Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 495

На мен ми хареса този момент, много мил и задушевен, напомни ми за едни отминали времена ...

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:29 от Slawena

# 496
Във фейсбук има клип на Джан който той звъни на някой но не се вижда името хубаво. Може ли да кажете на кого звънни?

Ако е от серията, когато се преоблича - звъни на Емре.
Да за нея. А защо го дават в бар с Джейда?

# 497
Полен, за тези които са я забравили! Връща се!

# 498
Евелина Hug,много си бърза! Wink И аз дебнех,но ме изпревари! Laughing

Каквото предположихме и стана! Laughing

# 499
Евелина, thanks.

Динамичен фрагман, ФабритУ и Айлинчи аут, Полен на хоризонта, неизвестно до кога и май Санем алергична ще се окаже но незнайно към кой полен...Хюма  ханъм и Поленка мома, тандем та дрънка, да видим какви ще ги забъркат и кой/коя ще го отнесе накрая.
За парфюма не разбрах...
Хубава вечер!

# 500
Превод!

Первый фраг к 29-ой серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456242383%2F02e04a7e1 … l_wall_-132999259

# 501
  • Stara Zagora
Скрит текст:
Днес, пак аз ще ви донеса фрагмана 🤗🤗

Право на детективките, че разгадахте връщането на Полен.
Много динамика ще има другата седмица, дано има и малко повече Ашк 😍
çok yaşa на Санем Grinning Grinning Grinning Както и предположих че дъртата и е звъннала Grinning Grinning Злати повярвай ми ама и без превод се разбира Grinning Grinning Grinning

# 502
Много ми е любопитно сценариската, какво се опитва да направи? В снощната серия върна вътрешния глас на Санем и част от откаченото и поведение, интригите на Айлин, и страха от разкриването на Тайната. Неща, които се случваха при предишната сценаристка. Сега връща и Полен, а очакваме и влизането на нов господин може би подобен на сина на кокошата баба дето славяше Санем /не помня името и на двамата, съжалявам/!

https://www.instagram.com/p/BtbdoA6hAFq/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 503
Animal Hatched ChickДобър вечер, птичета!:hatched_chick:

Благодаря за фрага, много интересен!:anguished:

Сценаристката  Aслъ остава вярна на обичайната си практика да връща герои от предишни серии и да плете интрига около тях.  

Без превод не ми е много ясно, но явно опасността за Санем около парфюма на Фабри се е разминала.Thinking  

От Джан... малко сумрачно, но все има какво да се види!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:48 от alex_94

# 504
Ева....again....  😘😘😘пак ти.
Фрага ми хареса... да видим Полен за какво е дошла и колко време ще остане този път. Надявам се и тя за 3,4 епизода да изчезне. Банални ще станат ако почнат да повтарят това с ревността пак. Не са на такъв етап вече.
Иииии доказателството, че Джан и Демет са били заедно в клуба предната вечер

Вече никой не  може да ме убеди, че тези двамата не са заедно.

# 505
  • Stara Zagora
Само влюбеният приятел на Санем от училището не върнаха Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:57 от Stoqnova26

# 506

Maryia, Hug те не са били заедно в клуба, Джан просто е минал да си я прибере!:joy:

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 507
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile
Flowers Bouquet Благодаря за донесените преводи на откъсите и епизода! Изгледах ги с кеф!
И......... повече се обърках за кампаниите, козметиката, фирмите и т.н.
А, пък фрагът ме хвърли на черешата. Санем се радва, че не е нейния парфюм, Джан казва, че парфюмът е негов.............
Grinning Демет киха уникално! Много и ходи смешната нотка в образа/ не наивно-глуповатата, а комедийната/.
Съжалих Емре пред вратата с Лейля и после в офиса, когато я поздрави. Но, колкото единият Дивит е открит,  откровен и честен във всичките си взаимоотношения, толкова малкия Дивит се бои да бъде себе си и все гафи, крие и замазва. Сигурно възпитанието на мама е такова, а може би на бавачките и гувернантките...

Надявам се Осман да погледне по-дълбоко в очите на Лейля и да проумее, че могат да бъдат само Приятели/ е, не като някои !аркадаши!/. За да ги разделят, може сценаристите да изпратят Осман на снимки някъде далеч за по-дълго време, а Лейля да не тръгне с него. Там той да срещне някоя хубавица  и ...........те така/ само идейка давам/. Всъщност, сега се усещам, че линията Осман-Лейля-Емре ми е толкова интересна, колкото и ДД.

Мисля да продължа с разсъжденията по-нататък, че стана дълго, а и много нахвърлено!
Хубава вечер, момичета!

# 508
[video][/video]

Maryia, Hug те не са били заедно в клуба, Джан просто е минал да си я прибере!:joy:

Stuck Out Tongue Winking Eye

Alex 😘 това е от следващата вечер, не когато Демет беше с Анъл. На тези снимки Джан е с дънкова риза, друг му е аутфита. И имаше една размазана снимка с една жена, която се твърдеше, че е Д, но нямаше доказателство досега.
Сега гледах фрага с англ. субтитри и ми направи впечатление, че когато дойдоха да арестува Фабри, Джан му каза - нали ти казах, че този аромат е мой. Явно е разбрал истината, но въпроса е дали Санем му е казала или асистентката на Фабри.
Дано Санем си е признала, поне се надявам де 😋😋😋

# 509
Мъррр

Скрит текст:
Изчезнах за известно време и сега не знам откъде да започна. Първо щяха да ме водят на снимачната площадка, но се размина заради някаква бяла котка, която съм щял да разтроя и да се почувства неспокойна. А те защо не помислиха, че само мисълта за нея ми се разтройват хормоните? И аз душа имам, даже няколко...После оня с пържолите изчезна за ден-два, имал някакви дела. Мен това не ме касае, защото дивана го зарязах и отново спях при стопанката, ама така да воняха чаршафите като онзи широкоплещестия, че по едно време започнах да кихам и край решиха че съм болен. Водиха ме двамата на ветеринар, заедно с другия котак, Няма да казвам какво ни правиха, че ме е срам. Но пък излязоха от клиниката заедно с нас и бяха нападнати от едни фенки и стана мазало. Онези викат, дърпат и като се появиха батковците с дебелите вратлета и малко се поуспокоиха нещата. Искам си у дома, на дивана и при птичките на терасата. После казаха, че ще излизат вечерта. Щели да ходят на някакъв бар, но няма да са заедно. Е, как става това. Тук все заедно, не се отлепят един от друг, а навън няма да са. Било заради някакъв договор и за заблуда. Да ама не на мен тия. Като си имам храна в купичката и дивана е само за мен няма проблем, ще си мълча...Само в бг-мама ще споделя... Като се прибраха, бяха много възмутени, че са ги чакали някакви досадни журналисти и са ги питали разни работи. Всъщност стопанката се прибра първа, а после и онзи с опашката. Аз само ги наблюдавах от дивана. Като се разхвърли по гащета, щял да спортува и изкара едни гири и аз от страх се озовах на шкафа отгоре. Всъщност оттам се открива по добра гледка. Ами той много бил заслабнал нещо, чак сега видях. Вярно,че стопанката кара на марули и разни невкусни неща, но май и този е минал на нейната диета. Да взема да оставям в купичката от моята храна, така от солидарност, той как ми дава от пържолките си. Ама как да сляза сега? Ще я подкарам жалната пък дано ме чуят. Ето, успях. Оня ме свали и сега ме гледа право в очите и нещо ми говори, но аз нищо не отлепям. Гладен съм... Стопанката къде е бе бате?

Общи условия

Активация на акаунт