Звездни компромати - 395

• 82 273
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Е то па големия келепир Галя да ти е майка. Може да не е фолк певачка, но е видна г*золизачка. 😒

Аз за толкова години, откакто Гала е в публичното пространство, не съм чула да е била замесена в скандали, връзки с мъже, простотии и компромати.
Да, предаването ѝ е тъпичко, но тя е там на работа и едва ли темите и гостите зависят изцяло от нея.

# 301
  • софия
Темите и гостите не зависят изцяло от нея, но поведението си е нейно, то зависи от нея и поведението ѝ е неприятно, меко казано.

# 302
Grin

Общо сън: 5 часа, почивка 2 часа, работа 18 часа - ПОЧИВНИТЕ ДНИ НА МЕСЕЦ 2-3
5+2+18=25
Как смогва на темпото? Жената е властелин на времето Laughing

# 303
Сигурно работи докато почива..дам.Laughing

# 304
Е то па големия келепир Галя да ти е майка. Може да не е фолк певачка, но е видна г*золизачка. 😒
Абсолютно, сутринта отново го направи с провала Андреа ББ, такъв хейт във фейса скоро н есъм виждала, хейта мина дори този по Мила Робърт.
Някой знае ли кои са родителите на тая Банда?

# 305
  • Viena
Вече никой не се връзва на Кобилкина. Преди имаше заблудени дами, които набиваха пари за да им обяснява за "йонита, тики-мики" и подобни глупости. Мисля, че всичко е отживелица и тия глупости за семинари и супер заета са само в сферата на личната й фантазия!

# 306
Аз пък мисля, че все още има много жИни, които плащат за семи/уеби и всякакви други -нари, които Кобилкина прави, особено такива за богатство и как да си намерим богат муж.
А и тя се развива, сега преминава в бременност/майчинство/родителство, няма да има край мъдростта ѝ.

# 307
Като говорите за Кобилкина таа..  получила е награда и тя
Скрит текст:

# 308
тва снимчица ли е на статуетката аххах трети клас втория срок час по трудово

# 309
Сега Кобилкина ще превземе нишата на платения акъл как хората да си гледат децата.

# 310
Кобилкина нито е секси, нито е майка все още!

# 311

Тя закова ли 40-така?

# 312

никога и не е била секси.....
аз, гугъл ми дава набор 83?? изглежда 40+ пък не знам.

# 313
Анелия
Скрит текст:

# 314
  • София
Още от първото изречение ми стана ясно, че не е Стрина. Все пак тя в 6 без 10 вече е приготвила закуската за домочадието. А щом стигнах до мъжЕТ ми просветна, че е гранде кукувицата Кобилкина. Joy Но нека има такива жени, че да ни забавляват.

Дъщерята на Гала много ми харесва като визия, но яко залитна с тия кифленски фотоси и почна да ми действа отблъскващо. А синът на Джуджа ми е симпатяга. Един такъв леко смотан, но пък сладурче. Отиват си много като двойка с Мари.

Кобилкина и секси в едно изречение?! Твърдо не.

Общи условия

Активация на акаунт