Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 438
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
А веждите ти на последните две снимки микроблейдинг ли са?

# 391
А веждите ти на последните две снимки микроблейдинг ли са?

Да, правя ги в Димитровград, при Рени Узуни.

# 392
Много са хубави, а ти изглеждаш супер.Blush

# 393
  • Varna
Аз пък изобщо не смятам устните ти за прекалени, на мен ми харесват.
Sharpy изобщо не мисля, че си права. Не можеш да сравняваш устните ми с тези на Мария, защото са обемни. Дали са обемни или не е едно, а дали си приличат или не, е нещо съвсем различно. Когато едно нещо е направено грозно и несиметрично, е грозно. Когато е просто обемно, но е симетрично, е нещо съвсем различно. Това е все едно да сравняваш едно голямо, но стегнато и оформено от фитнес дупе, с един голям и увиснал задник от мазнини. Едното е хубаво, а другото не, без значение от размера. Аз харесвам по-обемни устни и хубаво направени, но не харесвам обемни и грозно направени устни. Така че не мисля, че има база за сравнение между мен и нея, много неадекватно мнение имаш по-въпроса. Wink

# 394
Много са хубави, а ти изглеждаш супер.Blush

Благодаря ти! Имам и по-супер периоди,  но вируса, който ми натресе дребното и последващата бактериална инфекция ме довършиха.

Другата седмица ако съм добре и сложа филъра ще направя и друг колаж

# 395
  • София
Фокси, ако правилно смятам, си около 30.
Глабелата е много силно изразена. В твоя случай е добре, че си започнала рано.

Аз днес поднових ботокса на чело и глабела. На пачи крак няма нужда. Питах имам ли нужда от друго, докторката каза, че ще е догодина.

# 396
Фокси, ако правилно смятам, си около 30.
Глабелата е много силно изразена. В твоя случай е добре, че си започнала рано.

Аз днес поднових ботокса на чело и глабела. На пачи крак няма нужда. Питах имам ли нужда от друго, докторката каза, че ще е догодина.

Миналия месец чукнах 33, благодаря!

Честит ботокс и на теб! Хубаво е, че нямаш нужда от интервенции в областта на очите. Аз от месец преглеждам темата за блефаропластиката, но пусто ме е страх....

# 397
Момичета, може ли отзиви за добри професионалисти във Варна? Може би за филър. Уж отдавна чета, но все още не успявам да се ориентирам кое е подходящо за мен.
Ще се опитам да кача откъсачни снимки на проблемните зони утре.

# 398
Коя е темата за блефаропластика? Blush

# 399
  • Пловдив
Хидрафейшъл в Пловдив правя в Дермавист. Опитах преди това в студио Донита, понеже ми е много по-удобно като локация, но не, не бях доволна никак.
И аз много се замислям за неоперативна блефаропластика, но нещо ме е страх...А уж не съм от страхливите, и на болка издържам, какво ми става, може би четох твърде много за процедурата Simple Smile

# 400
Коя е темата за блефаропластика? Blush

Кристи - заповядай :
https://m.bg-mamma.com/?topic=370579

# 401
# 402
Ik, аз пък точно с револакс имах проблем. О.5 беше, поне 4 дни устните ми бяха като пластмаса, не можех да ги свия. Имах синини по цялата долна устна и ми се получи топче в края. Както някой беше писал, направо ги усещах като импланти. Надух се като Джугани, мислех да ходя да го разградя. За сравнение, при жуведерм уж 1мл нито се подух, нито имах синини, нито го усещах. Ако ме погледнеш, няма да познаеш, че съм слагала. Мен също ме предупреждават за целуването Simple Smile

# 403
Момичета ,темата за блефаропластика е приключенна.Бих искала да попитам за отзиви за Д-Р Първан Войнов работи в Пловдив .Някой дали е правил при него блефаропластика

# 404
За филърите от последните 2 страници може да се направи проучване. Повечето казват, че топчета им се получават от една и съща марка. Защо си слагате такъв филър и защо има лекари, които го препоръчват?

Ами не е така Simple Smile Два пъти  ми е поставян Теосиал Кис - през 2 години - никакви проблеми. Третия път - пак Теосиал - динамичен - 3 топчета .... И трите от един и същи лекар.

Алена, как да не е точно така, като и при теб са се получили топчета от същата марка?

Ида, в момента устните ти са прекрасни.

И според мен София е извън границата на естествената красота.

Общи условия

Активация на акаунт