🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 38 357
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм много доволна от избора на участници.
Смели хора, които ще си направят живота весел в продължение на 2-3 месеца, че и ние покрай тях ще се похилим прилично.
Чакам с нетърпение да почва шоуто.

# 196
Никой актьор вече не се връзва на Халваджиян.

# 197
Милко ще е новата Софи Маринова този сезон. Очаквам много смях от него - голям майтапчия е. Най-добър в имитациите според мен ще е Папи

# 198
  • Берлин
Братовчедка ми е снаха във фамилия Калайджиеви и познавам Милко лично. Земен, забавен и добряк е. На една сбирка имитира Елтън Джон и италианска естрада. Справи се много добре. Очаквам много забавни имитации от него

# 199
Забравих къде гледах имитации от Милко Калайджиев на Адриано Челентано и  Тото Котуньо , и то на доста добър италиански.
Най-вероятно във Вип Брадър /благотворителния/. Тръпна да го видя без мустак.
Мисля, че ще е интересно - всичките са певци, т.е. тръгват изначало от едно ниво. Всичките са имитирани, с изключение на Стефан Илчев, но той пък нали бил имитатор на Лили Иванова, а тя е имитирана нееднократно.

# 200
  • Sofia
Милко има хубав тембър на гласа като пее.Слушала съм го в предавания и ми харесва.

# 201
На мен Милко ми е симпатичен, изглежда ми голям добряк и народен чавек. Гласът му не е никак лош, приятен е, не дразни слуха. Мисля, че ще се забавлява истински и ще му се получават образите. Този Стефан така и не се сетих кой е, ава щом е имитатор може и той да се справя с превъплъщенията. От другите, залагам на Папи Ханс. Май само мен не ме дразни от пишещите в темата.   

# 202
  • тук, на мястото си
Не само, че не ме дразни, но го и харесвам. От всичките 8 не харесвам само Тита, не  понасям, не искам да я гледам, но няма как.

# 203
  • Sofia
На 25.02.ли започва?

# 204
  • Берлин
Към Тита съм предубедена. Петя ми е много нелицеприятна. Четох ревюта на книгата на Папи. Има нещо интересно у него,нямам впечатления от брадъри и други подобни формати. Но ми е любопитен образ.

# 205
  • Испания
Този Стефан така и не се сетих кой е, ава щом е имитатор може и той да се справя с превъплъщенията.

Преди 11 години.

Миналата година.

Тук ми напомня тембъра на Жоро Христов.

# 206
На мен Милко ми е симпатичен, изглежда ми голям добряк и народен чавек. Гласът му не е никак лош, приятен е, не дразни слуха. Мисля, че ще се забавлява истински и ще му се получават образите. Този Стефан така и не се сетих кой е, ава щом е имитатор може и той да се справя с превъплъщенията. От другите, залагам на Папи Ханс. Май само мен не ме дразни от пишещите в темата.   
И мен,много си е готино момчето.
Стефан Илчев:
Скрит текст:

# 207
Тази последната песен Продължавам, всъщност много ми допада. Очаквам да ме изненада много приятно. Отсега виждам Фънки как ще се заяжда с него, с Папи, с Тита и може би с Милко

# 208
С Тита няма да се заяжда.каза че я познава отдавна, с баща й били приятеи или нещо подобно..записвала при него...

# 209
Аз помня когато Софи имитира Антилопата, той се възмути как Тита се е превърнала в това, което е или нещо подобно, та оттам си правя такива асоциации, но ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт