Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 947
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Някоя от вас дали получи оферта от торти Лияна, пратих запитване, но нямам отговор. Дали правят доставки, знаете ли?
Получих оферта от сладкарница Бордо - 4.5лв парче основна торта и по 2.8лв за парче допълнителни, доставка 30лв., но това сигурно зависи къде я доставят.

# 301
Някоя от вас дали получи оферта от торти Лияна, пратих запитване, но нямам отговор. Дали правят доставки, знаете ли?
Получих оферта от сладкарница Бордо - 4.5лв парче основна торта и по 2.8лв за парче допълнителни, доставка 30лв., но това сигурно зависи къде я доставят.
Торти Лияна правят доставки, но нямам идея дали за това се плаща допълнително. Със сигурност в София доставят.

# 302
Аз бях писала на предната страница- на нас ни дадоха оферта 3.50 на парче, като това е с доста украса и цветя.

# 303
Аз бях писала на предната страница- на нас ни дадоха оферта 3.50 на парче, като това е с доста украса и цветя.
Как се свърза с тях за офертата?

# 304
Отидох на място в Божурище, обясних какво искам. Те ми направиха торта и сладки за сладък бар за проба и ме викнаха след 3 дни да си ги взема с различни вкусове Simple Smile

# 305
Ако жената, която работи в т.нар. торти Лияна е същата, за която аз си мисля в Божурище в едно гаражче работи под една 3 етажна кооперацийка, не се надявайте да ви отговори скоро. Най-добре е да отидете на място. Ходила съм на няколко сватби, за които е правила торта, поръчах от нея и за моя бал. На вкус са несравними, външно според мен й се получават много добре цветята, но за друг тип декорация не съм много сигурна.

# 306
Малко отчет и от мен 😀днес опитахме 5 вкуса и се спряхме на торта с череша, бял крем и шоколадови блатове Simple Smile Лека като за пролетен месец Simple Smile вашите какви вкусове са ?
Взехме си и чаши

# 307
  • Пловдив
В сладкарницата, от която ще взимаме торта, се предлагат млечен, шоколадов, сметанов пълнеж и крем "Неделя". Не знам какво е крем "Неделя".

# 308
Здравейте! Някой има ли наблюдения над цените на роклите на Victoria Soprano, които се предлагат във Viktoria Bridal?

# 309
Аз мисля да си взема отворени обувки с нисък ток, а за вкуса на тортата не сме решили още, а другата седмица пък ще се срещна с декораторката. За сега няма нищо ново. Този месец или другия може да ида да пробвам рокли, най малкото, за да добия представа какво искам, че има време, но все пак да имам някакви впечатления от по-рано. Иначе нищо ново, освен че срещнах във фейсбук група идея децата да са на свободна консумация, която на мен много ми хареса.

# 310
Здравейте. И при мен няма нищо ново. За тортата нищо нямаме уточнено още.Другата седмица имам среща с агентката да уточним някои неща. Чакам от локацията да ми изпратят новите менюта и хапки за коктейла, че да изберем. Другата седмица трябва и за проба на роклята да ми се обадят. Като цяло нямам много неща за свършване.
Сега се чудя, понеже смятах да нямаме подаръци за гостите, но харесах едни кутийки в Али-то и взех да обмислям да сложа вътре по един шоколадов бонбон, ръчно правен. Чуденето ми е за децата. На тях не мога да измисля какво да им подаря. Някой може ли да помогне с идеи?

# 311
При нас след като се очертават повечко деца от първоначално планираните, в крайна сметка им взехме по едно комплектче книжка за оцветяване и моливчета - хем да могат да се занимават и на самата сватба, ако искат.
Родителите предпочитаха да са на свободна консумация, като ги питахме, но от ресторанта не бяха особено съгласни за толкова деца, та в крайна сметка ще са с детски менюта, които обаче са си пак 3-степенни куверти, просто с по-малки грамажи и с неща, които децата по-скоро биха яли Simple Smile

# 312
Здравейте. И при мен няма нищо ново. За тортата нищо нямаме уточнено още.Другата седмица имам среща с агентката да уточним някои неща. Чакам от локацията да ми изпратят новите менюта и хапки за коктейла, че да изберем. Другата седмица трябва и за проба на роклята да ми се обадят. Като цяло нямам много неща за свършване.
Сега се чудя, понеже смятах да нямаме подаръци за гостите, но харесах едни кутийки в Али-то и взех да обмислям да сложа вътре по един шоколадов бонбон, ръчно правен. Чуденето ми е за децата. На тях не мога да измисля какво да им подаря. Някой може ли да помогне с идеи?

пъзели Simple Smile

# 313
  • Пловдив
При нас и подаръците, и кувертите ще са едни и същи и за децата, и за възрастните.

# 314
При нас децата също са с куверт, но детски, т.е. съобразен с вкуса на повечето деца.
Моята първоначална идея също беше за книжки и моливи, но децата са на възраст м/у 5 и 11 години и ми се стори скучно за по-големите. А не искам да са с различни подаръци едно от друго, че да няма сърдити.

Общи условия

Активация на акаунт