Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 379
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Здравейте,
а как стои въпроса с момичетата ?
Вълнуват ли се от тези въпроси ? При нас е денонощна комуникация с девойката,срещи ,подаръци ,ревност ,засега споделя с мен,но нещата са в процес и не зная докъде ...
"Момичетата са скучни!"

# 526
По темата за момичетата синковеца споделя мнението на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече Grinning
С мен не говори особено, но с баща си споделя редовно и дава отчети за всичко свързано с това.

# 527
Моят син все по-често ми казва "Мамо, не мога да ги разбера момичетата" , като това е за всякакви ситуации, не само любовни.

# 528
  • Русе
След 14 тотален обрат с момичетата. До тогава винаги е имал "любов" и приятелки, които са или у дома всяка възможна минута или той у тях. От две години е - Не ги разбирам, Не са ми интересни. Обаче има една мома, която му пише и се обясняват със снимки и послания по интернет. Преди тренировки се къпе.Няколко пъти засичам и срещи по път за тренировки. Навярно и тя се мота в залата или на фитнес площадката. Със старите си приятелки изобщо не общува. На улицата може да се разминат ,без да ги поздрави даже, въпреки че до скоро са били неразделни.

# 529
  • Пловдив
Моят още нищо не коментира...
Вчера уж 5 на теста по География и в същия момент забележка по История...и като питам кво и що, отговорът е все аз не знам, не съм виновен  Crazy

# 530
И у нас репликата " не ги разбирам момичетата" се чува често. Но момичетата са интересни, и още как! Малкият второ гадже има, там са обяснения по чатове,  подаръчета, кино... Големият има банда фенки, които му се възхищават на снимките и му ходят на мачовете,  а той им прави фотосесии и ходят заедно на шопинг.  Най-добре играе, когато фенките са в публиката, буквално е змей на терена.

# 531
Ами те големи мъже не могат да ни разберат, а какво ли остава за малките момчета Joy

# 532
И моят син не ги разбира момичетата, но и не иска да се занимава с тях де. Има си фенки, нали е релефен и им е интересен, обаче те на него не. Предпочита да си зяпа снимки в Плейбой, но не и самите момичета на живо. Веднъж реши да ме пита за ситуация с момиче, което не е разбрал. Като му обясних ми вика: "мамо, добре че си ти да ми превеждаш!" Joy

# 533
За отбягването - да, като сме на улицата, ако случайно срещне някое познато момиче, се крие и не поздравява. Ако ще се ходи в посока района на училището( извън учебно време ), или отказва да дойде , или идва с голяма неохота.
Обаче, снощи преди сън се беше разговорил, разказвайки как  е минал деня му и някак между другото спомена за съученичката си Нели.....да видим...

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 11:43 от Катерица

# 534
  • Варна
Олеее много сладки, много Joy

# 535
И моето диване хем се заглежда хем се срамува и всичко е спрямо ситуацията.Ако е с мен и има момичета се гипсира,а ако е с приятел ги обсъждат и минават наперено.Тепърва ще идват тръпки,любови и разочарования.

# 536
Моят има гадже, но гледа и детски филмчета със сестра си.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 10:56 от Анонимен

# 537
  • София
какво ли означава "гадже" на тази възраст? (визирам началните години на пубертета, защото тук пишат и майки на по-големи момчета. за тях не питам...  Laughing)

# 538
какво ли означава "гадже" на тази възраст? (визирам началните години на пубертета, защото тук пишат и майки на по-големи момчета. за тях не питам...  Laughing)

Дръпна ми го от клавиатурата.Точно това щях да питам.

# 539
Държат се за ръце и ходят напред-назад заедно.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 10:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт