Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 308
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
...... Санем се отдръпва и поглежда към вратата, но Джан я притиска към себе си и казва:
е) Не, Санем! Няма никой на вратата, това е вътрешния ти глас!

# 646
...... Санем се отдръпва и поглежда към вратата, но Джан я притиска към себе си и казва:
е) Не, Санем! Няма никой на вратата, това е вътрешния ти глас!
tonny много ми хареса твоя вариант за продължение на сцената😝😝😝

# 647
Само прелитам над гнездото!🤗
Много ми харесаха и сценария на Славена и продълженията!

Според мен е добре, че не залитнаха към драма между Джан и Санем, ще си гледаме птичките как бързо се възстановяват от стреса след предложението на Джан.😘

От IS на членовете на екипа.

# 648
В момента гледам серията. Радвам се, че персонажа Айлин напуска. Наистина въздейства, да намразиш човека, заради ролята му.

# 649
https://youtu.be/htM-SzWQuFE

Много е тъжен този епизод! Не знам каква ще е развръзката, но ми е гадно като се държат така студено!

# 650
29. Bölüm Fotoğrafları

и озета....
Скрит текст:
Sanem, gerçekleri itiraf edecek mi?

Fabbri’nin gönderdiği lansman davetiyesindeki parfüm Sanem’in kokusu değildir, Sanem şimdilik rahat bir nefes alsa da, Can’dan gerçeği sakladığı için hala huzursuzdur, onunla konuşmak için fırsat kollamaktadır. Sanem, Fabbri ve Aylin’in entrikalarından dolayı, ajansın prestij kaybetmesine çok üzülür ve bunu düzeltmek için tüm ekibi toplar, Mckinnon’a göstermek üzere yeni bir sunum hazırlar. Bu arada Can, Fabbri’nin yaptığı tüm pis işleri öğrenir ve soluğu onun yanında alır. Fabbri ve Aylin tutuklanır, ajansta herkes keyiflidir, özellikle Sanem çok mutludur ta ki Polen gelene kadar.

Yayın Günü: 9 Şubat Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

и превод....
Цитат
Озет
🔻Парфюм, отправленный Фабри, как приглашение на презентацию, оказался не ароматом Санем. Пока Санем может дышать спокойно. Однако у Санем плохое настроение, потому что она скрывает правду от Джана и ищет удобного случая, чтобы рассказать ему правду.
Санем сильно расстраивается из-за интриг Фабри и Айлин, и потери престижа агентства, по этой причине она собирает всю команду. Она готовит новую презентацию, чтобы представить её Маккэнону.
К этому времени Джан узнает обо всех противных проделках Фабри и отправляется к нему, чтобы остудить свой пыл.
Фабри и Айлин арестовывают, у всех в агентстве прекрасное настроение, особенно у Санем. Однако оно улетучится, как только появится Полен.

# 651
  • София
и превод....
Цитат
Озет
🔻Парфюм, отправленный Фабри, как приглашение на презентацию, оказался не ароматом Санем. Пока Санем может дышать спокойно. Однако у Санем плохое настроение, потому что она скрывает правду от Джана и ищет удобного случая, чтобы рассказать ему правду.
Санем сильно расстраивается из-за интриг Фабри и Айлин, и потери престижа агентства, по этой причине она собирает всю команду. Она готовит новую презентацию, чтобы представить её Маккэнону.
К этому времени Джан узнает обо всех противных проделках Фабри и отправляется к нему, чтобы остудить свой пыл.
Фабри и Айлин арестовывают, у всех в агентстве прекрасное настроение, особенно у Санем. Однако оно улетучится, как только появится Полен.

Е, отговорихме си на въпроса защо Джан не реагира на парфюма, а Санем изпадна в бурна радост ... Остава да разберем защо Фабри не е използвал парфюма на Санем, за който се блъска толкова серии... Thinking

# 652
# 653
Деси Мира На Б.Дениз‎
до
 MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ
8 минути ·

Озет 29 еп. Ранобудна Птичка
Ще каже ли Санем истината? Парфюмът в поканата на Фабри за пускане на пазара не е ароматът на Санем, въпреки ,че Санем вече въздиша с облекчение, тя все още е обезпокоена, защото крие истината от Джан. За да оправи това, Санем прави нова презентация. Междувременно Джан научава всички мръсни неща, които Фабри прави, и взима нещата в свои ръце. Фабри и Айлин са арестувани, всички в агенцията са щастливи, особено Санем , преди пристигането на Полен.  

Полен идва, чакаме Утку.

# 654

Цитат
Е, отговорихме си на въпроса защо Джан не реагира на парфюма, а Санем изпадна в бурна радост ... Остава да разберем защо Фабри не е използвал парфюма на Санем, за който се блъска толкова серии... Thinking

Lilly Di, Hug много точен въпрос !:persevere: Интересно ми е какъв вариант са измислили сценаристите!:thinking:  

До тук никаква подсказка няма , ние и без това си знаехме, че това не е ароматът на Санем. И как и по каква причина ще се стигне до ареста на дуото гадняри? За сега знаем само, че Джан ще им причини това...  

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 19:35 от alex_94

# 655
Демет с пижамката 😝

И ръката скрита, да не се вижда какво прави 😏😏

# 656
  • Бургас
Ох, че хубавооооооооооооо!

# 657
YumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumYumИ пак и пак гледам сериите от началото и все повече ми харесват геройте. Взех много да се чудя дали да не науча турския език, Не че е необходим много,но като не разбирам нищо ичакам само на преводите,който момичетата правят е кофти. Все пак искам да им Благодаря за труда който правят за да може такива като мен да го гледат с превод. Yum

# 658
  • Stara Zagora
Лека Simple Smile

# 659
Гледам подробно последния фраг и се чудя как им се получават толкова добре нещата на нашите ГГ.Thinking
Няма сцена , в която са двамата и да не са естествени , убедителни, да не излъчват красота и синхрон.
Вярно е, че  красотата е в погледа на наблюдателя, че усещането за нея е много субективно, но как тогава успяват да омагьосат толкова зрители?
Може би това , че на сета си създават непрекъснато комични ситуации ,  че знаят че са страхотен тандем, че си отправят  предизвикателства...   ги вдъхновява,  прави ги толкова реални, динамични и около тях има много силна положителна енергия, която предават и на зрителя?  
Rolling Eyes  

Едва ли би ми харесал някой друг, ако пъхне банкнотите в устата си..., а при Джан ми се вижда съвсем естествено!:confused:

Ръцете на Джан...

И новият клип на kesaraKiss

Лека и от мен!:sparkles:Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 23:10 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт