Звездни компромати - 395

• 82 211
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Ех, къде е сега Роузи да се изфука. 😆

# 421
Съмнявам се да изглежда толкова състарена по собствено желание. Все пак филъри, ботокс и фейслифт има навсякъде. Може наистина да има здравословен проблем.

# 422
отново Селин
Скрит текст:

На Гага леля и?

# 423
Няма нищо по-тъжно и гротескно от напъните на застаряваща жена да изглежда млада. Този оголен бюст...Confused

# 424
Е тя е с яре, как да се покрие?!
Все по- гола ще я виждаме и все по- бедна може би.

# 425
Много добре остарява Кристина Димитрова, приятно се изненадах, браво на нея.

# 426
Еех преди 15-20 години каква беше Памела Андерсън, всяко списание я имаше и я дъвчеше, беше наистина супер известна, поне в България. А сега си е обикновена лелка, опитваща се да се бори с времето, но няма шанс. Сара Джесика Паркър също беше такава сладка в Секса и града, а сега е като разпльокана жаба в лицето, но върха е Селин Дион, спомням си 1997 г с песента й за Титаник, мисля, че обсъждаха, че е на 29 години, това беше шок за мен, тогава на 12 съм била, изглеждаше ми бабичка на 50, е сега ми изглежда като бабичка на 70 и нещо дори. Така като се замислих тва 20 години са едно нищо, ама пък как се отразяват на всички, независимо колко си красива и звезда и скандална. Ни Ло ми е интересно след 15-20 години и също Андреа, как си ги представятя, аз със все така сластни погледи  и нацупенки устенца ахахххаха

# 427
Покрай дискусията ви се сетих за Бриджит Бардо. Тя нали беше решила, че ще остарява естествено. Скоро не бях виждала снимки и разгледах в Гугъл. Ами да, естественото си е най-красиво. С бръчки, със сиви коси, но въпреки това сладка на ... 84 години. Не прилича на карикатура.
Ето това намерих от Юни 2018г

# 428
Искра Радева с внуче

Скрит текст:
Следващото стори , което е качила щерката на Искра е пак от някаква кръчма и пуши наргиле.
Понеже редовно поства как се шляе из заведенията тъкмо се осъмних , че има дете и качи тази снимка..

# 429
  • Варна
Покрай дискусията ви се сетих за Бриджит Бардо.
Скрит текст:
Тя нали беше решила, че ще остарява естествено. Скоро не бях виждала снимки и разгледах в Гугъл. Ами да, естественото си е най-красиво. С бръчки, със сиви коси, но въпреки това сладка на ... 84 години. Не прилича на карикатура.
Ето това намерих от Юни 2018г

Хм, Бардо изглеждаше така и на 50.

# 430
  • Rock & Roll feeling ...
Из влоговете на Албена Вулева  :
https://www.youtube.com/watch?v=R_PdY068XDc

# 431
Кристина Димитрова преди години много се беше запуснала и приличаше на бабичка, но явно се е взела в ръце и то се е получило добре!
Не споделям, че Бриджит Бардо е изглеждала така и на 50.

# 432
Кристина Димитрова преди години много се беше запуснала и приличаше на бабичка, но явно се е взела в ръце и то се е получило добре!

Да по-зле изглеждаше, с много килограми отгоре.

# 433
  • Варна

Тук може да се види щом не вярваш:
https://photo.femmeactuelle.fr/les-people-en-1984-ils-ont-bien-c … -du-cinema-144564

# 434
  • Пловдив
Съмнявам се да изглежда толкова състарена по собствено желание. Все пак филъри, ботокс и фейслифт има навсякъде. Може наистина да има здравословен проблем.
Здравословният проблем на Селин е, че се бори с анорексията от години, поне преди 20 години съм чела, че има такива проблеми и макар да е все още жива (което също е победа), явно лишенията си оказват думата. Жалко! Дано младото гадже й помогне да пребори демоните. Никак не им е лесно на талантливите, богатите и известните. А вижте и Джей Ло, само с година е по-млада, а... страхотна е, поне по моите критерии. А какво ще кажете ЗА София Лорен? Намирам я за невероятна, а не съм чула (и не изглежда) да си е слагала филъри и ботокс.

Общи условия

Активация на акаунт