Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
По дяволите Grinning

Колко се надявах да кажете, че помага, да го изтърпя и да си реша проблема завинаги Grinning. Поне оптимистично погледнато ми спестихте не малко парички, благодаря ви mey_si и alethea! Веднага сложих мед (колко приятно балсамче Heart) и ще си взема Теосиал, защото аз вече така или иначе имам изграден навик да си мажа устните на всеки 30 минути. Жалко че няма постоянно решение, но ех късмет Simple Smile) Пак ви благодаря много!

# 136
С мед и канела аз също правя скраб и хидратирам . Справя се чудесно през зимните дни.

# 137
При напукани устни аз съм си правила мед + банан и се намачква хубаво и се мажа, като стоя около 20мин така. После се мажа с вазелин.

# 138
При мен слагането на филър подейства на хидратацията. Корички чак не съм имала, но напукани устни - да. Лекарката каза, че ще се хидратират и така стана.

# 139
# 140
По дяволите Grinning
Колко се надявах да кажете, че помага, да го изтърпя и да си реша проблема завинаги Grinning. Поне оптимистично погледнато ми спестихте не малко парички, благодаря ви mey_si и alethea! Веднага сложих мед (колко приятно балсамче Heart) и ще си взема Теосиал, защото аз вече така или иначе имам изграден навик да си мажа устните на всеки 30 минути. Жалко че няма постоянно решение, но ех късмет Simple Smile) Пак ви благодаря много!
Не мога да кажа от личен опит, но много добри отзиви за този продукт съм чела неведнъж:
https://www.sephora.com/product/lip-sleeping-mask-P420652

# 141
И аз имам същия проблем с устните.Доста неща съм пробвала.То тук съм най-доволна от мед,кокосово масло,ето този крем,който обаче трябва да слагам често през деня  и товаи аз имах идея да си сложа малко хиалурон за хидратация,иначе нужди от обем нямам,ам ащом казвате,че не решава проблема...

# 142
За устни- кокосово масло, мажа вечер и на сутринта всичко е ОК. Препоръчвам с 2 ръце ✌

# 143
Винаги съм избягвала червилото заради напукани, набръчкани ( с течен мат), разранени устни, докато не сложих филър-на мен определено ми помогна с хидратацията. Пробвала съм наистина почти всички мазила на пазара у нас и достъпни за бг доставка- проблема ми решават само sleeping mask на laneige и dr pawpaw original ointment. Откакто ползвам второто често ме питат дали не съм слагала още филър-на мен ми допадат много и бих пробвала преди филър.

# 144
Здравейте ! Имам ботокс и филър, сложени преди месец, дали е противопоказано да се подлагам на определени процедури , като скин перфюжън апарата на филорга който е с лед и крио функции,дали би ускорил разграждането им.

# 145
  • Пловдив
Алена, благодаря за споделеното относно неоперативната блефароспластика. Ще направя консултация тук в Пловдив, и ще преценя дали тук или в София при Михайлов. При мен има кожа за отсраняване на десният клепач, левият е добре.
Относно поставянето на ХК в устните и напукването през зимата. При мен определено има подобрение, вече много рядко имам някакъв дискомфорт. Винаги са си гладки Simple Smile

# 146
Момичета, много ви благодаря, няма да си кривя душата, получих повече информация от колкото се надявах! Heart

Поръчката ми за Теосиал тече. За жалост LANEIGE не видях в БГ сефората, но тук какво ли има, така че мисля да си я поръчам от Амазон заедно с dr pawpaw, защото звучи като достъпна алтернатива, без игли: so sign me up Grinning За меда и кокосовото масло -- не се и съмнявам, че биха имали ефект. Слагала съм си на косата, така че знам, че стархотни натурални козметични продукти! Тази вечер ще пробавм и стискам палци да има ефект! Дано само не ми лепне възглавницата на сутринта хаха

Поздрави!

# 147
Винаги съм избягвала червилото заради напукани, набръчкани ( с течен мат), разранени устни, докато не сложих филър-на мен определено ми помогна с хидратацията. Пробвала съм наистина почти всички мазила на пазара у нас и достъпни за бг доставка- проблема ми решават само sleeping mask на laneige и dr pawpaw original ointment. Откакто ползвам второто често ме питат дали не съм слагала още филър-на мен ми допадат много и бих пробвала преди филър.

От къде ги купуваш/поръчваш ?

# 148
Dr pawpaw от look fantastic, Laneige- една мацка продава минита в OLX. Един (10лв) ми стига за 2-3 месеца обилно и непрекъснато мазане-ползвам го и като балсам.

# 149
Вече съм с нови устни. След дослагването на остатъка от филъра ми вчера, пак се получи хубав обем, но не разчитам да се задържи 🤷‍♀️ Поне се разминах с хематомите.
Питах лекарката и тя каза, че понятие като "широки каналчета" не съществува и в устните няма никакви каналчета.
Питах и за ботокс, и лятото като се приберем, ще сложа в гневна бръчка, чело и около очите. Направо нямам търпение!

Имаш много хубави устни! Може от снимката да е, но ми се струва, че на долната устна в дясно се е получил по-голям обем?

alethea, може ли точна рецепта за този скраб с мед и канела?

Общи условия

Активация на акаунт