RYANAIR -14

• 59 978
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Моя е грешката, от България не може с банков превод, извинявам се.

# 631
Ако решиш да запазиш през агенция, може да им се обадиш, няма нужда да ходиш до София
Отправяла съм запитване към usit colours, но за друга авиокомпания, но не съм ги ползвала в крайна сметка( запазвам вече навсякъде сама)

# 632
При плащане на 6 евро - куфар 10кг чекиран и ръчна чанта, или само куфар получавам?

# 633
Ръчна (дамска) чанта имаш винаги. При доплащане получаваш допълнително това, което си купила, към дамската чанта (дамска е условно казано за малка чанта)
Или в твоя случай- чанта и куфар( куфар пак е условно казано, може да е всякакъв вид багаж до определения размер в сак, раница или каквото си пожелаеш)

# 634
Виж колко ще ти струва приорити. Пак имаш куфар 10 кг. и малка чанта ръчен багаж. Предимството е, че ги взимаш с теб в самолета, няма опасност от ровене, губене на багажа и не чакаш на лентата при излизане. Минус е, че багажа трябва да не е по голям от посочените размери и не можеш да носиш течности над 100 мл.

# 635
Скъпо идва. Човекът иска да е максимално евтино 😊
Докато се туткам....и цената за отиване се качила.

Аз исках за връщането да запазя и места и направо да разпечатам бордната. Защото ако оставя чекирането онлайн...се опасявям да не забравя и пътникът да увисне...
Нали ако връщането е на 20.05...чекирам онлайн от 18.05 до два часа преди полета?
И мога ли по вайбър да му пратя бордната за връщането...след като чекирам онлайн?

# 636
  • София (Възраждане)
Да си свали приложението на телефона, ще излезе там автоматично.

# 637
Моя номер съм вписала..на телефона.

# 638
За чекирането е точно така, можеш да му изпратиш по Вайбър няма проблем, четецът чете и от снимка.

# 639
  • Пловдив
Някой с Райън да е летял до Кастелон (Валенсия)  Thinking Дали летището е мн.отдалечено?

Тет, за къде стегна куфарите?  Grinning

п.п. На мен много пак ми се пътува...ама не мога да реша къде  Blush Само да мерна нещо на сметка и съм готова  Wink

# 640
Да аз съм летяла, на около 100 км. е от Валенсия. Последно беше 20 евро билета на автобуса. За мен не е удобно и от известно време за там ползваме само Уиз.

# 641
  • Пловдив
Да аз съм летяла, на около 100 км. е от Валенсия. Последно беше 20 евро билета на автобуса. За мен не е удобно и от известно време за там ползваме само Уиз.
Благодаря ти!

# 642
Wizz нямат политика да връщат пари или да променят резервация безплатно при такъв здравословен проблем, а само при смъртен случай на близък.
А чуденката ми е за връщането с Ryanair, тъй като в сайта им прочетох, че е възможно връщане на пари, срещу съответен документ.
Някой минавал ли е през подобна процедура?
Още по-тъпото е, че аз за 16-ти ще бъда вече добре и няма да бъда заразна, всичко е заради детето...
Просто не знам кога ще се развие болестта при нея.
А и то каква почивка ще бъде, като само ще се притеснявам за нея и ще се чудя кога ще се разболее и какво да я правя в друга държава, като даже и езика им не знам 😞
А защо решихте, че детето ще се разболее?
Защото вероятността е 95%, а не мога да поема риска за всички хора в самолета, и за тези при които отиваме.
Апък и ще се чувствам много по-зле, ако се разболее в чужбина, и другото което е, че ако се разболее там ще трябва да стоим под карантина, някакси тази картинка не ми е съвместима с "почивка".

# 643
Много благодаря за помощта!!!
Ще финализирам сега...стискайте палци.

Значи като чекирам връщането...снимам бордната картата и пращам снимката по вайбър? Мога и по мейл също...там да я принтнат?

# 644
Стиснати палци, не е страшно. Да важно е бар кода да се вижда ясно.

Общи условия

Активация на акаунт