Да се надявам ли на промяна?

• 10 751
  • 331
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз малко почвам да се разколебавам в мнението си, че е агресивен хищник. Мислех го за такъв, защото е хубав и ориентиран към себе си.
Що бе, те тия са ту жертва на гадната бивша, която им е изневерила и наранила, ту приятелите им са ги предали, а в следващия момент се чудят как да ти изпият кръвта. Това, че някой е злетак в леглото, не пречи да е гаден манипулатор и прикрит нар..егоист айде. : )

# 301
Аз малко почвам да се разколебавам в мнението си, че е агресивен хищник. Мислех го за такъв, защото е хубав и ориентиран към себе си.
Що бе, те тия са ту жертва на гадната бивша, която им е изневерила и наранила, ту приятелите им са ги предали, а в следващия момент се чудят как да ти изпият кръвта. Това, че някой е злетак в леглото, не пречи да е гаден манипулатор и прикрит нар..егоист айде. : )

Сто процента е имало драми с бившата и те, нали, наранени ли са веднъж и край. Приятелите му и те на ниво 7-8 клас. Но за манипулатор- дали умишлено или не, поне е хванал, че май съм податлива. И така..

# 302
Ако има нещо положително в цялата история, е че ти даде безценен урок и то още от самото начало. Сега ще претръпнеш и със следващия няма да допускаш такова поведение.

# 303
  • Варна
Мисля,че авторката трябва да коригира отношението си и емоциите към други хора.Не всички разсъждават, чувстват, отговарят или преценяват като нас.Някои са деликатни,други -груби егоисти или апатични.Авторке,за мъж на 24 г. не е стандартно да е имал 3-4 жени. Ако страстта му към социалните мрежи, онлайн контакти и нет игри е по-силна,не можеш да очакваш адекватни чувства.
Много инфантилност и недоразвити емоции.Вие чрез интернет ли се свързахте?

# 304
Мисля,че авторката трябва да коригира отношението си и емоциите към други хора.Не всички разсъждават, чувстват, отговарят или преценяват като нас.Някои са деликатни,други -груби егоисти или апатични.Авторке,за мъж на 24 г. не е стандартно да е имал 3-4 жени. Ако страстта му към социалните мрежи, онлайн контакти и нет игри е по-силна,не можеш да очакваш адекватни чувства.
Много инфантилност и недоразвити емоции.Вие чрез интернет ли се свързахте?

Няма страст към соц.мрежи, просто предположих, че там евентуално се е запознал с онази, но мога и да греша. Ползва ги, но не е да виси нон-стоп или да качва и споделя снимки и статуси.
Ние се познаваме отпреди това, но след години ми писа във фб. То реално, нямаше и как по друг начин след като не бяхме в една държава. И първо, когато започнахме уж говореше за виждане, после вече премина към същината и сиг му станах по-интересна след като разбра, че не съм имала приятел и т.н. Не знам.

# 305

Ами как се чувствам...докато си говорим, се радвам, че съм го видяла и е имало разговор и някаква близост. После  се е случвало, естествено, да се ядосвам на себе си, защото явно имам очаквания, което е грешка и като примерно не пише седмица или две или колкото там се случи, аз се сдухвам и съм в очакване на следващата доза малко внимание.
по едно време излизах с такъв. като се видим, беше супер, но след това празнина. просто не те допуска близо, не го опознаваш, нито той теб. на кафе като бяхме - празни приказки. той не беше и красив де, но егото си градеше на по високи доходи. само 2 месеца ми загуби и не стигнахме до секс, но сега като знам, че може да е в пъти по добре и ме е яд, че изобщо съм се занимавала. бях почнала да хлътвам и ми беше тежко после.
затова ме е яд на теб. че си нещастна и те унижават, вместо да се радваш на живота и да си щастлива.

# 306

Ами как се чувствам...докато си говорим, се радвам, че съм го видяла и е имало разговор и някаква близост. После  се е случвало, естествено, да се ядосвам на себе си, защото явно имам очаквания, което е грешка и като примерно не пише седмица или две или колкото там се случи, аз се сдухвам и съм в очакване на следващата доза малко внимание.
по едно време излизах с такъв. като се видим, беше супер, но след това празнина. просто не те допуска близо, не го опознаваш, нито той теб. на кафе като бяхме - празни приказки. той не беше и красив де, но егото си градеше на по високи доходи. само 2 месеца ми загуби и не стигнахме до секс, но сега като знам, че може да е в пъти по добре и ме е яд, че изобщо съм се занимавала. бях почнала да хлътвам и ми беше тежко после.
затова ме е яд на теб. че си нещастна и те унижават, вместо да се радваш на живота и да си щастлива.

Да, точно, хем си близо, хем не съвсем.
И после се чувстваш самотен и недостатъчен...и чакаш, ако следващия път е различно или ако просто пише, за да поговорите, ей така без някаква друга цел. Радвам се за теб, че е било кратко и си се окопитила по-бързо и ти е било и на теб за урок.

# 307
Чувстваш се като изцедена след срещите си с него, нали? Сякаш ти изпива и последната капчица енергия.
Обикновено любовта дава крила и те кара да летиш, а при теб е точно обратното. Започваш да се съмняваш в собствената си стойност.

# 308
Радвам се за теб, че е било кратко и си се окопитила по-бързо и ти е било и на теб за урок.

той ме заряза. Smile бях излезнала с приятелки и като разбра, каза че повече няма да ми се обажда. и аз не му се обадих повече. демек че за приятелки имам време, пък за него не. ще осъзнаеш колко зле е било с този, чак когато намериш нещо различно и той те кара да се чувстваш най специална.

# 309
Чувстваш се като изцедена след срещите си с него, нали? Сякаш ти изпива и последната капчица енергия.
Обикновено любовта дава крила и те кара да летиш, а при теб е точно обратното. Започваш да се съмняваш в собствената си стойност.

Чувствам се тъжна и това, което посочи със съмнението в стойността.. People BowPeople Ok WomanPeople Ok Woman

# 310
  • Street of Dreams
Естествено, че имаш проблеми със самочувствието и както някой писа по-назад - синдрома на доброто момиче. Най-лошото обаче е това, че адски се подаваш на влияния - до вчера беше под негово влияние и се съмняваше в себе си, сега си под тукашно и виждаш нещата по друг начин, но утре как ще е? Ще можеш ли да тропнеш по масата сама, решила какво искаш?
Самочувствие се добива с работа над себе си, де да беше достатъчна една тема във форум... Но е добро начало.

# 311
Естествено, че имаш проблеми със самочувствието и както някой писа по-назад - синдрома на доброто момиче. Най-лошото обаче е това, че адски се подаваш на влияния - до вчера беше под негово влияние и се съмняваше в себе си, сега си под тукашно и виждаш нещата по друг начин, но утре как ще е? Ще можеш ли да тропнеш по масата сама, решила какво искаш?
Самочувствие се добива с работа над себе си, де да беше достатъчна една тема във форум... Но е добро начало.

Да, и с тоя малоумен "синдром" сама съм си прецакала всичко. Ако се бях държала по различен начин, можеше и да е друго.

# 312

Да, и с тоя малоумен "синдром" сама съм си прецакала всичко. Ако се бях държала по различен начин, можеше и да е друго.
Ако ако... Ей, опасна си, пак си намери за какво да се самообвиняваш и да се самобичуваш.
Не е твоят човек това, разбери. Твоят като се появи, ще видиш, че няма да се питаш, къде бъркаш и на каква челна стойка да застанеш, че да му се харесаш.

# 313
  • Канада
Потребителка, много си симпатична и сигурно си страхотно момиче.
Другите преди мен са ти дали много хубави съвети, но както разбирам ситуацията, трябва да чакаме една-две седмици, за да ти се обади и да има някакво развитие на нещата.
И ти така ще си стоиш и ще си страдаш тихо.
Истината е, че дори и да скъсаш с него, и да му кажеш истината, само ти ще страдаш.
Според мен, ако ти пише пак, просто кажи, че си заета. Измисли нещо. Или му кажи, че секс без презарватив не искаш и за това няма смисъл да отиваш, понеже знаеш, че няма да му стане със п.
Да се впускаш с обяснения на егоист човек, как искаш повече от тази връзка, а той не ти дава, е загуба на време и нерви.

Влюбена си, ще ти мине.
Давам ти 6 месеца  Simple Smile

Поздрави и го давай по със самочувствие следващия път

# 314
  • Street of Dreams

Оппа, ето пак правиш същото и доказваш горното. Самообвиняване, че ако ти беше еди какво си, щеше да е друго. За неговото поведение не мислише ли по-рано същото - че пак ти не си била достатъчно добра, че пак ти прецакваш всичко, постоянно търсене на самоподобрение и крещяща нужда от отобрение. И нужда да си нашокваш сама канчето и да се наричаш малоумна (поне 2 пъти), глупава, глава загубена. Имам чувството, че би издигнала всеки в култ, който ти покаже някаква твоя "грешка". Имаш болезнен страх от отхвърляне. Хиляда пъти обеща, че ще се поправиш. И умоляваш да ти се набие в главата къде са ти грешките. Добре - а от утре? Когато няма кой? Когато попаднеш на друг човек, с друг интерес? Докато не поправиш това всичко изброено и самочувствието си, ще изпадаш в това положение. Освен ако не изкараш късмет с някой доброжелателен мъж, който да те бута в правилната посока - животът е много жесток.

Общи условия

Активация на акаунт