❤️ Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ❤️ тема 16

• 29 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Да продължа с "Черната перла"

# 166
# 167

Снежи, и аз намерих само този откъс от "Dicle" и от него извадих стоп кадрите с Толга. Но никаква друга информация не намерих!

Толга през годините. Като няма ново - ще се радваме на старите снимки и интервюта.

Цвети, не харесвам Ханде като актриса, но заради Толга направих гифчетата.

# 168
Момичета, аз обродих клиниките днес и успях да приготвя чай, кафе и нещо сладичко. Нямах време да ровя за новини за нашите сладури, но гледам, че доста интересни неща сте пуснали.
Да ви е сладко!

# 169

Снежи, благодаря за кафето и сладичкото. Аз от два часа чакам някой да приготви кафенце! А ти не съжалявай, няма нищо ново за нашите сладури, пълно затъмнение при тях! Аз вече съм сърдита на Толга - той и от вкъщи ли не излиза, та никой не го засече да го снима?! Добре е, че феновете пускат стари снимки, та да не му забравим физиономията!
    Много го харесвам и на тези снимки:

Поздрав от сръбските фенове:

# 170
 Здравейтеее  Simple Smile Hug

Да се почерпим виртуално  Чийзкейк  

Емиии  newsm51  Ново джанъм рядко ще има  . Толга е в почивка и чака да се роди синът му . Излизат с алабамата на разходки и ги издебват журналята . Амине не съм  се интеренсувала , но от вас четох  за Лондон . Езра Билгич  е там на  обучение . Добре игра в Надеждата .
 Наредя  чаровниците

Киво с кученце  Heart Eyes харесвм го с тази вия . Брадати не !

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 11:41 от femmi2

# 171
     Феми, чийзкейка е страхотен - сладък като красавците, които си наредила! Благодаря ти!
     Охх, не зная каква е тая мания напоследък - всички красавци се скриха под огромни бради. Не ги харесвам и аз толкова брадясали.

Друго нещо си е това:

# 172
Момичета, в  интервюто с Шафак, тя казва, че нейната героиня Иджлял е истински персонаж. Освен това си спомням, че и артистката Айшегюл Гюнай/Айгюл беше споделила, че има приятелка със същата съдба. Та се питам дали историята от действителността, взета от сценаристката/ите, и тази невероятна и обсебваща от сериала са подобни, т.е. дали е имало влюбване в красиво момиче, таен развод и таен брак, дали и в живота има такива тежки съдби и преживявания.

# 173
Flowers HibiscusЦВЕТИ*  в живота има много такива тежки*съдби
но не са романтични като в сериала..след 3 години в кома  може да се събудиш но не и
да се възстановиш..комата не е болест а вид безсъзнание при който мозъка е дълготрайно увреден..
колкото по-кратко е това състояние толкова повече има някакъв шанс.. но повече от 100 дни
нещата са необратими за връщане към нормален живот..
Weary

Animal Paw Prints

# 174
Добро утро.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 07:09 от Цвети &

# 175

Здравейте, момичета!

Добро утро!

Нека се събуждаме с усмивка и надежда, че ни предстои един страхотен,
ползотворен и богат на нови емоции ден!

# 176
  Добър вечер ! Hug

Красива маса и изглед  Heart Eyes  Бон Апети !  

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 21:14 от femmi2

# 177
малко красота

# 178

Феми, красива маса си ни приготвила! Днес никой не се обади за следобедно кафе, но сега вечерята е чудесна! Да подберем и компанията. Цвети е украсила с Амине, а аз ще се погрижа за мъжкото присъствие.

# 179
Broken Heart

Blue Heart Purple Heart

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Kissing Heart

Красавец..

Общи условия

Активация на акаунт