Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 886
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Деси, документите се подават (попълват) в ин витро центъра, в близост до лабораторията. Там момичетата ще ти дадат бланки за попълване и ще обяснят всичко необходимо. Но може би преди това трябва да минеш през лекаря, за да уточните фактора по който ще кандидатствате, както и какви изследвания да пуснете. АМХ по спомен (но не съм сигурна) важи 6 месеца. Успех!

# 526
Може да го пуснеш 2 дни преди да подадеш документите. Задължително трябва и спермограма, независимо по какъв критерий ще кандидатстваш. Тя е готова за 3-4 дена и е 100лв.

# 527
  • София
Благодаря ви момичета !Аз съм с намален ячников резерв и доктора миналия път спомена ,че мога да кандидатствам с тубарен фактор ,тъй като преди няколко години ми махнаха тръбите,а съпруга ми е със азооспермия(та сега се зачудих той отново ли трябва да пуска спермограма,при положение,че ще ползваме мъжки донор ?).

# 528
Знам, че е задължителна спермограмата от партньора, но най-добре питайте в инвитро центъра във Вашия случай.

# 529
  • София
Да, благодаря ще попитаме там.Rolling Eyes

# 530
Здравейте, някоя от вас имала ли е нисък естрадиол преди пункция, като цикълът в началото е бил с фемара и менопур? На ехограф се виждат 3 хубави фоликула, но естрадиола е само 89,5, което не отговаря дори на една яйцеклетка. Това дали е ефект от фемара или просто във фоликулите може би няма яйцеклетки? Вече си сложих таймиращата инжекция, но все още сме пред дилема дали да я направим тази пункция, понеже парите не са никак малко.

# 531
Здравейте, в клиника Селена правих веднъж инвитро на естествен цикъл. За съжаление стигнах само до пункция. Не помня ден, два преди овитрел естрадиола ми бе 116 pg/ml. Стори ми се нисък, но бях чела, че фемара /аз бях само 5 дни на фемара/ понижава естрадиола. Притесних се, но разчитах, на това ако има проблем, че някой би трябвало да отмени опита.  Тогава фоликула бе 16 мм, имах назначен овитрел. На пункцията яйцеклетката не бе качествена. Платих 400 лв. за пункция - не са малко пари за мен. И все пак може би нещата са индивидуални, всеки реагира различно на медикаментите.

# 532
Сега само пункция струва 2100 лв. Непосредствено преди пункцията още един преглед ще имаме и евентуално може и сами да се откажем от процедурата тогава. Аз много се надявах да е и лабораторна грешка, но не се знае. Иначе, ако се игнорира естрадиола, по форма се водят добри фоликули.

# 533
  • София
Божее какви са тези цени на пункция, аз съм в Надежда и там е 370лв.
Относно фемарата от нея е, кога последно я пи преди изследването на Е2.
Аз имах 2 Ф с фемара 15 и 17мм. сутринта я бях пила като ми пуснаха следобяд Е2 беше 98 и на мен ми казаха, че е ниско и решиха да повторя изследването след 24ч.без прием на фемара и резултата беше удвоен Е2 стана 159,60

# 534
Естрадиола е изследван 6-7 дена след спиране на фемара, т.е. на 13 ден от МЦ и би трябвало да е показателен резултата. Фоликулите са общо 3 с размери около 20-21 мм. Този резултат на естрадиола - 89.5, както и да го погледнеш, не изглежда никак читав.

# 535
  • София
Ооо да при тази ситуация нещата не са добре, моето мнение е да канселирате опита няма смисъл да си давате парите на вятъра.

# 536
Сега само пункция струва 2100 лв. Непосредствено преди пункцията още един преглед ще имаме и евентуално може и сами да се откажем от процедурата тогава. Аз много се надявах да е и лабораторна грешка, но не се знае. Иначе, ако се игнорира естрадиола, по форма се водят добри фоликули.
Това с тази цена е абсурдно, и не е вярно!

# 537
Това с тази цена е абсурдно, и не е вярно!
Да, това е цената за пункция + оплождане. Едва ли са ме излъгали от инвитро центъра.

# 538
Все повече ми се струва,че тази клиника става изключително комерсиална, за добър ден ти искат 100 лв. Често се случват грешки в лабораторията им, липса на комуникация с лекуващия лекар, много по-скъпи изследвания спрямо други лаборатории, за манипулациите да не говорим. Аз я посещавам вече доста години и мога да направя разлика преди и сега. Само на мен ли ми се струва,че всичко е на конвейер, без много да се интересуват от конкретния казус.  Напоследък съм много разочарована от д-р А. Ставрев,дори обмислям неговата смяна.

# 539
Здравейте, аз съм преди трансфер (Дай Боже този месец).За жалост във всички клиники явно е много натоварено. Навсякъде е лудница. Точно за това не отидох в София. Оказа се, че и тук е пълно и наплива е голям и то по всички фронтове. Аз съм при Д. Ставрев за сега е много точен но е адски зает. Не че ги извинява това но донякъде проявявам разбиране.  Решила съм да им се доверявам ама с едно на ум. И според мен и ние трябва да настояваме за дължащото ни се внимание! С добро, разбира се! Друг начин поне за сега няма, поне за мен. Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт