Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 981
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Имаме лек спор с приятеля ми относно Дж или оркестър.Затова питам информативно.
Ние ще сме със Стоян Петров, при него цената е 850 лв за 5ч, след това оувъртайм
Лично аз от ДЖ не бих спестила, той до голяма степен прави събитието Simple Smile

# 166
Имам въпрос вечерните сватби гд до колко часа продължават ? Може би 01.00 или 02.00ч ?

# 167
Нашата ще е до 00:30,но ще платим овъртайм 2 часа на ресторанта и диджея,за да продължи до 2:30.Ще започнем с ритуалите и обикалянето от 15ч.в ресторанта ще сме от 19:30 и не мисля,че ще имаме сили да продължим до сутринта,но ако пък нещата се развият мноооого добре,ще доплащаме още

# 168
И аз съм в огромна чуденка за дж, а нямаме вече никакво време. Ние не сме били на сватби в София. Въобще не знам как и кой да избера. Вие имате ли някакви отзиви от вече минали сватби ?

# 169
  • София
Quenny23, на края на миналата страница сме писали, прочети.

Amisuy, нашият първи избор беше Стоян Петров, но не беше свободен за нашата дата. Той ни препоръча Емо. Тази година бяхме на сватба със Стоян и честно казано се разочаровах леко. Много се радвам, че не беше свободен за нашата дата. Вие присъствали ли сте на сватба с него?

# 170
Имаме лек спор с приятеля ми относно Дж или оркестър.Затова питам информативно.
Ние ще сме със Стоян Петров, при него цената е 850 лв за 5ч, след това оувъртайм
Лично аз от ДЖ не бих спестила, той до голяма степен прави събитието Simple Smile

Моята сватба предстои и вече женени приятели ми препоръчаха че ДЖ е от най-важните неща. според мен оркестъра е чисто опционален.

Също съм на сватби където някой приятел поемата ролята да води програмата, а ДЖ-а само пуска музиката. 

# 171
Ние сме с Мирослав Ангелов(Бести) не е от София,но има ангажименти Из цялата страна.Чувала съм много положителни мнения за Бедрос,но се жени в деня след нашия и нямаше как да ни вЗеме.Успех

# 172
Аз видях на предната страница за джте, но ми се искаше да събера повече мнения. Ние вчера си взехме пробната торта, за да изберем вкус и сладки и петифури за сладкия бар от торти Лияна и съм много доволна. Това е третата дегустация и открихме нашата торта и сладък бар, като под внимание вземам и цена-качество .

# 173
За торти Лияна как вървят ценово и на място ли отидохте направо, защото им пратих запитване, обаче никой не ми отговори?

# 174

Amisuy, нашият първи избор беше Стоян Петров, но не беше свободен за нашата дата. Той ни препоръча Емо. Тази година бяхме на сватба със Стоян и честно казано се разочаровах леко. Много се радвам, че не беше свободен за нашата дата. Вие присъствали ли сте на сватба с него?
Защо си разочарована от него, сподели ни? Така само да дойдеш и да кажеш не съм доволна..

# 175
Ние сме с DJ Ивайло Тахчиев, препоръчан от близки познати, срещата ни мина много добре, допаднахме си, накрая вече бяхме захванали съвсем други теми. Grinning 600 лв. за 5 часа, 300 лв. е осветлението и още 100 лв. за караокето, което искаме.
Исках и нисък дим за първия сватбен танц, но общо взето той ми обясни, че цената ще бъде 350 лв. и после от тази машина може да излезне такъв дим горе долу 3 пъти по 5 минути, та се чудя сега, май ще отпадне.

Иначе се срещнахме и с DJ Найден Найденов, а фотографа ни беше препоръчал DJ Хорхе.

# 176
Здравейте момичета! И аз да се включа в темата за Дж, ние избрахме нашия.. но се чудим, дали да имаме и оркестър, вие ще имате ли ? Мислите ли, че трябва, какви са Ви наблюденията? Ние сме били и на сватби само с Дж - беше много добре, били сме и на такива и с оркестър - също беше добре, та.. незнам Simple Smile

# 177
  • София

Защо си разочарована от него, сподели ни? Така само да дойдеш и да кажеш не съм доволна..

Пускаше просташки шеги, което не ми хареса. Написах, че се разочаровах "леко", но той пак си остава един от най-добрите. Затова питах дали сте били на негова сватба защото има хора, които се кефят на този род шеги. Ние специално бяхме предупредили Емо, че не искаме да има изказвания от сорта на "хайде сега булката да отчупи парче от питата и да запуши устата на свекърва си". Всякакви закачки със свекърви, тъщи и пошли коментари за жартиер на нас не ни харесват.

# 178
Ние сме с DJ Ивайло Тахчиев, препоръчан от близки познати, срещата ни мина много добре, допаднахме си, накрая вече бяхме захванали съвсем други теми. Grinning 600 лв. за 5 часа, 300 лв. е осветлението и още 100 лв. за караокето, което искаме.
Исках и нисък дим за първия сватбен танц, но общо взето той ми обясни, че цената ще бъде 350 лв. и после от тази машина може да излезне такъв дим горе долу 3 пъти по 5 минути, та се чудя сега, май ще отпадне.

Иначе се срещнахме и с DJ Найден Найденов, а фотографа ни беше препоръчал DJ Хорхе.
Ние сме с Найден. Чувала съм добри отзиви.. пък ще видим.

# 179
Относно торти Лияна, поръчвали сме не веднъж, уникални. Сватбата на една позната беше миналата година и сподели, че парче торта било около 2,60—2,70лв. Като цяло тортата с отделни пастичко за гостите и излязло около 340 лв

Общи условия

Активация на акаунт