Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 858
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Моля ви,кажете ми към кой да се обърна за високо фсх, някой има ли опит с това?

# 556
  • София
Пий НАК по 600мг. сутрин на гладно и вечер на гладно-което означава 2ч. преди приема да не се храниш и 1ч. след приема. Той регулира хормоните и сваля ФСХ

# 557
какво е НАК?

# 558
  • София
Това е хранителна добавка NAC. Напиши в интернет и прочети, много е полезно, но трябва да е от 600мг на др Бест е много добра със селен и молибден и те са ти нужни.

# 559
Здравейте, момичета.  Знаете ли каква р цената на донорскаия материал- сперматозоиди  в Селена?

# 560
Здравейте може ли мнение за др Даниел Ставрев става въпрос за проследяване на бременността след инвитро може и на лични

# 561
Здравейте, изискват ли бърз или пср тест при стартиране на инвитро процедура?

# 562
Здравейте, изискват ли бърз или пср тест при стартиране на инвитро процедура?
Да ще ви направят, бърз тест, цената беше 42 лв

# 563
Здравейте имам нужда от съвет. Днес бях на цветна снимка и се оказа че имам стенотични тръби от който едната е срастнала. Спермограмата на мъжът ми показва че той има малко живи сперматозоиди и е на хапчета за подобрение. Доктора ми каза че нямам шанс за забременяване по нормален начин. Може ли някой са ми каже от къде да започна с документите ?

# 564
Здравейте имам нужда от съвет. Днес бях на цветна снимка и се оказа че имам стенотични тръби от който едната е срастнала. Спермограмата на мъжът ми показва че той има малко живи сперматозоиди и е на хапчета за подобрение. Доктора ми каза че нямам шанс за забременяване по нормален начин. Може ли някой са ми каже от къде да започна с документите ?
Зависи с кой фактор ще кандидатствате за фонда - с тубарен или с мъжки фактор.
Ако е с мъжки фактор, се изискват 2 спермограми от различни клиники + становище от уролог.
Ако е с тубарен фактор - прилага се цветната снимка (диска + заключението).
В инвитро центъра на 4 етаж, ще ви дадат всички необходими бланки, които да попълните с партньора ви. След като попълните, оставяте ги там, те ги подготвят и изпращат в София.
АМХ също е задължително да изследвате.

# 565
Здравейте,
Може ли някой да ме ориентира колко струват вливките на имуновенин интакт 40 амп или 10 г privigen 10%, или 10г octagam 10% ?
При положителен тест имам избор от тези варианти . След контрола ако пак за завишени нк клетките - интралипид разтвор 10 мл+ 250 мл 0,9 % NaCla ( също ако някоя от вас може да ме ориентира колко струва?)
Благодаря!

# 566
Здравейте,
Може ли някой да ме ориентира колко струват вливките на имуновенин интакт 40 амп или 10 г privigen 10%, или 10г octagam 10% ?
При положителен тест имам избор от тези варианти . След контрола ако пак за завишени нк клетките - интралипид разтвор 10 мл+ 250 мл 0,9 % NaCla ( също ако някоя от вас може да ме ориентира колко струва?)
Благодаря!
Аз мога да споделя само за октагам 10% в Селена  цената е 800лв.

# 567
Интралипид е 80 лева вливката.

# 568
Здравейте, днес занесохме заповедта при д-р Минев с мъжки фактор сме, очакван цикъл 8-9 Септември.
Тъй като ни е първи опит, той ми каза да отида на 2ри ден и тогава ще пуснем изследванията от списъка. И ще прецени каква да е стимулацията.
Та питането ми е, дали ще почнем веднага след тези изследвания или ще трябва да изчакаме до следващ цикъл?

# 569
След изследванията и прегледа ако всичко е наред ще започнете веднага.На мен ми отложи стимулацията единия месец ,заради висок прогестерон на втори ден от цикъла.На следващия месец също бе висок на втори ден ,но го изследвахме и на четвърти ден и беше паднал.Тогава започна стимулацията.

Общи условия

Активация на акаунт