Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 107 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • На топло в неговото сърце.
Здравейте, дами! Кой хирург от скин системс бихте ми препоръчали за липосукция - Митко Ковачев или Спартак Милев. Моля, ако има такива, които са се подлагали на процедурата при тях, да споделят. Ще ви бъда много благодарна!
Аз не съм,но се интересувам от тази процедура,Моля те като я направиш да споделиш как е минало и дали си доволна.Пиши ми на ЛС,ако искаш.Благодаря ти предварително!

# 166
  • София
Два цвята са,единия по-розов,другия по-оранжев,мисля че имаше и напълно прозрачен,но не съм сигурна. Лично аз харесвам розовия,но цвета е съвсем блед,колкото да не е прозрачно. Наистина за моите устни това е продуктът Simple Smile Ще се опитам да снимам цвета

# 167
  • София
Не се вижда добре на снимка,а и нямам опит със селфито,ама нищо,дано успеете да добиете представа. Dior lip glow reviver balm се води,001 е цветът,който харесвам

# 168
  • София

На дневна светлина стана

# 169
Пак да попитам-Волбела или Мерц за устни? В събота ще правя.

# 170

Опит с Жуве нямам, но Белотеро е невероятен филър! Страаашно мек и стои естествено! При мен лично е и траен 😊 

# 171

Аз се чудех за същото и проучвах щатските форуми. Препоръчват и двата за бръчки над устните, Белотеро повече, за устни повече Волбела. Аз избрах Juvederm и за устни и за бръчки.

# 172
Благодаря! Аз май повече клоня към по-твърд филър, с цел дълготрайност, че иначе ги "изяждам" за месец.

# 173
Здравейте, дами! Кой хирург от скин системс бихте ми препоръчали за липосукция - Митко Ковачев или Спартак Милев. Моля, ако има такива, които са се подлагали на процедурата при тях, да споделят. Ще ви бъда много благодарна!
Аз не съм,но се интересувам от тази процедура,Моля те като я направиш да споделиш как е минало и дали си доволна.Пиши ми на ЛС,ако искаш.Благодаря ти предварително!

denissa22, каква липосукция ще правиш и в кои зони?

ssaa, благодаря,  устните ти са много хубави, пухкави и сочни. С какъв филър са правени?

# 174
Благодаря! Аз май повече клоня към по-твърд филър, с цел дълготрайност, че иначе ги "изяждам" за месец.

И двата се спрягат като по-трайни, за Volbella моят лекар твърди, че трябва да изкара над година

# 175

И двата се спрягат като по-трайни, за Volbella моят лекар твърди, че трябва да изкара над година
Ooх, дано!

# 176
  • София
Нямам филър Simple Smile изглеждат така от балсама,иначе не са чак толкова добре Simple Smile Долната си я харесвам,но горната мисля,че иска малко контур и обем 😂 Благодаря все пак

denissa22, каква липосукция ще правиш и в кои зони?

ssaa, благодаря,  устните ти са много хубави, пухкави и сочни. С какъв филър са правени?

# 177
  • На топло в неговото сърце.
Корем и паласки,но засега събирам инфо!Като,че най-добри отзиви има за Н.Георгиев!

# 178
  • София
Май няма в темата дама с липосукция Simple Smile Към каква се насочвате ултразвукова или класическа ?

# 179
И аз чакам някой да се реши и да сподели:) Брич искам да махам. Колкото и да сваля и да спортувам той си седи и ми вади очите.

Общи условия

Активация на акаунт