Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 956
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Много са готини тези кецове! Аз мисля да съм с високи (но удобни!) и задължително ще имам и ниски обувки. Не знам дали такива подобни кецове или нещо друго.
Относно кумовете, ние първо ги питахме неофициално. Официалното не беше нещо кой знае какво - торта, уиски, стъклена покана.

# 286
Knysna, и аз си търся подобни обувки, ниски но елегантни. Преглвдала съм всички възможни сайтове безуспешно, асос също.
Ако намериш нещо интересно сподели

# 287
thristovva по-добре, че сте преместили датата, не се нервирайте. Ние не правихме точно сватба, а просто подписахме и отидохме на заведение с нашите най-близки роднини и приятели (около 20 човека). Аз бях в средата на 8-ми месец и определено ми беше страшно трудно да издържа, предвид че беше в съкратен вариант (всичко общо около 5 часа). Нямах търпение да се прибера да си опъна краката и да полегна.

# 288
Здравейте момичета, въпреки че остава един месец до сватбата все още никакво вълнение няма при мен! В момента съм на вълна украса на входа и дома на булката - харесах помпони, забавни табели и до там се изчерпвам, някакви идеи да имате?
Понеже аз получих пръстена си на екзотична дестинация, решихме да запишем видео покана от Малдивите за нашите кумове. Взехме подходяща сувенирна кутийка и я напълнихме с пясък и оставихме вътре флашката с нашето видео. Когато им я пуснахме те мислиха че това е клипчето от нашата почивка, много се развълнуваха, наистина ви го препоръчвам от една хартиена покана!

# 289
Привет,момичета!
   Кецките са страхотни.Дъщеря ми също ще бъде с нарисувани ,може би и от същото момиче,не съм сигурна.Колебае се дали да са високи,или равни.Тя не носи високи обувки.Изкушавам се дали и аз да не си поръчам едни такива,"тъщенски",защото и аз нося предимно маратонки и спортни обувки.
   По отношение на фамилията-стига сте се вкарвали в някакви филми.както усещате нещата,така ги направете.И се съобразете и с половинките.Две от най-близките ми приятелки,едната е доктор,другата детска учителка,са с тире.Но в работата си,тъй като така са известни,са с моминското име.С децата си са с еднакви фамилии.Например Иванка Атанасова Петкова-Георгиева,на табелата пише с-во Георгиеви.
    За кумовете децата поръчаха красива дървена кутия на едно момиче със сватбена агенция да я боядиса в много светло сиво,отвътре да е облечена с тюл пепел от рози.Вътре ще има бутилка бяло вино със златни нишки,пура и пурета,любими бонбони.Като отвориш капака на него ще има снимки на двете двойки от техни си моменти и емоции.Поканата е написана като стихотворение,от мен,в шеговита форма и съдържа  моменти от съвместни преживявания,обещания за подкрепа и приятелство занапред.Тя ще е направена като свитък.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 10:53 от марулета

# 290
Thristova какво стана, защо сменихте датата Simple Smile на мен понякога ми се иска да бяхме намерили по-ранна дата Simple Smile

За обувките, аз искам да съм с ниски (съвсем равни или до 3см), но елегантни, нещо като на снимката долу. 178см съм и рядко нося високи обувки. Иначе и спортните на Maggie91 ми харесват много, но съм голям номер и ще изглеждат по-грубо на мен. Още търся, надявам се в Асос да пуснат на пролет нови модели.

Поради същия ръст и аз ще бъда с ниски обувки, но обмислям да си направя по поръчка изчистени бели пантофки, които ще са и удобни съответно. За жалост някакъв по-елегантен вид ниска обувка не харесвам, та за тази част от подготовката няма да имам да избирам. Grin

Вчера си запазих грим при Кирил Чалъков и прическа в същия салон преди това. За грима нямам притеснения, със сигурност ще се харесам, но за прическа ще искам пробна.

# 291
Thristova какво стана, защо сменихте датата Simple Smile на мен понякога ми се иска да бяхме намерили по-ранна дата Simple Smile

За обувките, аз искам да съм с ниски (съвсем равни или до 3см), но елегантни, нещо като на снимката долу. 178см съм и рядко нося високи обувки. Иначе и спортните на Maggie91 ми харесват много, но съм голям номер и ще изглеждат по-грубо на мен. Още търся, надявам се в Асос да пуснат на пролет нови модели.

Поради същия ръст и аз ще бъда с ниски обувки, но обмислям да си направя по поръчка изчистени бели пантофки, които ще са и удобни съответно. За жалост някакъв по-елегантен вид ниска обувка не харесвам, та за тази част от подготовката няма да имам да избирам. Grin

Вчера си запазих грим при Кирил Чалъков и прическа в същия салон преди това. За грима нямам притеснения, със сигурност ще се харесам, но за прическа ще искам пробна.

Здравей, може ли да споделиш впечатления и цени за Кирил Чалъков. Благодаря предварително Simple Smile

# 292
На мен ми се ще да не са бели обувките, защото не вярвам да нося бели в ежедневието си. Харесват ми много бледо сини/сивосини (което ще е и цвят на сватбата), но и номер ще трябва да търся. Иначе и сребърни и бледо розови са ми вариант. Amisuy ти какъв цвят търсиш?

Thristova ще се справите сигурна съм, а и да ви остане малко време за бебешка подготовка Wink

Аз кумата я поканих с красива кутия, която да си ползва и за напред, вътре имаше картичка, чаша с инициал/първа буква на името й и един малък козметичен подарък, за който си бяхме говорили. Нищо кой знае какво, но тя въобще не очакваше да получи нещо и много се зарадва. Тя не е много по традициите, та ако бях пристигнала с торта и пиле, щях много да я шашна Wink А кумът беше поканен по телефона, мъжете май не се замислят толкова като нас за такива неща Simple Smile

# 293
Аз нямам претенции за цвета може - бяло, розови, сребърни, нюд..

# 294
Здравейте и от мен. Нашата сватба мина. Беше на 19.01.2019 г. и беше доста бюджетна в тесен семеен кръг, тъй ката вече съм в доста напреднала бременност.

Пиша само да споделя опит с късметчета и подаръчетата, тъй като цените, които дават от разни фирми, сайтове и фейсбук страници са направо космически.

Подаръчетата си ги направих сама. Отне ми не повече от 3-4 часа и цената на брой излезе под 1 лв. Да не говорим, че ми остана страшно много материал, което значи, че ако бяха повече и по-евтино щеше да излезе. Ето и снимки:

Сама направих и късметчетата за хвърляне след ритуалната зала. Нетната цена излиза под 0.20 лв. Направо ми се струва безумие да се дават по 0.5 лв. за съвсем обикновени късметчета, ама всеки си знае.

Ако имате свободно време и желание, половината неща може да си направите сами Simple Smile

Сладурски са, но от къде взе самите малки бурканчета с мед? Simple Smile

# 295
Здравейте и от мен! Аз ще съм булка през август и сме на етап "търсене на видео оператор".Дайте идеи за Търново, тъй като сме на Арбанаси. Имате ли лични впечатления от някого?

И на нас само видеооператор ни остана, а бюджета ни е 1000лв., става въпрос за София, някакви препоръки?

# 296

Здравей, може ли да споделиш впечатления и цени за Кирил Чалъков. Благодаря предварително Simple Smile

Здравей, цена не мога да коментирам засега, защото се надявах вчера да го видя в салона, но той не беше там, 60 лв. е капарото, аз ще искам и с подръжка на грима.
Като впечатление мога да споделя, че е много зает, отне ни три телефонни разговора, за да уговорим нещо.
Работи от 12:00 часа, в салона ме предупредиха, че закъснява с 20-25 минути, защото съм му първи час.
Общо взето като бъдещи булки сме свикнали навсякъде да се съобразяват с нас, там не е така.
Още повече, че записвам час за юни, а на тях тепърва им е лудница за баловете.

# 297
И аз съм в огромна чуденка за дж, а нямаме вече никакво време. Ние не сме били на сватби в София. Въобще не знам как и кой да избера. Вие имате ли някакви отзиви от вече минали сватби ?

Ние ще бъдем с дж Ицо Станков, човека е супер точен, има мноого коментар за него в интернет и е много търсен. Малко по-възрастен е, но е голям шегаджия и е много точен. Разполага с огромна база от музика и над 20 години опит в работата си. Били сме на сватба, на която той водеше и определено знае как да поддържа настроението през цялото време. Виж в блога на nmitev има цяла статия за него Simple Smile

Дано да съм била полезна! Поздрави,

# 298
HristinaP а там в салона има ли и други гримьори? Мен това със закъсненията би ме отказало, искам при поет ангажимент всичко да е както трябва. Козметичката на майка ми й беще разказала за гримьора на Лили Иванова (не знам дали е същият, понеже трудно помня имена), който миналата година отказал на две булки (нейни клиентки) в последния момент в деня на сватбата, защото Лили Иванова му се била обадила. Едната намерила друг гримьор, но втората се гримирала сама. Не го пиша, за да те притеснявам, просто хубаво се уговорете, за да няма неприятни изненади.

Здравей, цена не мога да коментирам засега, защото се надявах вчера да го видя в салона, но той не беше там, 60 лв. е капарото, аз ще искам и с подръжка на грима.
Като впечатление мога да споделя, че е много зает, отне ни три телефонни разговора, за да уговорим нещо.
Работи от 12:00 часа, в салона ме предупредиха, че закъснява с 20-25 минути, защото съм му първи час.
Общо взето като бъдещи булки сме свикнали навсякъде да се съобразяват с нас, там не е така.
Още повече, че записвам час за юни, а на тях тепърва им е лудница за баловете.

# 299
Knysna, благодаря! Най-вероятно е бил той. Има и други гримьори в салона, но аз на него си държах.
Силно се съмнявам за подобен тип гаф, но дори да се случи имам поне няколко резервни варианта, ще овладеем хаоса. Laughing
Дори и със закъснението, пак ми се връзват нещата, защото съм предвидила в графика такива ситуации, а и както каза младоженежът - така и така сватбата без булка няма да започне. Grinning
От първия момент, в който решихме за сватбата съм си казала, че на този ден няма да се ядосвам, ако ще и камъни да валят от небето. Blush

Общи условия

Активация на акаунт