Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 624
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Много ми хареса идеята за bridesmaid proposal box и реших че мога да ги изработя сама.
Още не са на 100% готови, но какво мислите?
Моля не ме цитирайте, ще ги изтрия защото още не съм ги дала на момичетата

Може ли снимка и на мен, стана ми интересно 😊

Ах, какви сватби, като от приказка! Пожелавам ви здраве, любов и дълъг семеен живот! 😘🤩🤗

# 616
  • Панагюрище
Здравейте, може ли някоя от Вас да ми даде мнение за водеща Евгения Стоянова и DJ Besti - Мирослав Ангелов.
Ние сме се ориентирали към тях за нашето тържество, но исках да проверя дали е нормална сумата от 1400 лв. за двамата, като включва и изнесения ритуал. От там нататък след 00.00 се заплаща оъвъртайм на час по 100 лв.
П.С. Осветлението не е включено в цената Sad

# 617
Явно най-красивите булки са в тази темичка ❤прекрасни сте и аз нямам търпение вече

# 618
Много красиво откриване на сватбения сезон в темата! Благодаря и аз за споделените снимки, красиви булки, страхотна украса и на трите! Heart Eyes

Имам въпрос за подаръците, ако някой е виждал и може да ме насочи - въртят ми се в главата дървени подкови, може и магнит, надписани с имената ни и датата. Харесва ми като символика и пожелание за всички присъстващи.
Другият вариант ми е магнитчета, от тях съм намерила в интернет, но някак си най ми се иска да са с наша снимка от сватбата, което не виждам как да стане. Smile

# 619
Здравейте, може ли някоя от Вас да ми даде мнение за водеща Евгения Стоянова и DJ Besti - Мирослав Ангелов.
Ние сме се ориентирали към тях за нашето тържество, но исках да проверя дали е нормална сумата от 1400 лв. за двамата, като включва и изнесения ритуал. От там нататък след 00.00 се заплаща оъвъртайм на час по 100 лв.

И ние ще сме с тях.Ще бъдем без изнесен ритуал,но разликата в цената е малка.Препоръча ни ги фотографа,лично мнения нямам Sad ще имаме след 28 юни Simple Smile

# 620
  • Бургас
Честито на всички минали вече булки! Прекрасни сте! Бъдете здрави, обичани, обичащи и много щастливи!
Остават ми има няма 3 месеца, а още не съм запазила прическата и грима. Направо ме е срам от себе си как не мога да реша къде. Тъй като не съм от Бургас ви питах за мнение, препоръчахте няколко човека, уж проучих из снимките горе долу как правят нещата, но не мога да събера смелост да се запиша при никой все още. Искам да съм красива, най-вече в собствените си очи, за да съм спокойна и щастлива през целия ден. Стискайте ми палци скоро да реша нещо, че усещам как накрая ще почна да им звъня наред и вместо да избера някой ще съм при който все още не е запазен...

# 621
Честито на всички минали вече булки! Прекрасни сте! Бъдете здрави, обичани, обичащи и много щастливи!
Остават ми има няма 3 месеца, а още не съм запазила прическата и грима. Направо ме е срам от себе си как не мога да реша къде. Тъй като не съм от Бургас ви питах за мнение, препоръчахте няколко човека, уж проучих из снимките горе долу как правят нещата, но не мога да събера смелост да се запиша при никой все още. Искам да съм красива, най-вече в собствените си очи, за да съм спокойна и щастлива през целия ден. Стискайте ми палци скоро да реша нещо, че усещам как накрая ще почна да им звъня наред и вместо да избера някой ще съм при който все още не е запазен...

Всичко ще бъде наред и ще си приказна.

Аз съм от София, но бях кума в Бургас, помня че девойката, която ме гримира се казваше Мануела Манолова, ако не бъркам. Ако искаш погледни и нея.

Всички булки, които видях в темата са прекрасни, момичета желая ви щастлив семеен живот, изпълнен с много любов.

# 622
  • Панагюрище

И ние ще сме с тях.Ще бъдем без изнесен ритуал,но разликата в цената е малка.Препоръча ни ги фотографа,лично мнения нямам Sad ще имаме след 28 юни Simple Smile

Много благодаря, ние също сме с тях поради страхотна препоръка от наша близка.
Надявам се всичко да мине страхотно.
Желая ти страхотна сватба и очаквам да споделиш впечатленията си Simple Smile

# 623
Имам въпрос за подаръците, ако някой е виждал и може да ме насочи - въртят ми се в главата дървени подкови, може и магнит, надписани с имената ни и датата. Харесва ми като символика и пожелание за всички присъстващи.
Другият вариант ми е магнитчета, от тях съм намерила в интернет, но някак си най ми се иска да са с наша снимка от сватбата, което не виждам как да стане. Smile

Аз ще поръчам този месец от алито хах, магнити за хладилник, гравират ги и имат и кирилица, пише и че са дървени. Не е задължително да е с човечетата, имат и други варианти, този просто беще първият, който ми излезе при търсене.

ред.
Виж тези и специално този магазин, виждам, че имат всякакви формички,  като пъзел, като формата на щат, пише че са къстъм мейд, според мен може да ти направят и във формата на подкова!

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 09:30 от Хибискус

# 624
Честито на булките, които вече са имали своята сватбена приказка. Всички са били чудесни. Моето чудене сега е за мъжкия костюм, който искам да е еднакъв с на детето ми, но в крайна сметка може пък и да са различни, ако не намерим кой да ги ушие.. В петък пътуваме до София, та препоръчайте ми някакви магазини за мъжки костюми на сносни цени?

# 625
Годеника ми пази костюма в тайна, но братовчед ми си беше купил от Теодор в Сердика център.

Момичета, една от прекрасните сватбени снимки ме подсети. Какво ще правите със свстбения танц? Аз се колебая между 1-2урока и тотална импровизация.

Нямаме амбиции за сложен бърз танц със сигурност!

# 626
Ние със сигурност няма да ходим на уроци. Не ми харесва идеята да съм вглабена от някаква хореография, да се притеснявам дали правилно изпълнявам нещата... и да изпусна момента.

# 627
И ние не мислим да ходим на уроци,
 искаме всичко да е  непринудено. За костюм мислим да идем в Desizo Monni, там са хубави, но не са особено евтини.

# 628
Здравейте ! Сега си поотпочинали и мога да разкажа някои неща, ако забравя нещо ми пишете и ще споделя. Мина и нашият ден- всичко беше по план и църковния брак беше много красива церемонията в семинарията. Ритуала ни го направиха изнесен- жена от Красно село и сме изключително доволни. Направи всичко специално за нас и деня прошка. В ресторанта Монтесито останахме очаровани от всичко и от обслужване и от храна. Дж ни беше Ники Николов и от него сме много доволни. Агенция за украсата беше Вива - много мили и отдадени момичета. Бяха 90 възрастни и алкохол 12 литра ракия , 12 водка, 12 уиски и 39 вино остана доста. Тортата ни беше торти Лияна- само тя не оправда очакванията ми.

# 629
Честито на вече бракосъчетаните! Бъдете здрави, щастливи и винаги влюбени!
Може ли да споделиш повече за тортата?

Общи условия

Активация на акаунт