Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
       Значи слагат край на надеждите на Емре да стопли отношенията с Лейля!  newsm78  Ясак!  ooooh!
    Докато е сгодена - тя е забранена!  newsm12
    И ако Осман сам не се откаже от този годеж, ще трябва да се оженят!  newsm78
    Щото мама каза - не си играй с момчето! Не прави това, което не искаш на теб да да се случи!  Peace

# 481
  • Stara Zagora
Привет момичета! Hug
Много ми хареса и на мен серийката! Hug Злати Ани Славе Лили БЛАГОДАРЯ - ви за информацията за снимките видеата и субтитрите ценни сте! БЛАГОДАРЯ! newsm51 smile3525 newsm51
Благодаря и на всички останали за компанията да гледаме серийката и за всички мнения и постове  днес ще ви оставя но не ми е добре ще намина по късно да ви видя отново засега пожелавам приятен и усмихнат ден! Още веднъж БЛАГОДАРЯ
newsm51 newsm51 smile3525

# 482
Цитат
Що се отнася до RTUK нещо вече губят връзка с реалността, четох, че наказнат "Ямата" и  "Забранената ябълка" със сваляне от ефир единият за 5 седмици, а другия с 3 седмици по нясни причини /не знам дали е вярно/.
Ани Hug,аз гледам ЗЯ и за сега го дават!А за глобата стана ясно,че е за сцена от 17еп.,който даваха есента-08.10.2018!То обикновено глобите са за насилие или любовни сцени,заради морала! Laughing
Ето за ЗЯ....
Скрит текст:
Ендер/Шевал Сам сваля бившия си съпруг,който в момента е женен за друга.... Laughing

Уточнение❗

Наш сериал получил административный штраф и 5 недель запрета на трансляцию, за сцену в 17 серии, которая появилась в общем доступе 08.10.2018.
RTÜK увидел там моменты, которые содержат неприемлемые формы отношений в общественной жизни и могут нанести ущерб моральным, национальным и духовным ценностям общества.
На это решение будет подана аппеляция.

[/spoiler]

Злате, явно прочетеното от мен е вярно, но със задна дата. Ако при старото ръководство на RTÜK са поставили такива наказания, какво остава за новото след заседанието  при Тайпи и наличието на нов закон, който май е и по-строг. Жалко за тях! Наличието на една такава цензура кара хората попадащи под ударите им да стават по-изобретателни. Като се има в предвид, че са и интелигентни представители на изкуството ще има да си играят на котка и мишка. Поне ще стимулират творческия им потенциал, а продукцията, която ще вадят няма да е за всички кръгове на обществото.
Относно Емре и Лейля, сега ще се види дали сценаристката има акъл и как ще съумее да ги събере щото е ясно, че между нея и Осман няма да се получи. Трябва така да измисли сценария, че нито да нарани Осман, който не го заслужава, нито да олекоти образа на Лейля, която също не го заслужава, нито пък да позволи на Емре да се върне в калта, от която изпълзя и да го събуди за да почне да се бори както приляга.

# 483
  • София
Не съм гледала предишните серии с превод, но и аз останах с впечатлението, че предишната рекламна кампания беше за козметичните продукти. А сегашната само за новия парфюм на Редмод. Иначе, както и снощи написах, изобщо не стана ясно нищо за парфюма на Фабри, освен, че са откладнали абсолютно всичко за него - името, слогана, рекламата и т.н. Но иначе дали това е парфюма на Санем, тя ли го е променила, ако го е променила, защо го играе гузна, ако не е - защо Джан не го позна или ако го позна как така приема всичко така спокойно... не е в негов стил... Много въпроси останаха там... Thinking
За Лейля и Осман - надявам се, че Осман сам ще осъзнае, че Лейля не го обича наистина и че е нещастна и сам да се откаже от този годеж, а Емре ще има да се погърчи през това време. Дано само не го връщат на предишното му ниво, този път под влияение на другата кобра - мама Дивит. Но все си мисля, че Емре и Лейля ще са заедно накрая, или поне на мен така ми се иска.
Новия образ май ще го причислят към отбора на лошите, защото с изчезването на Фабри и Айлин, там остава само мама Дивит засега. И евентуално Джейда, макар че нейния образ много се изчерпа вече, а и тя не е много лоша, просто е много нахална само. Онзи/онази "шекерим" на който/която се обади мама Дивит може да е бил новия индивид. Остава да видим какъв ще е. Аз никак не бих се оплаквала и да няма лоши, но тогава ще изчезне интригата в сериала, а хората се борят за рейтинг все пак.
Интересно и с Дерен какво ще стане, нали се кълнеше, че никога няма да предаде Джан и да го излъже, ама кобричката и нея подхлъзна ... Дали Дерен ще се укроти сега или ще напусне... Thinking

# 484
# 485
  • Stara Zagora
Ийи акшамлар момичета! Hug bouquet

# 486
Ани HugЛили HugЛили808 Hug,благодаря за коментарите и видеото! bouquet bouquet bouquet

Стоянова Hug
Скрит текст:
Дано си по-добре след като си наминала! Praynig

# 487
  • Stara Zagora

И още от Демет ❤

# 488

Все едно, че Джан е получил плесница Rolling Eyes

# 489
Качвам Джан просто така!

# 490
Днес е много лежерно в темата, не че има кой знае какво да се коментира след снощния епизод. Като цяло ми хареса. Не съм гледала с превод. Има развитие в героите. От предния епизод нещо Джан Дивит заглежда Санем с друг поглед- устни, крака и нещо се замечтава..." Санеем севгилим, чок мерак, бол ищах, ама нашенския СЕМ казва " Йооок !!!".

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/muzik-nikahli-esim-oy … sevgilim-41101022

Интервю с Ознур за сп. Formsante - с гугъл преводача горе-долу се разбира, не знам мамашите дали са го превели.

# 491
Във фейсбук има клип на Джан който той звъни на някой но не се вижда името хубаво. Може ли да кажете на кого звънни?

# 492
  • Stara Zagora
Две принцеси 😍😍😍

Ще си позволя да повторя нещо което ми хареса от вчерашната серия! Hug

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:16 от Stoqnova26

# 493
  • София
Във фейсбук има клип на Джан който той звъни на някой но не се вижда името хубаво. Може ли да кажете на кого звънни?

Ако е от серията, когато се преоблича - звъни на Емре.

# 494
Днес, пак аз ще ви донеса фрагмана 🤗🤗

Браво на детективките, че разгадахте връщането на Полен.
Много динамика ще има другата седмица, дано има и малко повече Ашк 😍

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 21:01 от Evelina Georgieva 604172

Общи условия

Активация на акаунт