RYANAIR -14

• 59 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте
Някой може ли да ми помогне как да стигна от Валенсия до летището в Кастелон. Кой е най-удобният транспорт ?

Здравейте, ние ползвахме автобуса, който пътува от Валенсия за Кастелон и обратната посока в съобразените с българския полет часове.

# 601
Здравейте
Някой може ли да ми помогне как да стигна от Валенсия до летището в Кастелон. Кой е най-удобният транспорт ?

Здравейте, ние ползвахме автобуса, който пътува от Валенсия за Кастелон и обратната посока в съобразените с българския полет часове.
Привет
Много ти благодаря ... супер, че има такъв автобус
А откъде се хваща ?

# 602
Здравейте

Привет
Много ти благодаря ... супер, че има такъв автобус
А откъде се хваща ?

Спира на Palau de la Musica.

# 603
Привет Simple Smile. Туко що получих мейл, че са променени часовете на полетите ми с над 2 часа и има опция: Refunds
As your flight time change is over 2 hours you may cancel your flight and apply for a refund please click on the link below and enter the required details.

Някаква идея връщат ли наистина парите или..?

# 604
  • sf
Wizz ми върнаха, предполагам, че и тук няма проблеми.

# 605
Привет Simple Smile. Туко що получих мейл, че са променени часовете на полетите ми с над 2 часа и има опция: Refunds
As your flight time change is over 2 hours you may cancel your flight and apply for a refund please click on the link below and enter the required details.

На мен преди НГ ми отмениха изцяло полета и ми върнаха парите след около 3 дни.

# 606

Супер неприятно ... каква е причината казват ли ?

# 607
Мне, просто , че се е наложило по непредвидими причини, но това е ок. Не е проблем да ми върнат парите..ако ги върнат Grinning

# 608
Мне, просто , че се е наложило по непредвидими причини, но това е ок. Не е проблем да ми върнат парите..ако ги върнат Grinning
Хм, а ако трябва да канселираш хотели, мероприятия Sad

# 609
Тоо..трябва, гърмя с 50% от airbnb-то, но просто приемам ,че така е било писано

# 610
  • София
Ще върнат парите, не се циганят.
Но защо да не пътуваш 3 ч. по-късно?
Стига да няма последващ полет ще си ползваш резервациите.

# 611
Aisha, защото се разделихме с човека, с когото трябваше да пътуваме, та това отлагане на часа и предложение за анулиране с връщане на парите ми дойде доста добре Blush

# 612
  • I want it all and I want it now.
Значи има съдба. 😉 Така е трябвало. Можеш да отидеш с друг и да си запазиш хотела и билета.

# 613
  • София
Значи има съдба. 😉 Така е трябвало. Можеш да отидеш с друг и да си запазиш хотела и билета.
За добро е, ще намериш по-по-най Човека за следващото пътуване.

# 614
Syn, да и аз го приех като знак. Мисля, че всичко се случва с причина. Чудих се 1 месец как да не изгоря с парите. Ryanair искаха 100евра за смяна на името Scream.
Aisha, а дано! Дестинацията няма да избяга. Няма случайни неща в този живот.
А иначе сега ми отговориха, че до 5-7 дена парите ще бъдат възстановени по сметката ми.

Общи условия

Активация на акаунт