Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Эдрвейте, эа първи път пиша тук, попринцип  само чета. От няколко дни ми иэлиэа Кристин, която си е сложила 2000 кубика в клиника Воуг. Вляэох в сайта им, страницата във фб, инстаграм, но никъде няма информация кой доктор иэвършва операциите, няма снимки на оперирани пациенти, освен на устни с ХК, нито цени. Някой энае ли нещо повече ?
Явно ще е някой достаа "добър"🤔

# 196
Эдрвейте, эа първи път пиша тук, попринцип  само чета. От няколко дни ми иэлиэа Кристин, която си е сложила 2000 кубика в клиника Воуг. Вляэох в сайта им, страницата във фб, инстаграм, но никъде няма информация кой доктор иэвършва операциите, няма снимки на оперирани пациенти, освен на устни с ХК, нито цени. Някой энае ли нещо повече ?
Явно ще е някой достаа "добър"🤔

Двама са я оперирали - др Михайлов и някакъв грък мисля Йоргос или неко такова....

# 197
Алтеа - да, слагах при Балабанов, април 2018, в понеделник ще си записвам час за подновяване, че вчера и днес беше на някаква конференция.
Няма значение дали ще сложиш първо Диспорт или друг, принципа е един и същ и стига ефекта от предишното да е започнал да преминава, поне за мен не е имало проблем.

Еми - внимаваш с Верутола да не засягаш здрава кожа, че стават ранички. Мирише малко на ацетон и след изсъхване прави белезникава коричка/ люспичка върху брадавицата. Не отлепвай насила коричките, сами падат и обикновено след 3-4 намазвания повличат и брадавицата, особено ако е миниатюрна. Най-бързо и лесно падат тези, които са минимално закрепени за кожата, другите падат по-бавно. Миналата година мазах повече от две седмици една на веждата с размер от около 5 мм, реших, че е прекалено голяма и няма ефект, но след още около две седмици след спиране на мазането падна сама.

# 198
А не е ли опасно да се махат брадавици?

# 199
mamaden здравей,ти разпита ли в Пловдив за блефаро и ако да били казала за коя клиника става въпрос?

# 200
Минавам да се похваля с 1.5мл Teosyal Redensity II под очите и 1мл Teosyal Kiss в Hill Clinic при Ванеска. Под очите колкото повече се гледам, толкова повече ми харесва! Дано това да е крайният резултат, има страхоооооотен ефект, най-накрая без грим нямам вид на недоспала от 2 седмици с хлътнали очи и тъмни кръгове. Simple Smile В началото като го слагаше, явно защото лежах, ми се стори, че леко подпухват бузките, но сега (около 2 часа по-късно), колкото и да се взирам, не мога да открия дори 1мм от лицето ми, който да не ми харесва. Simple Smile Устните засега също са УАУ - супер красиви и симетрични, още обаче ги чувствам леко болезнени и малко опънати. Може би все още има и лек отток, но не е такъв, че да ме е срам да изляза навън. Simple Smile Пия Арника от 2 дни (благодаря отново за съветите тук) и ще продължавам през следващите 3 дни - надявам се това да допринесе за предотвратяването на евентуални синини и оттоци. Засега имам две сини точици на бузите, които се надявам да си останат със същата големина, както сега. Колкото до устните - те веднага тръгнаха да оттичат и Ванеска ми предложи да ми бие инжекция (в паласките), с която да предотврати оттичането. Веднага се съгласих. В момента видим и грозен отток нямам! Пиша това за всички, които  се притесняват от подобно нещо - аз не знаех изобщо, че съществуват такива инжекции и супер дълго отлагах поставянето на филъри в търсене на удобния момент, в който ще мога да се "скрия от света" за няколко дни от страх, че ще изглеждам като ожилена от пчела. Сега обаче си отдъхнах и ако положението си остане такова, каквото е сега, още утре ще се поразходя навън с новите ми придобивки. Simple Smile

Забравих обаче да попитам кога мога да поставя малко басламче за устни - дали някоя знае? Тъй като така това леко опъване и сухота са ми малко неприятни...

ПП. Забравих да кажа - малко ме притесняваше една хоризонтална линия на челото, но тя е трудно доловима, така че се колебаех за нея. Според Ванеска е рано да я третирам - препоръча евентуално мезотерапия. Направи ми добро впечатление, че няма желанието да боде без да има реална нужда. Simple Smile Също така - без дори да го повдигам на въпрос, каза, че ще работи с канюла, така че имам само 4 убождания за очите и 2 за устните (+ 1 последно, което се наложи да е с игла). Не усетих болка при работата под очите, по-скоро дискомфорт. При устните си беше доста болезнено, все пак филърът беше без лидокаин (като го усетих разбрах какво означава това, хаха), но тя си ме предупреди и няколко пъти ме пита дали съм сигурна за него. Работеше много внимателно, към нея нямам абсолютно никаква забележка.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 12:49 от Butterfly90

# 201
  • Varna
Момичета, знаете ли след операция за уголемяване на гърдите, на другия ден дали мога да летя със самолет?

# 202
Момичета, знаете ли след операция за уголемяване на гърдите, на другия ден дали мога да летя със самолет?

НЕ можеш

# 203
  • София
Попитах Стоянов кога мога да пътувам,отговорът му беше “Още след изписването,ама няма да ти е до пътуване”

# 204
  • Varna
Да, но на другия ден трябва да се прибера във Варна, а ако съм с кола ще пътуваме 5-6 часа, за това си мислех,че самолета е по-добрият вариант.
Попитах Стоянов кога мога да пътувам,отговорът му беше “Още след изписването,ама няма да ти е до пътуване”

# 205
  • София
Според мен е добре да се остане няколко дни,то и конци ще има за махане след седмица. Майка ми скоро претърпя медицинска операция на гърдите,няколко дни след това пътува и каза,че и е било изключително напрегнато

# 206
  • Varna
Явно ще се наложи да остана. Той ми предложи да ме лепи, но да остана 3 дни в София , на 3-я да види, че всичко е на ред и така да си тръгвам.
Според мен е добре да се остане няколко дни,то и конци ще има за махане след седмица. Майка ми скоро претърпя медицинска операция на гърдите,няколко дни след това пътува и каза,че и е било изключително напрегнато

# 207
  • в 1001-та нощ
Таак е най-добре, не подцеянвай операцията и рисковете, които поемаш при незабавно отпътуване.

# 208
И аз мисля че тряба да останеш 3-4 дни, много по- добре ще се чувстваш, а и да си те види лекарят.

# 209
  • София
Днес бях на зъболекар и ми казаха,че с цел-естетика на усмивката е добре да си направя корекция на венеца с лазер.
Някой правил ли си го е?Каква е приблизителната цена?

Общи условия

Активация на акаунт