Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Абсолютно е така. Мисля, че Мария все пак успя да си ги редуцира до някакви приемливи размери, като се има предвид какво беше.

Ида, имаш прекрасни устни, разбирам какво имаш предвид "да се отворят още малко отстрани", аз все същото искам. Да, можеш да пробваш с минимално количество, можеш и изобщо да не ги пипаш, пак са чудесни!

Виждала съм и други "части" от теб - прекрасна си! Simple Smile

И тук спирам да коментирам устните на момичетата, които пуснаха снимки.

Скрит текст:
Смятам за вредни мнения, които казват - не си пускай повече снимка, защото получаваш и не толкова ласкави коментари, супер си, важното е незнам си кво си... Публикуването на снимка в интернет принципно си е рисково, но по съвсем други параграфи.

# 376
Аз лично намирам много общо.  И тук въобще не говоря какво е съдържанието в устните, а за обема на устните. За мен тези устни са прекалено големи.

# 377
Това с колажа е прекалено , малко от малко поне Усещане нямате ли ?

(д) Ефект постигнат от Силиконовото олио и  хиалурон е несъвместимо отвсякъде.

# 378

Скрит текст:
Смятам за вредни мнения, които казват - не си пускай повече снимка, защото получаваш и не толкова ласкави коментари, супер си, важното е незнам си кво си... Публикуването на снимка в интернет принципно си е рисково, но по съвсем други параграфи.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 06:09 от Палечк@

# 379
Това с колажа е прекалено , малко от малко поне Усещане нямате ли ?
Нещо лошо ли съм направила? До снимката, която е качила момичето, съм сложила снимка на Мария, за да подкрепя тезата си, че устните й ми приличат на Мариените. Нещо да съм коригирала по снимката, или да съм я осмяла по някакъв начин?

# 380
  • София
Личното ми мнение е, че си прекалил с нещо, ако напълно непознати хора веднага виждат, че има корекция.

Ако Ида не бе казала, че има филър в устните, никога не бих предположила, че е така. Докато при София от Самолет се вижда, че е прекалено.

И другото, което си мисля, е, че чалга културата не прощава на никого.

# 381
Палечк@, кое не разбра в цитираният от теб, между другото умишлено скрит текст?

Скрит текст:
Каквото имам да казвам на момичетата от тук нататък (относно снимки, устни и т.н.), ще и им го кажа на лични съобщения, ако въобще ги интересува! А по-скоро не ги и аз съм съвсем ок с това.

За да има все пак някаква информативна стойност този пост - похвалвам Револакс, средно плътен, нямам топчета. Отока ми спадна отдавна, но исках да минат поне 3 месеца преди да изкажа мнение. Засега се държи отлично. Устойчив на "страстни целувки"! WinkSatisfied

# 382
Ik, благодаря ти 🤗

Аз мисля, че желанията се променят с годините. Като си по-млад, искаш от всичко по много. Като одъртееш, започва да те води разума, не емоцията. Разбира се, има и изключения.
Когато отидох да си слагам филър, на въпроса "Как искате да изглеждате след това?", отговорих, че искам децата да ме разпознават и да не се срамуват от мен. Но аз и живея в такова общество. В Белгия хората, които си правят пластични операции, или някакви корекции, не се различават никога. Няма огромни бюстове, нито огромни устни, нито вежди "Найк". Не знам дали съм споделяла тук, но след първата ми процедура с хиалурон, (седмица по-късно) съм при кинезитерапевта ми. Посещението ми съвпада и с ужасната настинка, която ме беше хванала. Вижда ме той, казвам, че съм се разболяла докато съм си била в България и чувам: "Да, да. Дано по-бързо да ти мине, защото много зле ти се е отразило. Ако знаеш как са ти отекли устните, дано се оправиш!" 😂😂😂 А тогава отока от убожданията беше спаднал и устните ми изобщо не бяха големи. Представям си как щеше да ме гледа, ако не си бях отменила операцията за уголемяване на бюста . . .

# 383
Sharpy изобщо не мисля, че си права. Не можеш да сравняваш устните ми с тези на Мария, защото са обемни. Дали са обемни или не е едно, а дали си приличат или не, е нещо съвсем различно. Когато едно нещо е направено грозно и несиметрично, е грозно. Когато е просто обемно, но е симетрично, е нещо съвсем различно. Това е все едно да сравняваш едно голямо, но стегнато и оформено от фитнес дупе, с един голям и увиснал задник от мазнини. Едното е хубаво, а другото не, без значение от размера. Аз харесвам по-обемни устни и хубаво направени, но не харесвам обемни и грозно направени устни. Така че не мисля, че има база за сравнение между мен и нея, много неадекватно мнение имаш по-въпроса. Wink

# 384
Ида, JoyHug Е аз защото и гърди замислям, и си мисля, ако за едни устни такива бан-ове ми налагат - не ми се мисли за …… Grin Там не мож` припари 2 тримесечия... Satisfied

# 385
Благодаря много Simple Smile, и ще изнахалствам с още един въпрос - не е подновяван близо 3г.(! Open Mouth), а преди това колко слагания е имало?
Ако си споделяла преди, се извинявам, трудно ми е да следя за всеки потребител кой, какво, кога...

Не бях подновявалса близо три години, защото две години правихме бебе, после бях бременна и заета с гледането на бебето. Преди да отида при Балабанов съм слагала 4 пъти - 1 диспорт, 1 невронокс, 2 пъти алерган ботокс.
При мен е започнато от много рано, първият път бях на 24-25. Всички познати ме убеждаваха, как съм била още малка и на какво съм щяла да заприличам след 10 години, но всеки лекар, който ме е видял отбелязваше, че мимиката на челото и гневната е много силна и за да се запази малкото останало недефирмирано трябва да се слага редовно. Гневната бръчка си я имам от дете, наследена е от мама, около 24-25 забелязах птозата на клепачите, която пък е твърде изразена при баща ми.

После ако съм ок ( че съм болна с Т) и ако не задремя ще направя един колаж как е било изначално преди започването с ботокса, след прекъсването от 3 години и сега.

# 386
София, не се ядосвай! Важното е ти да се харесваш и чувстваш добре. Дали се харесваме на останалите, не е най-важното нещо. По-важно е да сме в мир със себе си и харесваме отражението в огледалото.

# 387
foxy-the infant prodigy, много изчерпателно, благодаря безкрайно! За мен е много полезно мнение.

Бързо оздравяване! Simple Smile

# 388
Ида, аз не се ядосвам, че някой мисли, че не са хубави. Ядосвам се, че ме срвняват и че правят някакви тъпи колажи с жена, с която нямам нищо общо. Та нейните устни са увиснали от всякъде... и не съм качвала снимки, за да търся мнения, а за да ти дам информация за устните, за да видиш, че на тази снимка(която е в колажа) съм само с 0,5мл а ми се задържа доста и видях разлика от първия път. Надявам се отговора ми да ти е бил полезен. Simple Smile

# 389
foxy-the infant prodigy, много изчерпателно, благодаря безкрайно! За мен е много полезно мнение.

Бързо оздравяване! Simple Smile

lk - благодаря ти, втора седмица ме влачи тоя вирус, най-накрая не свали.
Ето обещаните снимки.
Хронологично :
1. На 24 г без ботокс
2. 1- во инжектиране
3. 2-ро инжектиране
4. 3-то инжектиране
5. След 3 годишна пауза сложен Диспорт, който пусна бързо
6. 6 месеца след Диспорта, ботокс и филър при Балабанов
7. Сега, седмица след подновяването, болна и леко подпухнала. Другата седмица ако съм ок, ще сложим филъра.

Общи условия

Активация на акаунт