RYANAIR -14

• 59 974
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Syn, да и аз го приех като знак. Мисля, че всичко се случва с причина. Чудих се 1 месец как да не изгоря с парите. Ryanair искаха 100евра за смяна на името Scream.
Aisha, а дано! Дестинацията няма да избяга. Няма случайни неща в този живот.
А иначе сега ми отговориха, че до 5-7 дена парите ще бъдат възстановени по сметката ми.
Е, коректни са значи
Успех със следващото пътуване !

# 616
Привет 🌹
Имаме резервация за полет на 04.05. Милано-София, но аз се разболях от варицела, очаквам и детето да се разболер, та по всяка вероятност няма да пътуваме, все пак детето ще бъде или заразно, или вече болно...
А и последното нещо, което искам е да ми тежи на съвестта бременна жена или някой възрастен човек 😞
Мога да ли да поискам възстановяване на сумата по билетите, след като представя съответен документ от лекар?
И билетите ни за отиване на 16-ти този месец също горят обаче с wizz.
Мнооооого кофти, на никого не го пожелавам...

# 617
Пиши им и приложи лекарската бележка. Това все пак е заразно заболяване, а не настинка, би следвало да го уважат като здравословен проблем. Мисля, че за 16 април може да успееш, за май месец не знам.

# 618
Wizz нямат политика да връщат пари или да променят резервация безплатно при такъв здравословен проблем, а само при смъртен случай на близък.
А чуденката ми е за връщането с Ryanair, тъй като в сайта им прочетох, че е възможно връщане на пари, срещу съответен документ.
Някой минавал ли е през подобна процедура?
Още по-тъпото е, че аз за 16-ти ще бъда вече добре и няма да бъда заразна, всичко е заради детето...
Просто не знам кога ще се развие болестта при нея.
А и то каква почивка ще бъде, като само ще се притеснявам за нея и ще се чудя кога ще се разболее и какво да я правя в друга държава, като даже и езика им не знам 😞

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 14:54 от Deschi

# 619
със сигурност знам, че Райън понякога връщат пари при болест. Дали на вас ще върнат не мога да кажа, пробвайте.
По принцип за такива неща има застраховки, дори понякога са включени към кредитните карти (ако платите билета с картата, разбира се)

# 620
Wizz би трябвало да променят поне датата на полета. Опитайте да им се обадите. А за Ryanair може би трябва да има медицински документ, че не трябва да сте контакти с други хора.

# 621
По банков път не мога да платя онлайн резервация, нали?
Обърках се с Уиз....там можеше мисля...
Имам дебитна карта....с нея мога ли? Нямам регистрация в пейпал...

# 622
Може с тези дебитни Visa Connect, Visa Electron, Mastercard Prepaid, Visa Delta

# 623
......

Такава имам. Значи не мога с нея?
Благодаря...

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 06:53 от teta75

# 624
  • София (Възраждане)
Може с mastercard

# 625
Защо не пробваш, ако не стане, нищо не губиш

# 626
Можеш да платиш с тази карта. Може и с банков превод, но там пак има такси....

# 627
Не виждам опцията за банков превод...

# 628
  • sf
Раян нямат опция по банков път.

# 629
  • София
Wizz нямат политика да връщат пари или да променят резервация безплатно при такъв здравословен проблем, а само при смъртен случай на близък.
А чуденката ми е за връщането с Ryanair, тъй като в сайта им прочетох, че е възможно връщане на пари, срещу съответен документ.
Някой минавал ли е през подобна процедура?
Още по-тъпото е, че аз за 16-ти ще бъда вече добре и няма да бъда заразна, всичко е заради детето...
Просто не знам кога ще се развие болестта при нея.
А и то каква почивка ще бъде, като само ще се притеснявам за нея и ще се чудя кога ще се разболее и какво да я правя в друга държава, като даже и езика им не знам 😞
А защо решихте, че детето ще се разболее?

Общи условия

Активация на акаунт