Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 950
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Здравейте. Аз ще съм гост на сватба и искам подаръка ни да е програма от Masters of the dance. Присъствала съм на сватба с тяхно такова участие преди около 2 години. Имате ли наблюдение от скорошни сватби и какав е цената горе-долу на програмата. Благодаря предварително.

# 586
bridesmaid proposal box-a ми хареса страшно много!! Бих го взаимствала като идея, ако се стигне до там.

Нашата сватба се очертава за есента, като гледам. Зависим от гостите, повечето идват от доста далеч и ще е приключение да напаснем дати/полети/почивки. Аз не се вълнувам изобщо, даже се чудя нормално ли е. Обичам много годеника ми, нямам съмнение, че искам да се омъжа за него, но цялата организация на сватба ми се струва толкова тегава и излишна.. Чета темата и като гледам какви притеснения тресат момичетата.. и не ми се иска да го минавам и аз Simple Smile Някак имам чувствтото, че акцента не е върху любовта и емоцията, а всичко е като една машина за пари и  на мен това не ми допада, никак. Но ще видим.. с времето може да ми дойде музата!

# 587
Кутиите са страхотни.

Захир, точно машина за пари си е, ама ..............Повечето като чуят сватба и цената коренно се променя

# 588
Кутиите са супер!Браво!

# 589
Amisuy,
толкова добре са ти се получили, че се чудя дали не можеш да направиш и на мен Grinning a какво има в пликчето зад поканата?

# 590
Amisuy,
толкова добре са ти се получили, че се чудя дали не можеш да направиш и на мен Grinning a какво има в пликчето зад поканата?
Скраб за тяло, и мисля само да добавя един розов шоколад.

# 591
Amisuy, моля те пусни ми снимка на лични, че не я видях. Мисля да направя за кумата кутия- с мини бутилка moet (200мл), различни пакетчета чай, че тя е любител ии.. край, до тук, повече не можах да измисля.

# 592
На етап да си изработя сама поканите съм, но съм начинаеща в тази насока. Цвета за сватбата ми е прасковено, за поканите не ми идва друго на ум освен прасковена основа и малко бяло. Някаква идея за друг цвят, който да се съчетае с прасковеното, освен бяло?

# 593
Златно, сребърно, розово

# 594
Здравейте на всички, всичко мина и аз си отдъхвам едва днес!
Ще мине толкова бързо, че няма да се усетите, аз много се забавлявах, въпреки че имаше много непредвидени ситуации. Важна е нагласата ви! Вече ми липсва тази подготовка! Качвам малко снимков материал и да ви кажа, че съм най впечатлена от фотографиите и видеооператорите! Който е заложил на тези специалисти- Ивелин Илиев и семейство Матушеви няма да съжалява! Успех на всички булки и запомнете... забавлявайте се на макс Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 15:50 от ^^tweeti^^

# 595

Да не би да имам проблем аз, че не виждам снимките?
Много любов и разбирателство пожелавам, аз още не мога да си представя какви са емоциите, сякаш организирам чужда сватба..

# 596
^^tweeti^^, голяма красота!
Кой ти прави украсата?
И честито, много щастие!

# 597
^^tweeti^^ ,честито! Бъдете много щастливи! Страхотно и много цветно ви се е получило!

# 598
^^tweeti^^ Честито и от мен. Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, а всичко е прекрасно Simple Smile

# 599
tweety, прекрасна сватба сте имали! Много ми хареса! Бъдете здрави и много семейно щастие ви желая Heart
Аз най-сетне избрах поканите Heart Eyes
Една специална дама ми ги изработи.
Започвам да мисля за обувките, вие от къде си взехте? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт