Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 601
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Може би ако има някакви стратегически с елементи на история би било полезно. Класният на дъщеря ми им беше препоръчвал нещо подобно, но кой го слуша? Аз преди 5-6 години си играех мондозоо. Толкова видове животни и птици научих - кои са застрашени, кои са редки - още ги помня. Но това не означава, че на пубера ще му хареса препоръчаната от теб игра. Моят никога, ама никога няма да ме послуша, макар че напоследък го гледам, че играе и тетрис ... ретрото е на мода Joy

# 466
Синковецът играе Фортнайт и явно е доста добър, защото постоянно го търсят разни деца да играят заедно с него. Вече има приятели от цяла България и няколко от чужбина. Ходи и на турнири.

# 467
  • София
Фортнайт също е от типа ходиш и стреляш. Просто не е толкова кървава като Counter strike.

# 468
Отвратителна глупост е тая Фортнайт. Направо се чудя как може да я играят часове наред

# 469
Това, което най-много ги "кефи" във Фортнайт според мен са танците на различните играчи. Масово виждам деца, които се кълчат по паркове и градинки подобно на тези в играта. Синковеца, като един от най-върлите фенове на Майкъл Джексън е разучил всичките му танци. И поради тази му мания се вманиачи и с Фортнайта. Сега знае и танците от играта

# 470
Танците и победите, да
Но самата концепция...скачат от летящ рейс...пълна простотия

# 471
И моят играе фортнайт.
Относно двойката по математика днес с баща му решихме че няма да се караме,но...Тъй като всеки човек без образование взема най-нископлатената работа в живота-сега джобните му от 8 лв.ще са 3.Останалите 5 ще отиват за учител в къщи в неделя/5дена по 5 лв са 25 лева хонорар на учителката\Ако иска 8 лева да залага и да учи ....Еми....още решава задачи, че и Опълченците на Шипка наполовина научи....
Пу пу.... Simple Smile

# 472
  • Пловдив
И моят е на Форт найт, няква лига и още някаква...всички са в група и играят.
За мен всички игри са от един дол дренки! Искам да загуби интерес, ама ц..затова през седм. не му двам да играе.
Все нещо полезно може да извлече, а не да цъка с часове, ама не...Close

# 473
На синковеца плейстейшъна му е позволен от петък след училище до неделя вечерта, като неделя следобед прекъсва за подготовка на уроци и домашни за понеделник. През седмицата не го пипа.

# 474
  • Варна
Игрите не съм ги забранила аз, въпроса е да си е научил. Той и без това му остават 1-2 часа свободни на ден. На моя скоро купувах някаква игра, в която се строят различни машини-самолети, танкове, кораби ...ама как се казваше Rolling Eyes

# 475
  • София
У нас също нищо не е забранено, засега 😉. Ще видим какво ще се случи нататък. Фортнайт също се играе вкъщи доста.

# 476
  • Пловдив
Начи...моят е тотално наказан!
Снощи се чопли и се чуди кво и къде, а се оказа че за петък има да учи на изуст Братчетата на Гаврош. И това го знае от петък Angry абеее...да го хвана и ...
Та нашият спикоен, че за два дни ще го научи, 7 комплета били и първият се повтарял!
А др.седмица имат 2 теста.

# 477
Моя го научи за 1 ден,като се мотае... но мързелът е огромен

# 478
  • Русе
Малкото играе на Фортнайт, големия- идея си нямам.

Ново 20. Този в класа на малкото (10 год.). Две съученички се организирали да бият две момиченца от съседно училище. Екипирали се с бокс и подходящи обувки за да можели да ги ритат  Shocked Устроили засада и пак, че минаващ случайно мъж усеща, че има нещо нередно и вика охраната. Директори, извънредни срещи, детска педагогическа стая и ужасни писания по вайбър между девойките. За убийства, разчленяване и безброй обиди  ooooh! Shocked
Божеее, на къде отива тоя свят  Cry

# 479
Лелеее

Общи условия

Активация на акаунт