Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 866
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, аз съм преди трансфер (Дай Боже този месец).За жалост във всички клиники явно е много натоварено. Навсякъде е лудница. Точно за това не отидох в София. Оказа се, че и тук е пълно и наплива е голям и то по всички фронтове. Аз съм при Д. Ставрев за сега е много точен но е адски зает. Не че ги извинява това но донякъде проявявам разбиране.  Решила съм да им се доверявам ама с едно на ум. И според мен и ние трябва да настояваме за дължащото ни се внимание! С добро, разбира се! Друг начин поне за сега няма, поне за мен. Успех на всички
Успех!

# 541
  • Пловдив
Здравейте момичета, колко трябва да е прогестерона и дебелина на лигавицата, за да пресъпим към трансфер

# 542
  • Пазарджик
Здравейте момичета, колко трябва да е прогестерона и дебелина на лигавицата, за да пресъпим към трансфер
Под 1  трябва да  е прогестерона и  около 7мм дебелината на  лигавицата

# 543
Преди моя ЗЕТ прогестерон не са ми изследвали,иначе в деня на трансфера лигавицата беше 10.8 мм.Това обаче през 2018 година.

# 544
Под 1 трябва да е преди започване на процедура. А за деня на трансфера прогестерона трябва да е висок.

# 545
Привет😊Предстой ни подготовка за процедура по инвитро.Ще кандидатстваме по мъжки фактор,клиника Селена д-р Минев.Г/д колко излиза процедурата?

# 546
Привет😊Предстой ни подготовка за процедура по инвитро.Ще кандидатстваме по мъжки фактор,клиника Селена д-р Минев.Г/д колко излиза процедурата?
Самофинансиран или ще кандидатствате по фонда?

# 547
При нас опита беше финансиран от фонда. Отделно сме заплатили около 5000 лева,като те включват:цветна снимка,лапароскопия,
 спермограми преди старт на процедурата,прегледи.Изследванията за които ще ви дадат списък ,когато започнете процедурата-имунологични за Вас,вирусология и за двамата,кръвна група -също не се поемат от фонда.В тази сума влизат и лекарствата преди и след трансфер,защото ако теста е положителен терапията продължава до (12-14 г.с).Също така при положителен тест,ако желаете да ползвате болничен ,също се заплаща.Мисля ,че беше 100 лева.В общи линии е това.Бяхме с мъжки фактор,също при д-р Минев.Уточнявам,че става въпрос за 2018 година,сега предполагам има някаква промяна в цените.

# 548
Благодаря ви много за оточненията,тъй като незнам какво ни учаква,какво ни трябва и т.н.Иначе имам и една неуспешна инсиминация там в Селена.и решихме тъй като можем да кандидатстваме за инвитро по фонда.Значи да си приготвим ище 5000 за доплащане.Още веднъж благодаря

А за одобрение много време ли се чака?

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 11:25 от AnMary

# 549
А за одобрение много време ли се чака?
Като подготвите документите - месец, месец и половина.

# 550
Моя опит беше преди доста време при д-р Минев, но искам да допълня, че си водех женската консултация извън Селена по здравна каса и не плащах за болнични.
Успех и много полужителни тестове на всички!

# 551
Предстои ми стартиране.. Противозачатъчни задължителни ли са?

# 552
На мен ми ги бяха изписали за 10 дни,защото на втори ден от цикъла ,когато трябваше да започваме стимулация прогестерона беше висок.

# 553
И аз имах за 10 дни заради задържан фоликул.

# 554
Все повече ми се струва,че тази клиника става изключително комерсиална, за добър ден ти искат 100 лв. Често се случват грешки в лабораторията им, липса на комуникация с лекуващия лекар, много по-скъпи изследвания спрямо други лаборатории, за манипулациите да не говорим. Аз я посещавам вече доста години и мога да направя разлика преди и сега. Само на мен ли ми се струва,че всичко е на конвейер, без много да се интересуват от конкретния казус.  Напоследък съм много разочарована от д-р А. Ставрев,дори обмислям неговата смяна.

И аз след години, плащания на изследвания и когато ги научих какво да очаквам на каса, съм хващала грешки и таксуване на изследвания, които не са ми правени.
Какво ви разочарова, може и на лични и аз съм доста време при него.

Общи условия

Активация на акаунт