Да се надявам ли на промяна?

• 10 759
  • 331
  •   1
Отговори
# 15
просто така му е забавно. да си играе. прекалено е млад за да очакваш да иска сериозно обвързване. тези изчезвания дали не са били с някоя друга /след дългата връзка/ и когато другата му бие шута, къде-къде - пак при теб. все едно си раздърпания стар пуловер, но пък удобен когато ти потрябва.

заслужаваш повече. я излизай насам натам, пробвай и онлайн запознанства. просто си живей живота. млада си, много шансове ще имаш, не си губи времето и нервите.

дори и да се обвърже с теб - трябва ли ти такъв шавлив. да се чудиш утре дали няма да е с друга.

# 16

Ами несериозен е, сам го е казвал. Първо се заиграваше, докато имаше връзка, после си призна, че има. Спряхме контакт, после пак ме потърси. После тя разбра, той ме блокна в една от социалните мрежи, после се разделиха окончателно, пак ме потърси. После пак изчезна и пак се появи, после се прави, че не вижда, аз спирам да му говория и пак се сеща за мен след като спрях да му отговарям, извиняваше се..

Задай си сама на себе си въпроса заслужава ли си да си губиш времето и да си влагаш емоциите във връзка без бъдеще?
Очевидно ти искаш сериозни отношения, него го вее вятър на бял кон. Детински изпълнения, блокирания в соц.мрежи, сърденици - за какво ти е тоя льольо?

# 17
Когато жената е по-влюбена в мъжа, връзката не върви, а жената страда.
Един мъж може да е с жена по всякакви причини, не е задължително да е любов. Може да е просто удобство. Той и затова ти казва, че "ставаш".
Но не иска да се обвързва сериозно.

Ако чувстваш, че влагаш във връзката ви повече от него, ти препоръчвам да си намериш хора, които те разсейват.

Това, че ти е първи, има значение. Но не значи, че е подходящият за теб. Просто нямаш база за сравнение и затова го изкарваш идеален едва ли не.

# 18
Задай си сама на себе си въпроса заслужава ли си да си губиш времето и да си влагаш емоциите във връзка без бъдеще?
Очевидно ти искаш сериозни отношения, него го вее вятър на бял кон. Детински изпълнения, блокирания в соц.мрежи, сърденици - за какво ти е тоя льольо?
Знам, знам...прави всичко, което НЕ харесвам в един мъж..това дори не е мъжко. Сигурно изглеждам жалка отстрани, но истината е,че първо нямам опит в тези неща и второ както разбрахте съм налапала въдицата и ми е трудно да се откача. Само чакам кога ще пише, самообвинявам се дали съм достатъчно добра или красива за него иии все го оправдавам за всичко. Задръстена работа....Имам чувството, че няма нормални мъже, а онлайн запознанствата са потресаващи 90 процента.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 14:23 от Не се сърди, човече

# 19
  • Най-красивата страна
Усетил е,че си хлътнала.И не си интересна вече...
Търси те,когато на него му се иска и когато на него му е удобно.
Като ти свирне и ти търчиш...

Когато ти се обади следващия  път му кажи,че си заета.
Ще остане учуден...
Имай малко повече самочувствие и самоуважение.
Нека той да те търси,ти не му се обаждай и недей винаги да се съгласяваш...

# 20
Все си мисля, че има потенциал да бъде по-добър мъж. Не е глупав, умно момче е, има интереси, има чувство за хумор, но е егоист и като че ли малко саможивляк.

# 21
  • Terra incognita
Той знаеше ли, че е първият ти мъж? Защото е изключително подло да се възползва от теб по такъв начин, да отнеме девствеността ти, без да има каквито и да било сериозни намерения.

# 22

Ще остане учуден...

Ами правя го, защото се притеснявам, че иначе ще спре да ме търси. Дъно съм, знам.
Ако сменя тактиката на недостъпна или знам ли, че не ми дреме, дали ще има ефект?
Общо взето се включва с коментари на мои снимки и оттав тръгва всичко. Но е писал и просто така, случвало се е хаха

# 23
Все си мисля, че има потенциал да бъде по-добър мъж. Не е глупав, умно момче е, има интереси, има чувство за хумор, но е егоист и като че ли малко саможивляк.

С гаранция ще те направи нещастна.
А първото ти изречение  е пълна илюзия. Много жени страдат от нея.

# 24
Няма да се съглася с 90% от мненията. Преди повече от 5 години се запознах с един младеж . Аз имах връзка , той също и двамата бяхме наясно. Аз се разделих с тогавашния си приятел и той спря да се вижда с неговата и започнахме да правим секс . Кои когато може , основно в тях поради ред причини. Излизахме и на по бира няколко пъти , аз започнах да се влюбвам , но нищо не казах. Така няколко месеца. Не съм притискала за нищо , напротив. Е той беше човека , който каза първи "обичам те ". След време заживяхме заедно , но ни отне 2 години за да си напаснем характерите и едва ли не да не се изпотрепем . Е вече сме повече от година и половина щастливо женени. А ако някой в началото ми беше казал , колко грижовен може да е щях да избягам с 300 и да се смея с глас. Но хората се променят и израстват.

# 25
Той знаеше ли, че е първият ти мъж? Защото е изключително подло да се възползва от теб по такъв начин, да отнеме девствеността ти, без да има каквито и да било сериозни намерения.
Да, знаеше. Даже първоначално си мислеше, че послъгвам, защото бая закъснях в сравнение с днешната младеж, която на 10 почва да прави секс, но просто така се случи при мен...не съм монахиня или въздържателка. И дори сексът с него, трябваше пак да е по неговите правила- не можел с презерватив, та и с това направих компромис тогава.

Няма да се съглася с 90% от мненията. Преди повече от 5 години се запознах с един младеж . Аз имах връзка , той също и двамата бяхме наясно. Аз се разделих с тогавашния си приятел и той спря да се вижда с неговата и започнахме да правим секс . Кои когато може , основно в тях поради ред причини. Излизахме и на по бира няколко пъти , аз започнах да се влюбвам , но нищо не казах. Така няколко месеца. Не съм притискала за нищо , напротив. Е той беше човека , който каза първи "обичам те ". След време заживяхме заедно , но ни отне 2 години за да си напаснем характерите и едва ли не да не се изпотрепем . Е вече сме повече от година и половина щастливо женени. А ако някой в началото ми беше казал , колко грижовен може да е щях да избягам с 300 и да се смея с глас. Но хората се променят и израстват.
Колкото и жалко да звучи, все се надявам и аз на това. С търпение ГИГАНТСКО от моя страна и без притискане, да го спечеля. Но вие сте излизали и навън, при мен такава опция засега не е имало. Но истината е, че има за какво да си говорим....сигурно вижда, че съм свястно и нормално момиче, не знам....

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 14:24 от Не се сърди, човече

# 26
  • София
Тества те. Имах подобна позната двойка. Той и се обажда чат пат, после не я търси, мацката се държи на положение, не му се обажда и тя, но като я потърси винаги е на разположение Simple Smile Сега са заедно вече незнам колко години, имат си и дечица. Та младежът имаше преди нея 1-2 неуспешни връзки и беше доста предпазлив с нея. Тя пък си беше яко хлътнала, но не даваше да се разбере, но той явно го усещаше, че девойката е със сериозни намерения. Поиграха си година - две на котка и мишка и после си се взеха. После сме си говорили и сме се смяли, той си призна, че нарочно и е въртял разни номера, за да види дали е стабилна, а тя пък си призна че няколко пъти е била на ръба да се откаже от тази игра. Не казвам, че твоя случай е такъв, но има върху какво да помислиш. То на тая възраст акъла си е още детски, а пък и ти правиш аналогията мъж/дете, явно има защо.

# 27
Скрит текст:

Ще остане учуден...

Ами правя го, защото се притеснявам, че иначе ще спре да ме търси. Дъно съм, знам.
Ако сменя тактиката на недостъпна или знам ли, че не ми дреме, дали ще има ефект?
Ами, пробвай следващия път, нищо не губиш.
Като иска среща, кажи, че имаш специална среща с приятелките, а с него ще се видите друг пък, ако иска....
Не се прави на недостъпна, а на ангажирана.
После пак се срещнете, после пак му откажи 2-3 срещи....ако и това не го амбицира и не събуди интереса му, значи си губиш времето и шанса да срещнеш мъж, който наистина ще иска само теб.

# 28
А как се предпазвате?

Виж, момиче, не си вече малка. Не прави глупави грешки.
Това момче мисли за себе си. Той е просто нарцисист. Такива не се променят, само стават по-добри манипулатори с годините. Ще ти изпие душата като вампир и ще те хвърли на боклука.
Ако сега си мислиш, че си жалка, почакай да видиш каква ще бъдеш, като приключи с тебе.

Откачай се, докато още не ти е толкова трудно. Не си пилей младостта.

Дори и да почнеш да му въртиш номера  и да му събудиш ловния инстинкт, това не е човек, на когото да се довериш във времето. Утре ще му станеш сигурна и в кърпа вързана, и ще хукне по следващия дивеч.

# 29
Тества те. Имах подобна позната двойка. Той и се обажда чат пат, после не я търси, мацката се държи на положение, не му се обажда и тя, но като я потърси винаги е на разположение Simple Smile Сега са заедно вече незнам колко години, имат си и дечица. Та младежът имаше преди нея 1-2 неуспешни връзки и беше доста предпазлив с нея. Тя пък си беше яко хлътнала, но не даваше да се разбере, но той явно го усещаше, че девойката е със сериозни намерения. Поиграха си година - две на котка и мишка и после си се взеха. После сме си говорили и сме се смяли, той си призна, че нарочно и е въртял разни номера, за да види дали е стабилна, а тя пък си призна че няколко пъти е била на ръба да се откаже от тази игра. Не казвам, че твоя случай е такъв, но има върху какво да помислиш. То на тая възраст акъла си е още детски, а пък и ти правиш аналогията мъж/дете, явно има защо.

Ами надеждата ми е, че ще види и осъзнае, че съм стабилно момиче, очевидно привличането го имаме, но ако ме опознае още повече, ще види, че мога да предложа много повече от външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт