🎤 Гласът на България - сезон 6

• 44 720
  • 848
  •   1
Отговори
# 645
  • BG
Да не покажат резултатите е обезсмисляне на цялата игра.

# 646
  • Испания
Предполага се, че ще изпеят песните, които са събрали най-много зрителски гласове. Можеше да ги напишат и предварително. Все тръгват да правят нещо ново и все куцо излиза.

Pavell и Venci Venc' пред Life: Не се разделяме! Готвим втори албум

https://life.dir.bg/zvezdi/pavell-i-venci-venc-pred-life-ne-se-r … otvim-vtori-album

# 647
  • BG
Все забравям да похваля водещите, сега след горния пост се сетих, много приятно ненатрапчиво присъствие, без излишно лигавене и с умерена сдържаност.

# 648
  • Буркина Фасо
тия подвижни тунинги как може да ти правят добро впечатление?
все пак те играят по свирката на продуцента. не трябва да се забравя и това.

# 649
  • Испания
И аз ги харесвам. Само да махнат това "Много шум за...", което започна да го употребява предишният водещ Мартен, и ще са идеални.

# 650
  • DE
Мартен беше по-добър водещ, тия са лигльовци и позьори. И изглеждат ужасно, като картинни галерии са ooooh!

# 651
  • Испания
...понеже Мартен няма кьорава татуировка.

Вълнение, радост и леко напрежение усещат Кирил Хаджиев - Тино, Атанас Кателиев, Надежда Александрова и Ива Георгиева броени часове преди големия финал на "Гласът на България". Тази вечер те ще се изправят един срещу друг за последен път.

Шоуто ще стартира с изненада - общо изпълнение на четиримата финалисти, които ще представят изцяло нов аранжимент на хита на Imagine Dragons - Thunder, създаден специално за финала на "Гласът на България" от музикалния директор на шоуто Борислав Бояджиев - Борче.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 14:55 от 🍀Smileys®

# 652
Шоуто ще стартира с изненада - общо изпълнение на четиримата финалисти, които ще представят изцяло нов аранжимент на хита на Imagine Dragons - Thunder, създаден специално за финала на "Гласът на България" от музикалния директор на шоуто Борислав Бояджиев - Борче.
Ох, айде няма нужда, точно на тази песен щуротии не ми се слушат. Scream

# 653
Ау, на любимата ми "Панда" 😱Grinning

# 654
  • Испания

# 655
Тази вечер с най-голямо нетърпение очаквам да видя коя песен ще пеят Тино и Камелия. Ако е чалга, вероятно ще оттегля симпатиите си към Тино. Smiley

# 656
  • Ланкър, планините Овнерог
Imagine Dragons много ги харесвам, но едва ли ще ми хареса нашенския вариант. Все ми е тая кой ще спечели. И без това, освен кеша, не виждам какво друго им дава тази титла.

Както си мислех, окъкаха хубавата песен.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 20:01 от Гита Ог

# 657
Колко годишна е Ива? Ще се радвам Тино да спечели.

# 658
  • Испания
Страхотен!!!

Простачката Камелия си е въобразила, че има някаква заслуга за успеха на Тино. Ха-ха-хаааааа!

Само той искам да спечели.

# 659
И аз съм за Тино. Другите са ми скучни и безлични, особено момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт