Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, по време на бременност какви процедури могат да се правят, може ли  да се правят процедури със SKIN PERFUSION  на FILORGA,а вие какво сте си позволявали Worried

# 436
Моля, някой да сподели след операция на бюста дали е имал подуване на корема, чувствам се подута като балон, талията ми съвсем е изчезнала. Операцията беше тези дни. Има ли връзка?

# 437
Моля, някой да сподели след операция на бюста дали е имал подуване на корема, чувствам се подута като балон, талията ми съвсем е изчезнала. Операцията беше тези дни. Има ли връзка?
Отекло е всичко в предната част. Нормално е! И гърба ще ви боли. До 20 дена ще спадне отока.

# 438
  • в 1001-та нощ

Момичета са споделяли за подут корем, като бременност в 6 месец, дори за синини. От отоците е, когато няма дренажи.

# 439
Аз имам дренажи, обаче пак съм подута. Баш като бременна се чувствам. Предполагам, че е заради операцията. Утре ще питам и доктора, но се притесних, затова реших да питам и тук, ако на някой му се е случвало.

# 440
  • в 1001-та нощ
Хубаво е да знаеш, че се случва и минава. Но няма нищо лошо да се консултираш за свое спокойствие Simple Smile Аз бих направила същото Simple Smile

# 441
  • Стара Загора
Здравейте момичета! Чета последните 3-4 теми. Интересува ме поставяне на филър в устните. От Стара Загора съм. Ако имате наблюдения на някой, който би се справил тук или в околностите ще съм благодарна да споделите. За първи път ще ми е и затова искам да прочета повече и да се информирам. Насочила съм се към д-р Панайотова, която работи с Априлин и една доста добра дама, работеща с Филорга, която за съжаление не е лекар. Прилагам и снимка и бих се радвала да ме посъветвате колко мл да сложа. Страх ме е да не стане прекалено, затова засега съм се насочила към 0,5 мл, но не и към конкретен филър.

# 442
Аз дрПанайотова обмислям да я посетя за консултация относно бондинг .

И с филърите добре се представя, но тъй като аз признавам само Juvederm / Restylane бих търсила специалист който работи с тях.

Нашумелите наскоро Neavia , Aprilline,  perfectha / revolax , и др . Подобни  не са ми в никакъв интерес .

# 443
  • Стара Загора
Нямам грам понятие, затова питам тук. Виждам, че дамите са доста запознати. Доколкото разбрах тук не работи някой с такива, които препоръчвате. По-назад видях мнения за д-рка в Димитровград. За Пловдив ми препоръчаха Хелена фейс,но пак нищо не ми говори. Вие от града ли сте и бихте ли препоръчвам някой, който работи с посочените от Вас филъри?

# 444
  • Plovdiv
Здравейте момичета. От известно време се опитвам да ви чета и аъм доста благодарна, че ви има Simple Smile бях решила като приключа с бременностите си да се заема със себе си и вто го дойде момента. Аз съм от Пловдив, до тук нямам нищо по себе си к съм напълно био Хаха обаче ще го променя . След две деца гърдите ми не са особено красиви и искам да ги коригирам. Насочиха че към др. Желев (не бил касапин като другите ) каквото и да значи това. Ако може операцията да е в Пловдив защото бебето ми е още малко а трябва да оставя съпруга ми с двете деца вкъщи ииии... сложно е. Записах си час за оформяне на устни при др Атанасова към края на март. За сега толкова, моля ако някой има мнение за Желев най вече да ми сподели. Мисля тия дни да звънна и на него и да запазя един час за консултация пък да видим дали ще ме грабне

# 445
  • Plovdiv
И още нещо да попитам. След спиране на кърменето има ли време което трябва да чакам преди операцията Simple Smile

# 446
След спиране на кърменето, гърдите се възстановяват и след около година се вижда окончателният вид, в който ще останат. Не знам дали това би имало значение за операция. Може би зависи каква операция искаш - за увеличаване, за намаляване, за повдигане...

# 447
  • София
Мисля,че поне година. Препоръчителния мамографски преглед е 6 месеца след спиране на кърменето,а до колкото знам при някои жени и година след това се отделя секрет.
Относно подуването мисля ,че е нормално. Системите,които се слагат по време на операция подуват много. Аз след секциото имах чувството,че една седмица чистих само системи.

# 448
  • Plovdiv
О нееее цяла година не ми се чака. Приключих преди два месеца. 6 месеца знам, че е задължително. Нямам търпение да отида на преглед. Искам увеличаване на бюста, слаба и висока съм и след кърменето останах без абсолютно никакви гърди, докато кърмех бяха супер

# 449
  • Стара Загора
Аз дрПанайотова обмислям да я посетя за консултация относно бондинг .

И с филърите добре се представя, но тъй като аз признавам само Juvederm / Restylane бих търсила специалист който работи с тях.

Нашумелите наскоро Neavia , Aprilline,  perfectha / revolax , и др . Подобни  не са ми в никакъв интерес .

Бихте ли ми препоръчали къде да отида?

Общи условия

Активация на акаунт