Пречиствател за въздух мнения

• 90 820
  • 326
  •   2
Отговори
# 315
За този мисля да купя.
https://mmc.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF% … D0%A1-pid160.html
Интересувам се,за отзиви.
Благодаря!

# 316
  • София
А поръчвали ли сте филтри от Тему? Гледам има за нашия Xiaomi, но дали ще вършат работа...или да не рискувам с тях.

От АлиЕкспрес съм си поръчвала същите са като в Ситител, но доставката е по-бавна.

# 317
Не се справят с миризмите.

За конкретна марка/модел ли говорите? Ако е общо изказване, би трябвало да сте опитали всички, за да го кажете.

# 318
  • София
Не знам как разбирате, че Ви е чист въздуха... Grinning А пък за алергии хич не съм съгласна. Явно не върши работа Simple Smile

# 319
Миналата година по това време закупихме Levoit 400 S CORE. Още лятото даде знак да сменим филтъра, но отложихме чак до сега т.е. Мина една година. Исках да ви питам колко често сменяте вие и как процедирате със старите филтри? Как ги изхвърляте?

# 320
Според вас заслужава ли си?

Пречиствател Finlux FDAP-20L1 , 45 W, Контейнер за вода 1л. с функция за изключване срещу препълване

https://zora.bg/product/fdap-20l1?adsRef=i7ahrlkzbw

# 321

От тези двата, за малък апартамент?

# 322
Искам да купя пречисвчтвател с опция за затопляне, понеже сме с малко бебе и ме много пространство за много уреди. Имаме в едната стая Dyson, но филтрите са много скъпи а се сменят всяка година. Гледам на Philips също има такива модели, но чета че не са много надеждни. Ако някой има препоръка, моля да сподели

# 323
Здравейте! Търся да закупя за вкъщи пречиствател, хубав, качествен. Дори да не е от най-евтините, важното е да върши някаква работа. Че в София е ад… Отлагах покупката от доста време, но вече му дойде. Моля за препоръка.

# 324
Gadolina, дали може да споделиш мнение за Dyson освен, че филтрите са скъпи. Вие с кой модел точно сте? Като функционалности има пречистване на въздух+ затопляне/охлаждане предполагам? На мен ми се искаше и овлажнител да има, но до колкото се ориентирах нямат модел и с 3те функционалности. Ние също очакваюе бебче и точно поради ограничено място ми се иска да комбинирам няколко уреда в едно. Ще съм много благодарна и на сруги препоръки Simple Smile
Искам да купя пречисвчтвател с опция за затопляне, понеже сме с малко бебе и ме много пространство за много уреди. Имаме в едната стая Dyson, но филтрите са много скъпи а се сменят всяка година. Гледам на Philips също има такива модели, но чета че не са много надеждни. Ако някой има препоръка, моля да сподели

# 325
Доволна съм от Dyson, този който имаме е ho09. Взехме го миналата година на черния петък, преди няколко дена му дойде време за смяна филтъра, за жалост забравих да снимам. Целия беше покрит плътно с прах. Добре си действа машинката. Минусът е че задължително или охлажда или затопля, няма как да се спре и да се ползва само като пречиствател. Иначе доста бързо затопля, охлаждането не е кой знае какво, малко като вентилатор духа. Разглеждам сега модела на Philips серия 8000 и се чудя. Иначе новия филтър взех от амазон, не е оригинален за 90 лв, че не ми се даваха 300

# 326
Здравейте! Аз в крайна сметка се спрях на Оберон 520, онзи ден пристигна и вече имам някои въпроси.

1. Процентите, които се виждат на дисплея за влажност ли са или за степен на пречистване. Защото стоят все на около 50-60%? Инктрукцията е изключително неинформативна.

2.Нивото на фините прахови частици стои все на Pmk = 006, това нормално ли е, не трябва ли някаква промяна да има?

3.Не мога да го свържа с wifi. Натискайки продължително копчето за режим не се случва нищо. В инструкцията пише да се натисне "при режим на изчакване", но не знам какво означава това. Някой да има идея?

4. Откъде си купувате резервни филтри и почиствали ли сте ги с прахосмукачка? Много фини ми изглеждат, да не се повредят 🤔

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт