200s/300s и Hygea Air Home. Кой бихте препоръчали и смятате, че ще върши по-хубава работа?

# 214
  • в 1001-та нощ
Втория 👌

# 215
Каква консултация очаквате да получите от продавачка на парфюми? Била е достатъчно мила да отговори на въпроси, несвързани с работата й, но е доста странно да се осланяте на мнението й.
Също миризмата на гора в затворен магазин, който не се намира в гората, може да дойде единствено от ароматизатор. В гората миризмата идва от дърветата и тревите.

# 216
Здравейте! И моите колебания са между Levoit 300s и Hygea Air Home. За детска стая е, не е голяма. За втория пише че унищожава бактерии и вируси без озон. Някой да има наблюдения? Видях че Алена препоръчва Hygea.

# 217
  • в 1001-та нощ
Ползвам пречиствател с такива функции от години и когато някой у дома боледува, другите не се заразяваме. Разбира се, пазим се, внимаваме, но вярвам, че има значение и филтрацията на въздуха.

# 218
Това е чудесно. Ние сме с две деца и винаги се заразяват едно друго. То няма гаранция за нищо но все пак мисля че ще ни е само от полза. Ще поръчам Hygea и се надявам да останем доволни.

# 219
Здравейте, бихте ли ми препоръчали пречиствател, като стаите ми са по под 20кв.м. Затваряме вратите и обмислям за сега да го местя из различните стаи. С малко бебе съм вкъщи и с куче. Живеем в къща, на много прашна улица.  Благодаря предварително.

# 220
Ползвам пречиствател с такива функции от години и когато някой у дома боледува, другите не се заразяваме. Разбира се, пазим се, внимаваме, но вярвам, че има значение и филтрацията на въздуха.

Тези ли препоръчвате (Levoit 300,  Hygea Air Home)  или този, който бяхте споделила преди години , че ползвате (мисля, че беше този- https://dedal-robot.com/product/oberon-220-hybrid-do-40-m2-vazdu … ajnitel-na-vazduh).  На колко време му сменявате филтъра и на каква цена е?

И мнение на  Ровента за този модел:
https://www.tefal.bg/p/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%8 … 2840f0/1830008729

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 21:28 от Тhe little prince

# 221
Здравейте, колебая се между Levoit Core 200s/300s и Hygea Air Home. Кой бихте препоръчали и смятате, че ще върши по-хубава работа?

Аз ползвам Levoit за детската която е 12 м.кв.
При дим и вдигне на прах веднага влиза приключва на силен режим. През нощта е тих, шумът изобщо не е убезпокояващ. Чисти се лесно и филтрите се сменят бързо. Много много добър уред е.
Напоследък отварям вратата към коридор и други стаи. Чудесно се справя дори с това положение.
Алергията на дъщеря ми се повлия положително

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 23:37 от ALMIRRA

# 222
Здравейте, можете ли да ми предложите пречиствател за въздух, който да е тих? Става въпрос за стая на новородено бебче. ☺️

# 223
Почти всички на пазара са Тихи. Дори тези, които са посочени с малко по-завишени децибели. Шумът който издават е на лек бриз, което всъщност е успокояващо, а не дразнещо.

# 224
  • София
Здравейте, може ли да ме насочите към някой пречиствател за въздух , който да тежи по малко и да е по-компактен? Благодаря !

Да попитам дали някой е използвал този : https://zora.bg/product/ac085011

Абе май този ми харесва повече: https://zora.bg/product/ap330w (Whirlpool AP330W)

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:38 от ghost27

Общи условия

Активация на акаунт