Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 237
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
И аз не разрешавам сред възрастните. Там между тях си ако им е приятно да си говорят каквото си искат. Обаче в смесена компания да се съобразяват. Отделен е въпросът, че го смята за признак, че е пораснал, а не си дава сметка колко е смешно отстрани. Смятам го за период, който ще отмине.

# 286
Пределно ми е ясно,че между тях си псуват,пускат лафчета и прочие.Шокира ме това,че се изпусна в магазина  и в момент на ярост към по-малката си сестра т.е. не бих искала да му става навик,още повече,че е смешно и направо отвратително за околните(че и за него естествено).Дано отмине и това,пък било то и период,мода....
От вчера е на вълна подарък за св.Валентин на едно момиче.Рови в нета и подпитва кое е по удачно,хем да е тематично,хем да не стане обект на подигравки от страна на съученици.попитах го какво си представя,а той заяви:"ми нещо тематично,но не и лигаво"Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 287
кое е по удачно,хем да е тематично,хем да не стане обект на подигравки от страна на съученици.попитах го какво си представя,а той заяви:"ми нещо тематично,но не и лигаво"Stuck Out Tongue Closed Eyes
                    Шоколад! Има и тематични , и не е лигаво особено ,ако момичето обича сладичко! Yum Да не коментирам,че във всички филми особено азиатските /Япония,Китай,Тайланд и т.н. / е задължително в красива опаковка и се счита за признание! Sparkling Heart Пропуснах да кажа,че не е обемно и може никой да не разбере когато и го даде! Simple Smile

# 288
кое е по удачно,хем да е тематично,хем да не стане обект на подигравки от страна на съученици.попитах го какво си представя,а той заяви:"ми нещо тематично,но не и лигаво"Stuck Out Tongue Closed Eyes
                    Шоколад! Има и тематични , и не е лигаво особено ,ако момичето обича сладичко! Yum Да не коментирам,че във всички филми особено азиатските /Япония,Китай,Тайланд и т.н. / е задължително в красива опаковка и се счита за признание! Sparkling Heart Пропуснах да кажа,че не е обемно и може никой да не разбере когато и го даде! Simple Smile

Благодаря за идеята,звучи чудесно!Аз му предложих бисквитка сърце,но явно и формата е проблем.

# 289
Ако се притеснява само от това, че ще го види някой и от подигравки, нека избере каквото си иска, а да го подари в момент като са насаме.

# 290
Аз се побърквам от класната мания кой ще си легне последен е най-голчм и много важен и ... може да умират за сън и да не могат да станат на сутринта, но гледат кой ще пусне последния постинг в групата. Аз прибирам телефона по едно време с много писъци и естествено съм @много тъпа@ ...

# 291
Белла, не си само ти! Аз съм и много зла, защото общото време за телефон/компютър/телевизия е 1 час на ден. Телефонът му е обикновен, с копчета от 30 лв (след като счупи нарочно 2 смарт "мега яки"), компютъра и таблета са с пароли, а дистанционното за булсата се разхожда с мен в чантата. Само в събота разрешавам един филм по избор в повече, но трябва да свършва преди 00 часа. Това не са мои рестрикции за нещо - очен лекар го посъветва. И точно защото е ограничен от тези медии се влюби в четенето и спорта Relieved

# 292
  • Пловдив
Ехааа! Как го постигна?
А какво прави през свободното си време?

# 293
Моят синковец изобщо не се вълнува от чата във вайбър. А това пък ме дразни, защото там обсъждат важни неща свързани с уроците и домашните, а той все не е разбрал. Относно лягането -  първия срок в 21.00 беше в леглото през седмицата, а през уикендите в 23.00 ч. Сега си ляга в 22.00 ч всеки ден. Пробвахме уикендите да си ляга в 23.00 ч, обаче не се наспиваше достатъчно и на следващия ден ми скъсваше нервите /като малките деца/. И сега вече си ляга в 22.00 ч.

# 294
Мистик, ако питаш мен - ми той почти няма свободно време: 3 пъти седмично волейбол, 2 пъти фитнес, неделя следобед курс... Малкото време, което му остава е за учене (ако съм вкъщи и настоявам Sweat ) или четеца/книги - обича фантастики/фентъзита и книги игри. Ляга си винаги преди или най-късно в 22 ч. (освен в събота).

# 295
beki8, звучи страхотно! Поздравления! И аз към това се стремя.

# 296
  • Пловдив
Беки,адмирации... Peace

# 297
  • София
Съжалявам, не мога да адмирирам такова хитлерско поведение! Не го намирам нито за нормално, нито за необходимо. Помислите след години какво ще виждате от него - същото отношение към неговите деца. В момента от позицията на по - силния ли действате така? Естествено, че ще успеете. Не се държа със сина ми по този начин и никога не бих си го позволила. Просто за сравнение - имаме почти същите ангажименти, хобита и активности като вас.

# 298
Ние също ограничаваме ползването на електроники при децата.
В детските стаи нямат телевизия, таблети, компютри и  интернет.  Смартфони и лаптопи  по максимум 1 час дневно,  преди лягане ги взимаме. Телевизия по 30 мин. през седмицата, уикенда повече. Конзоли нямаме. Лаптопите и другите устройства се ползват само във всекидневната, дори когато работят на тях за да учат.
Чат-пат обявяваме  някоя ваканция без смартфони, като това важи за всички в семейството. Даваме си по 20-30 мин. дневно за проверка на съобщения и мейли и толкоз. Страхотни ваканции са тези!

Свободното време е за книги, спорт, приятели,  семейството,  не за псевдообщуване през екрана.

# 299
Helene Fischer на Jugentuntersuchung 13 детскич лекар му каза телефон 30 мин. дневно, леко занижени оценки за началото на годината било нормално, ще ги оправи.

Контрол трябва да има, доверие е задължително ...

Общи условия

Активация на акаунт