Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 933
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте отново !
Бих искала за подаръци за гостите (дамите) нещо на тема българска роза. Имате ли идеи? Засега си мисля за мускалче с есенция, но традиционното мускалче няма да пасне много добре с декорацията и тематиката...

Може да вземеш само стъкленичката и да я сложиш в тюлена торбичка с подходящи цветове Simple Smile

# 331
  • София
За мен е абсурдно да се тъпчат децата с такива сладки боклуци, особено без позволението на родителите. Все пак не знаеш дали им позволяват да ядат такива неща и би било неудобно само да гледа другите деца (примерно).

Да, има и алергични деца, така че трябва и да се съобрази това. Моето дете все още не разбира и му го прибрах веднага, но има по-големи дечица, които могат да направят сериозна драма.
Не очаквах въобще да са се съобразили с децата де, та ми стана много мило.
Моята сватба беше с малко хора, та не съм си и помисляла да отделя внимание на малките (то беше само едно дете де).

# 332
Включвам се с въпрос? Купихме чашите и свещи, подариха ми от магазина панделки да завържа двете свещи и чашите? Това с каква цел се прави,май не съм виждала..

# 333
Момичета, включвам се и аз тук със сватба през Септември. Все още сме на етап избор на ресторант и с изненада установих, че май сме позакъснели.... Имате ли отзиви за Best Western Premier до летището? Хареса ми залата и самия хотел, но имам притеснение относно местоположението.

# 334
При мен шаферки ще бъдат дъщеричките ми и може би племенника ми, но е срамежлив и може да не иска детето.

# 335
Здравейте!
Още не съм запазила час за прическа за 18 май,тъй като още не съм си купила удължения и съответно не зная какво искам като крайна визия.
Може ли да споделите Вие от къде ще купувате?
Наскоро гледах снимки на магазин за булченски рокли в Сф,в който се предлагат и екстеншъни..мобе ли да споделите,ако сте го срещали,кой е?

# 336
Аз имам 4 реда коса от Дима стил, купувана за 1200 лв. 3йни редове най-високо качество в тъмно кафяво и ги продавам, защото моята е по-дълга от тях вече хаха, ако някой се интересува може да ми пише.

# 337
Въпросът с косата в момента ми е голяма драма!!!! Не искам да си купувам коса за хиляди левове защото няма да я нося освен в деня на сватбата. Косите под наем в Бургас, все едно ги купуваш, плащаш сумата на косата , после какво ще ти върнат един господ знае!

# 338
Аз си купих деа комплекта от Алиекспрес(бяха препоръчани от булките в миналата тема) двата ми излязоха около 160 лв.естествена коса е.Само,че реших,че искам да си изсветля косата и така и не съм я слагала Sad Цветът е много тъмно кафяво,почти черно,яко на някой трябва,пишете

# 339
Здравейте! Включвам се с въпрос относно шаферките. Според вас може ли да бъде шаферка момиче, което не е омъжено, но живее на семейни начала и има дете. Гледала съм по снимки освен шаферки да има и шафери на сватбите.

# 340
Здравейте! Включвам се с въпрос относно шаферките. Според вас може ли да бъде шаферка момиче, което не е омъжено, но живее на семейни начала и има дете.
Защо да не може? Thinking

# 341
Здравейте момичета! От известно време ви следя с голям интерес, но чак сега се включвам. Много бих се радвала, ако ми препоръчате фото и видео, защото търсенето се оказа доста трудна задача 😣 Иначе, нашата дата е 22.06., и като изключим проблема с фотото и видеото,  другите основни неща са запазени 😊

# 342
  • София
Здравейте момичета! От известно време ви следя с голям интерес, но чак сега се включвам. Много бих се радвала, ако ми препоръчате фото и видео, защото търсенето се оказа доста трудна задача 😣 Иначе, нашата дата е 22.06., и като изключим проблема с фотото и видеото,  другите основни неща са запазени 😊

Нашата сватба беше 2017 година и мога много горещо да препоръчам фотографът ни - Николай Митев и видеографът Илиян Матушев. Не съжаляваме, че отделихме по-голяма сума за качеството, което получихме.

# 343
Моля уточнете град, локация, ресторант.

# 344
Лаленце, вие доволни ли сте от Илиян Матушев? Ние също се спряхме на екип- той и жена му, като само харесахме нещата които е правил и в последствие фотографът ни също го препоръча като професионалист!
Да попитам поръчвали ли сте си обувки от сайта obuvki.bg?

Общи условия

Активация на акаунт