Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 893
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета,
Дали някоя от вас знае до колко работи парк-музей "Врана". Знам, че касата през уикенда е до 16ч., но до колко реално трябва да се напусне парка 16.30-17.00ч.? Аз нямам спомен. Писах им имейл, но не отговарят. Та се чудех, ако някоя от вас е запозната.....иначе това ми се явява препъни камъчето за изготвяне на графика и поканите Simple Smile

# 361
Мисля че влизането е до 16 и напускаме до 17ч. Поне нашият план с фотографа беше такъв. Мина доста време от както говорихме обаче.Но нещо четох във фейсбук, че искали вече над 100лв за фотосесия там (не за изнесен ритуал, и той е поскъпнал) и ако е така, ще обмислим дали да не се снимаме на друго място.

# 362
До колкото прочетох доплащането за фотосесия е само в извънработно време, през другото време не би трябвало да има ограничения и заплащане. Ще потърся телефон, на който да ми разяснят условиета и ако се интересувате ще пиша
Мисля че влизането е до 16 и напускаме до 17ч. Поне нашият план с фотографа беше такъв. Мина доста време от както говорихме обаче.Но нещо четох във фейсбук, че искали вече над 100лв за фотосесия там (не за изнесен ритуал, и той е поскъпнал) и ако е така, ще обмислим дали да не се снимаме на друго място.

# 363
  • Варна
Момичета, пак се включвам с въпрос Rolling Eyes
Можете ли да ми кажете църква във Варна,къдетоизвършват ритуал в събота. Имате ли идея дали изобщо има или в нито една църква не може да се венчаем в събота?
Днес ходихме до Свети Атанасий, но от там ни казаха,че трябва да е или неделя или петък, а миналата година бяхме на сватба на наши приятели в Балчик и там нямаше проблем с църковния брак в събота.

# 364
Момичета, някоя от вас опитвала ли е торти Теа в София (кв. Витоша)? Били много вкусни и на страницата им ми харесаха сватбените. Ако някой знае как вървят цените моля да пише Simple Smile

# 365
До колкото прочетох доплащането за фотосесия е само в извънработно време, през другото време не би трябвало да има ограничения и заплащане. Ще потърся телефон, на който да ми разяснят условиета и ако се интересувате ще пиша

Нашата фотосесия ще бъде там, но още не съм си "вързала гащите". С фотографа говорихме, че когато си платиш в общината такса от около 120 лв. ти издават декларация, с която те допускат в извънработно време да влезнеш и да се снимаш.
От друг източник пък чух, че там е по-особено с автомобилите и един вид оставяш колата и после вървиш пеша, което на този ден няма да ни е много Ок. Та събирам информация и аз за случая "Враня". Grinning

# 366
  • В твоето съзнание...

Нашата фотосесия ще бъде там, но още не съм си "вързала гащите". С фотографа говорихме, че когато си платиш в общината такса от около 120 лв. ти издават декларация, с която те допускат в извънработно време да влезнеш и да се снимаш.
От друг източник пък чух, че там е по-особено с автомобилите и един вид оставяш колата и после вървиш пеша, което на този ден няма да ни е много Ок. Та събирам информация и аз за случая "Враня". Grinning

Привет,

Била съм на фотосесия във Врана, спомням си, че освен таксата, която бяха платили младоженците в общината, на място ги накараха да платят и таксата за вход, на всички участници във фотосесията. Колите тогава се паркираха точно пред входа. След като се влезе вътре си има доста обикаляне, но то си е обвързано с локациите, подходящи за фотосесия.

# 367
Момичета, пак се включвам с въпрос Rolling Eyes
Можете ли да ми кажете църква във Варна,къдетоизвършват ритуал в събота. Имате ли идея дали изобщо има или в нито една църква не може да се венчаем в събота?
Днес ходихме до Свети Атанасий, но от там ни казаха,че трябва да е или неделя или петък, а миналата година бяхме на сватба на наши приятели в Балчик и там нямаше проблем с църковния брак в събота.

Катедралата

# 368
И ние мислим да направим фотосесията във Врана - какъв е случая с тази такса? Нашата фотосесия ще бъде между 2 и 5, тоест в работно време. Трябва ли да се плаща нещо?

# 369
Аз искам да попитам колко деца се очертава да има на сватбата ви? При мен се очертават около 30 деца като до 10 са под 4 години, другите са от 4 до 12. Чудя се как да организирам да не им е скучно, хем родителите им да се забавляват, хем и те също?

# 370
Може да си наемете аниматор. За толкова деца си заслужава. При нас ще са най-много 7 .

# 371
За толкова много деца наистина най-добре с аниматор. При нас също ще са около 10

# 372
Леле 30 деца наистина са много. При нас за щастие са около 6,7

# 373
  • София
И ние мислим нашата фотосесия да е там, затова ще съм благодарна ако споделиш с нас какво са ти казали по телефона

# 374
  • София
На нашата сватба имаше двайсетина деца, не взехме аниматор и не съжаляваме. На по-големите над 10 им беше скучно с малчуганите. А тези под 10 бяха масово на дансинга. Бяхме помолили от хотела да ни отворят една съседна зала където имаше играчки, книжки и моливи за рисуване, та там също са си играли.

Общи условия

Активация на акаунт