Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 893
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Панагюрище
Здравейте, и аз се присъединявам към трепетно очакващите булки. Нашата сватба ще е на 22 септември /неделя/.
Все още се колебаем за мястото тъй като сме от Панагаюрище и тук няма ресторант с голяма градина, а мечтая за открита част. Все още очаквам оферта от сватбен комплекс Панорама  - при отбивката за Гелеменово, но никой не ми отговаря на имейла. Ще съм много благодарна ако някой има отзиви от тях и може да изкаже мнение Simple Smile
Следя с интерес всичко, което споделяте и все още наваксвам като чета назад в първите части на темата. За съжаление повечето сватби ще са в големи градове и ми е доста трудно да се ориентиарм за агенция и фото/видео, но ще чета съветите ви с интерес.

Само да добавя сватбата ни се очертава голяма - за около 160-180 човека Simple Smile

# 406
Нашата дата засега остава 17.08.19г. Броим гостите, исках да се поберем до 80 човека, но с родата на бъдещия ми мъж стават към 100. Искаше ми се по-скромна да бъде. Цвета на сватбата ще е розов. Намерихме фотограф. Заведението е избрано, трябва да го запазим само. Умувам поканите. Годеникът иска свитък, но аз не искам. Харесала съм това или подобно.

# 407
Моите покани дойдоха, много съм щастлива! Точно каквото исках! 💕🥳
От същото място на по-късен етап ще поръчам менюта и номера за масите, кутия за подаръци и пожелания, и табло с разпределението по маси.
На снимки цветовете се разминават леко с реалността, а и зависи от светлината.

Скрит текст:

Скрит текст:

Поканите са много хубави Simple Smile Може ли да споделиш от къде си ги поръчала, тъй като аз съм точно на тази вълна в момента и ще ми е полезно

# 408
Моите покани дойдоха, много съм щастлива! Точно каквото исках! 💕🥳
От същото място на по-късен етап ще поръчам менюта и номера за масите, кутия за подаръци и пожелания, и табло с разпределението по маси.
На снимки цветовете се разминават леко с реалността, а и зависи от светлината.

Скрит текст:

Скрит текст:

Поканите са много хубави Simple Smile Може ли да споделиш от къде си ги поръчала, тъй като аз съм точно на тази вълна в момента и ще ми е полезно

От "Love Blanket", за 2-3 седмици са готови, има доста варианти, разгледай. Blush

# 409
  • Варна
А за Уединг студио? Някой отзиви? Мисля да ги ангажирам за фото и видеозаснемане,но ме притеснява фактът,че са от София,а ние от Варна и ще се видим и запознаем с тях чак на сватбата. Много ми харесва работата им,която виждам в сайта им и във фейсбук,но ще съм една идея по-спокойна,ако някой сподели лично впечатление Simple Smile

# 410
И аз да се похваля. Вече имам фотограф. Simple Smile Сега с поканите ли да продължавам? (имам ресторант, дата, дж, фото и видео).

# 411
И аз да се похваля. Вече имам фотограф. Simple Smile Сега с поканите ли да продължавам? (имам ресторант, дата, дж, фото и видео).

Да, ние после направихме поканите и ангажирахме ритуалното лице

# 412
Здравейте!
 Включвам се и аз, въпреки че ние все още нямаме дата. Не ми се иска да го отлагаме много във времето, но тъй като имаме много планове за лятото, ще е вероятно в ранната есен.
Потрисам се от големи сватби, много роднинства и дандании, затова си представям нещо малко, около 50 гости, елегантно, изпипано. Ще заложа на красиви покани, декорация, фотограф и музика (много ми се иска някоя банда н живо), за сметка на броя гости.

Бяхме харесали едно местенце в Гърция на брега на морето,  но нямам идея възможно ли е, чисто административно?
И тъй като вероятно ще е сложно, вариант 2 е някаде на открито тук. Иска ми се нещо с хубава градина. Отскоро следя един Бедуин бар, то е като луксозна хотел/хижа до Севлиево, някой има ли отзиви за там?

Ще следя с интерес темата и на всяка дама тук пожелавам сватбата на мечтите и.

# 413
  • Варна
Здравейте!
 Включвам се и аз, въпреки че ние все още нямаме дата. Не ми се иска да го отлагаме много във времето, но тъй като имаме много планове за лятото, ще е вероятно в ранната есен.
Потрисам се от големи сватби, много роднинства и дандании, затова си представям нещо малко, около 50 гости, елегантно, изпипано. Ще заложа на красиви покани, декорация, фотограф и музика (много ми се иска някоя банда н живо), за сметка на броя гости.

Бяхме харесали едно местенце в Гърция на брега на морето,  но нямам идея възможно ли е, чисто административно?
И тъй като вероятно ще е сложно, вариант 2 е някаде на открито тук. Иска ми се нещо с хубава градина. Отскоро следя един Бедуин бар, то е като луксозна хотел/хижа до Севлиево, някой има ли отзиви за там?

Ще следя с интерес темата и на всяка дама тук пожелавам сватбата на мечтите и.
Здравей,
Не съм много запозната, но знам, че има сватбени агенции, които се занимават с организирането на сватба в Гърция. Може би ако им се обадиш ще ти дадът инфо какво трябва като документи. Все пак си хипотетичен клиент така, че не би трябвало да откажат информация. 😊

# 414
Някой поръчвал ли е, или да е виждал на живо такъв тип ключета
Исками се да поръчам сребристи, но на снимките като се вгледам се притеснявам, че на места май имат нещо черно.. може би е "ефекта" на старинното, но аз не желая да имат такива черни резки, че ми стои като похабено. Та дали наистина са с такова черно, или са си сребристи

# 415
Ние си поръчахме такива от алиекспрес, но в старинно злато и сме много доволни Simple Smile

# 416
На страницата на Луксевент бях видяла нещо подобно melany123, провери там. Вчера пристигнаха свещите от N`candels наистина са уникални! Свидиха ми се парите, но си заслужават.

# 417
Аз също съм си поръчала такива ключета

# 418
На страницата на Луксевент бях видяла нещо подобно melany123, провери там. Вчера пристигнаха свещите от N`candels наистина са уникални! Свидиха ми се парите, но си заслужават.
Благодаря, погледнах, но и там са старинно злато, а не сребърни. Ако някой скоро си получи поръчката да пише дяли изглеждат като на снимките, че и в отзивите нямаше снимка на самото ключе.

# 419
Момичета , влизам с два въпроса .
Каква е цаната за гравирането на брачни халки в София, добро качество и знаете ли къде гравират платинени халки.Предполагам ,че не навсякъде.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт