Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 921
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • София
^^tweeti^^, много сме доволни даже. Страхотни професионалисти са, въобще не са ни се натрапвали, не усетихме, че са се въртяли около нас. А самия филм е със страхотно качество, монтиран е професионално.

# 346
Да попитам поръчвали ли сте си обувки от сайта obuvki.bg?

Аз редовно - в последните две години не съм си купувала май обувки от другаде Grinning
Удобно е, ако платиш с карта доставката е безплатна, а ако нещо не пасва, има вариант за връщане, вътре е кашончето има формуляр (макар че на мен не ми се е налагало засега), имат и 2 години гаранция, но на мен и нея не ми се е налагало да използвам Simple Smile

# 347
Здравейте момичета! От известно време ви следя с голям интерес, но чак сега се включвам. Много бих се радвала, ако ми препоръчате фото и видео, защото търсенето се оказа доста трудна задача 😣 Иначе, нашата дата е 22.06., и като изключим проблема с фотото и видеото,  другите основни неща са запазени 😊

Ние се спряхме на Жоро Манолов за фотограф, много добри отзиви има за него и кадрите му са красиви. За видеозаснемането и аз се нуждая от съвети, като бюджета ни е 1000лв.

# 348
И ние си запазихме Матушев. Клиповете му са с много добро качество.Много приятен човек.Надявам се че ще останем доволни от него .

# 349
Фото и видео от професионален екип като комплексна услуга излиза най-изгодно като цена/качество/количество, но както писах по-горе не сте уточнили град, локации, ресторант, време и т.н. Simple Smile

# 350
Здравейте.
Да ви се похваля измислих подаръчета за децата Smiley Реших да поръчам от Али експрес по 1 LED балон и по един калейдоскоп детски. Мисля, че е приложимо за всякаква възраст и децата ще се радват, а и няма опасност от разляти течности или надраскани дрехи и деца.
За възрастните някой по-горе направи много уместно уточнение, че могат да се разтопят шоколадовите бонбони. Все пак август месец си е топло и да не се получи кутийка с течен шоколад вместо бонбон Satisfied
Аз съм в търсене на сандали. Тези, които си бях харесала просто реших, че толкова пари не са оправдани за едни сандали.

# 351
  • Пловдив
Ако държите на шоколадови бонбоми, можеда вземете от тези, които са опаковани поединично. Те няма как да се разтопят извън опаковката си според мен.

# 352
Идвам с въпрос. За моминското ще подарявате ли нещо на момичетата? И като цяло имате ли някакви идеи като изненада за тях?

# 353
За моминското не съм мислила още сериозно. Joy като за начало не знам къде искам да бъде. Ако сме по-малко момичета, можем да си позволим да пътуваме.
Иначе - да, мисля нещо да им подаря по нещо. Сега ми хрумва - например заплатени като ваучери "разкрасителни процедури". Хем няма да се чудят какво да ги правят, хем смятам че ще се зарадват много. Hug

# 354
  • Варна
Здравейте момичета,
Нова съм във форума и не ми е много ясно как се слуват нещата с писането тук, надявам съм на правилното място Grinning
Цял ден чета темите за сватбите на 2019-та и 2018-та, намерих много полезна информация! Ще бъда булка тази година и още съм в много ранен етап на организацията си, но все пак е добре да получиш мнение от някой,който вече е минал по този път или също като теб тепърва се сблъсква.
Искам да ви попитам нещо, тъй като никъде не прочетох отзиви за Wedding Studio.. Цената за пакет видеозаснемане и фото е много добра и на сайта им имат качени много красиви кадри.... Събирам мнения. Simple Smile

# 355
Ами моите момичета ми организират всичко като изненада и нищо не ми казват😃 Иска ми се да им направя някаква изненада, някакво подаръче, за да им покажа благодарност най-малкото.

П.С. Добре дошла, rallytsa😊

Последна редакция: вт, 12 фев 2019, 07:42 от VanillaBarbie

# 356
Здравей на новата булка Simple Smile
А иначе за подаръчета за момичетата,много ми харесват тези ключодържатели,има ги и като герданчета Simple Smile

# 357
Здравей на новата булка Simple Smile
А иначе за подаръчета за момичетата,много ми харесват тези ключодържатели,има ги и като герданчета Simple Smile

Супер са! Откъде си ги поръчвала?

# 358
От Али Grinning с търсене със снимка излизат много готини Simple Smile

# 359
Здравейте, отново момичета,

Обръщам се към вас за съвет за видеооператор за нашето тържество. Ще съм благодарна, ако препоръчате някой добър. Бюджета ни за видеозаснемането е 1000лв.

Общи условия

Активация на акаунт