Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 488
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Някой, който е започнал да си слага филъри в устните и да не може да се спре? Сложих за първи път септември, сега януари повторих и не мога да дочакам юли да допълвам пак. Все ми се струва, че стои 1 седмица(което всъщност е отока) и после пак нямам устни. Даже си направих колаж на това, какво е било и какво е сега, и въпреки всичко, ми се струва крайно недостатъчно и малко. А не е да искам патешки джуки, просто искам отстрани да са по-отворени...

# 346
  • София
Е, то си пише, че е неомрежена, нещо, като мезотерапия на устни с пистолет.

Ахааа, ясно, благодаря!
Защото им пише в сайта, че трайността била до 5-6 месеца, ама са бая шано. Grinning

Едит:
Oле, Ида, къде си ги правила, много са яки Heart

# 347
Мадамен, в Пловдив ли правиш хидрафейшъл и ако да при кого?

# 348
Ида, окото свиква с времето Simple Smile от колажа можеш да видиш нагледно разликата Simple Smile

Имаш хубави устни, могат да понесат още обем без да изглежда прекалено и без да се стига до ефект пате

# 349
Имате ли представа как най- успешно да премахна капиляри звезда на лицето?

# 350
  • сф
Здравейте,

Малко по-назад питах за PRF. Направих процедурата днес. Малко ми е странно като се усмихна, но предполагам че особеното чувство ще изчезне, когато се наспя.

# 351
  • София
Ида, окото свиква с времето Simple Smile от колажа можеш да видиш нагледно разликата Simple Smile

Имаш хубави устни, могат да понесат още обем без да изглежда прекалено и без да се стига до ефект пате
Според мен всяко следващо добавяне на филър ще изглежда изкуствено. В момента устните са прекрасни. Не им трябва нищо повече.

# 352
Явно при всеки различно се задържа филъра. При мен от първия път издържа 3 месеца някъде, после около 6-7 и вече не съм си ги правила от 1г.
Това е в момента и стм с Жувадерм Ултра 3(най-доволна съм)

А това е първият път и е слагано само 0,5мл.
Ида има разлика от преди и след при теб. Мисля, че няма да е грозно, ако сложиш още. Това си е до вкус, но не прекалявай, това е твърде кратък период между слаганията..

# 353
  • София - Бургас
Здравейте,
дали някоя от вас е ходила и има мнение за Кликика в Истанбул - estethica?

Моля, за отзив.
Благодаря,

# 354
  • София
София, личното ми мнение е, че мнооого отдавна си преминала границата на естетиката. Миналата си в областта на вулгарното.

# 355
София , чудесен резултат ,
Добър избор на Филър , в Англия ли ги прави ? Не беше ли с Филорга или за jawline използва нея?

Змия , вероятно ти изглеждат така заради избора на гланц и червило , чак пък вулгарно .
А и на снимки в повечето случаи  филърите изглеждат в пъти по-големи количества , а всъщност а не са .
Ефекта Уау , Grinning

# 356
Моята лекарка не иска да ми слага повече, не искаше и да ми сложи плътен филър, за да не изглеждат изкуствени, така че и да искам, не мога да прекаля 😁
Каза, че юли евентуално мога да допълня с 0.5мл. Но тогава ми предстои първо слагане на ботокс, и ако не умра от страх и болка, ще сложа и филъра.

# 357
...........чак пък вулгарно .
Баш си е вулгарно.
Певицата Мария номер 2.

# 358
  • София
Моята лекарка не иска да ми слага повече, не искаше и да ми сложи плътен филър, за да не изглеждат изкуствени, така че и да искам, не мога да прекаля 😁
Каза, че юли евентуално мога да допълня с 0.5мл. Но тогава ми предстои първо слагане на ботокс, и ако не умра от страх и болка, ще сложа и филъра.

Слагането на ботокс не боли.
На мен днес ми предстои подновяване.

# 359

Слагането на ботокс не боли.
На мен днес ми предстои подновяване.

Потвържавам, че ботокса не боли. Дискомфорт имам само там, където тъканта е малко - в горната част на челото и в косата на слепоочията. Иглата е супер тънка и къса, мисля, че е инсулинова. Балабанов миналата седмица даже ползваше едно като помпичка, за пръв път видях. Каза, че дозирало изключително точно и било много удобно за работа.

Общи условия

Активация на акаунт