Звездни компромати - 395

• 82 260
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
А синът на Джуджа ми е симпатяга. Един такъв леко смотан, но пък сладурче. Отиват си много като двойка с Мари.

На мен визуално на Стефан ми прилича.

Какво е станало с Андреа ББ?

# 316
  • ВАРНА
 Сега Кобилкина,като роди да му мисли форум грецкая мамма.

# 317
  • София
Кристен Стюард с приятелка
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Тони Бракстън
Скрит текст:
Роузи Х.
Скрит текст:
Хилъри Суонк
Скрит текст:

# 318
Какво, по дя*олите е облякла Тони Бракстън. Чорапогащник за китове?

# 319
  • Gotham City
Тони Бракстън май е с рокля на Bao Tranchi.

На Мари дупето не беше ли благодарение на интервенции?

# 320
Тая Кобилкина не знам дали си вярва на тъпотиите, но още по-странно ми е кой с всичкия си би се обърнал към нея са каквото и да било, най-малкото съвет ама  хора всякакви.

Стрина ако беше, щеше да е далеч по-лирично:

"В 5.00ч докато първите слънчеви лъчи галят лицето ми, отварям очи, благодаря на Вселената, правя си една голяма Маргарита и медитирам на двора за предстоящия ден, изпълнен с всевъзможни ангажименти. Бера билки, свежи и ароматни като главата ми, преди Маргаритата.
6.00ч будя децата, родени в утробата ми или извън нея, приготвям закуска и освен това ги храня с обичта и цялата си мъдрост, за да крачат уверено в живота и да вярват в себе си.
Натоварвам всички деца в автомобила, който за някой може би е просто автомобил, но за нас е съкровищница на спомени най-свидни, на болки, радости, мечти.. Отварям една бира и карам децата към училище.
10:00 Отивам в моят дзен рай, мястото, родено в мечтите ми, където ме посреща Гуруто на баничките; Майсторът на вълшебства и оргазмите за вкусовите рецептори. Правя си свежа Маргарита с набраните билки, палим ароматна свещ, отваряме Тефтера, пълен с бабини рецепти и заедно мислим вълшебствата за деня..."

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 14:53 от Захир

# 321
Мен не ме учудва, че има хора, която я слушат и си дават парите за нейните нонита.
Също, както немалко уж интелигентни хора се допитват до разни врачки, ходжи и подобни, така и тя си има фенове да й пълнят джоба.

# 322
Аз и се кефя на Кобилкина , уж не е в ред, но много добре си продава глупостите.

# 323
Факт е, че ги продава. Но тая руска кукла е на 35год.сега, нищо че изглежда на поне 45год. За нея и семинарите и за йонита и дълбоко гърло се говори отдавна, та ми е чудно, какво образование има? Кога е успяла да натрупа опит и от къде най-вече идва самочувствието да продава съветите си? Защото, вярвам всички знаем, че руските хм..жени, са една друга порода. Това не се учи. Та така си размишлявам аз..

# 324
  • Viena
Мда поговорката за баницата важи и в случая. Аз даже видях Азис Live да проморира майка си и лелите му като гледайки, баячки и тнт. Направил им е страница и записват даже и часове. Дали повредата е в моят телевизор или не е вече добре на тази планета. 😂

# 325
Тая Кобилкина не знам дали си вярва на тъпотиите, но още по-странно ми е кой с всичкия си би се обърнал към нея са каквото и да било, най-малкото съвет ама  хора всякакви.

Стрина ако беше, щеше да е далеч по-лирично:

"В 5.00ч докато първите слънчеви лъчи галят лицето ми, отварям очи, благодаря на Вселената, правя си една голяма Маргарита и медитирам на двора за предстоящия ден, изпълнен с всевъзможни ангажименти. Бера билки, свежи и ароматни като главата ми, преди Маргаритата.
6.00ч будя децата, родени в утробата ми или извън нея, приготвям закуска и освен това ги храня с обичта и цялата си мъдрост, за да крачат уверено в живота и да вярват в себе си.
Натоварвам всички деца в автомобила, който за някой може би е просто автомобил, но за нас е съкровищница на спомени най-свидни, на болки, радости, мечти.. Отварям една бира и карам децата към училище.
10:00 Отивам в моят дзен рай, мястото, родено в мечтите ми, където ме посреща Гуруто на баничките; Майсторът на вълшебства и оргазмите за вкусовите рецептори. Правя си свежа Маргарита с набраните билки, палим ароматна свещ, отваряме Тефтера, пълен с бабини рецепти и заедно мислим вълшебствата за деня..."

Не го приемай лично, ама си много далеч от нейната поетичност за бирата и баниците. Joy

# 326
Имам една позната, която ходи на семинарите ѝ, следва я във всички възможни социални мрежи. Ама богат "мУж, който да глези принцеса",  още не си е намерила.

# 327
  • София
Какво стана със Стефан на Гала, вчера забелязах, че липсва?

# 328
Факт е, че ги продава. Но тая руска кукла е на 35год.сега, нищо че изглежда на поне 45год. За нея и семинарите и за йонита и дълбоко гърло се говори отдавна, та ми е чудно, какво образование има? Кога е успяла да натрупа опит и от къде най-вече идва самочувствието да продава съветите си? Защото, вярвам всички знаем, че руските хм..жени, са една друга порода. Това не се учи. Та така си размишлявам аз..

Няма нужда да се обобщава за всички руски жени, българските жени не са с много добра репутация в Европа, но това не прави всички българки “друга порода”. Като има кой да и купува услугите и книгите, тя ги продава. Иначе бях чела че е завършила психология мисля в Русия и нещо във Франция

# 329
И Венета с награда, май ги раздават като топъл хляб 😁
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт