Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 415
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • при Arctic Monkeys
За Варна - д-р Андреева, Сийсайд.

# 406
Някой може ли да ми препоръча добър специалист в Бургас за поставяне на хиалурон в устните ?

# 407
  • Sofia
Момичета започвам процедури със зелен лазер Verju. Някой има ли опит. Ще съм признателна за отзиви!!!

# 408
Някой може ли да ми препоръча добър специалист в Бургас за поставяне на хиалурон в устните ?

Балабанов когато гостува всеки месец .

# 409

Балабанов когато гостува всеки месец .

Не съм доволна от него . Сложих Теосиал kisses при него и имах страшно много “буци” ,Които изчезнаха след около 7 месеца

# 410
А при Драголов в Мирабел ?

# 411
  • в 1001-та нощ
За филърите от последните 2 страници може да се направи проучване. Повечето казват, че топчета им се получават от една и съща марка. Защо си слагате такъв филър и защо има лекари, които го препоръчват?

Ами не е така Simple Smile Два пъти  ми е поставян Теосиал Кис - през 2 години - никакви проблеми. Третия път - пак Теосиал - динамичен - 3 топчета .... И трите от един и същи лекар.

Алена, как да не е точно така, като и при теб са се получили топчета от същата марка?
...

Защото при първите две поставяния - нямаше топчета.

# 412
Аз днес бях на контролен преглед при Ванеска (точно 2 седмици след поставянето на филърите под очите и в устните) - бях обещала, че ще пиша тук. Тя ми видя устните, масажира ги (с доста натиск) и в момента са в мнооооого по-добро състояние от преди. За уплатнените участъци каза, че явно не съм приемала достатъчно вода и филърът не е успял добре да се свърже с водата. Препоръча ми през следващите 10-ина дни поне към 2л. вода на ден да се стремя. Другото, което е - масажите аз явно съм ги правила много нежно, нейният масаж беше доста по-сериозен и дори леко болезнен, но след него уплътнените участъци почти изчезнаха, а двете "топчета" поомекнаха сериозно - тя каза, че и те ще изчезнат с повече масажи и вода. Ще видим... Пиша умишлено това - аз се чудих дали да ходя на контролен преглед, но имаше много смисъл, така че не си ги пропускайте!  Wink В момента устните ми са много по-меки и пухкавки. Simple Smile

# 413
Какво ви е мнението за криолиполиза? A за Velashape ||| ?

# 414
  • в 1001-та нощ
... Пиша умишлено това - аз се чудих дали да ходя на контролен преглед, но имаше много смисъл, така че не си ги пропускайте!  Wink В момента устните ми са много по-меки и пухкавки. Simple Smile

Разбира се, че трябва да се ходи на контролен преглед Innocent

Какво ви е мнението за криолиполиза?

Правих веднъж, казвали са ми, че уредът има значение, но нямам опит с няколко различни, за да го твърдя от "личен опит". Казаха ми, че резултатите идват около месец след процедурата, и там, където ходих - се правят до 3 процедури годишно. Не зная дали се отнася за всяка машина. Започнах да виждам промяна - 2-3 седмици след процедурата, като отчитам такава и сега повече от месец и половина след нея. Предполагам, че съм стигнала максимума вече и това ще е.

# 415
A освен Cooltech има ли друг уред с който работят и дали има вероятност да се попадне на китайски ? Цената е около 250лв+ на зона, и ако няма ефект ще е направо трагично чувството .
Ти какви ползи/резултати забеляза към днешна дата?

Виждам че в София рекламират D-finitive Evo -  –радиочестота, ротационен вакуум , криолиполиза и липолитичен диоден лазер , но за него никой не е споделял впечатления.

# 416
  • в 1001-та нощ
Тествали са няколко преди да се спрат на Cooltech,  но не съм разпитвала кои са другите. Аз бях много скептична, като разбрах, че обмислят да предлагат криолополиза. Моята цел беше да ликвидирам остаъци от  мастни депа в бричовете. При мен те се повлияват от радиочестота - съдържанието им се редуцира, но за да не съм абонирана за процедури ежемесечно - исках да ликвидирам самите депа, като структури, а не само съдържанието им. Правих мезотерапия и ефектът беше wow. Остана ми съвсем малко, което не ме дразнеше много, но си го знаех. Обмислях още едно мезо - за да приключа с остатъка, но като разбрах за криото - реших да пробвам него, предвид добрите резутати, с които се похвалиха.  При мен зоната е малка и дори трудно се засмука (смятай колко е малко), затова и нямам много сантиметри в минус Simple Smile  Имам навик да си "пипам" бричовете, и от там безпогрешен усет - за формата, размера Simple Smile .

Заради бричовете - винаги съм ходила с по-дълги блузи, понеже те те правят по квадратен в ханша. От миналта година  - след мезото - вече спокойно нося клин с блуза по тялото. А сега съм още по-доволна Simple Smile

# 417
  • София
Къде в софия беше криото?

# 418
Скин лайн предполагам .

# 419
А при Драголов в Мирабел ?

Не съм го чувала ! Ще погледна ,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт