🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 38 360
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания
От Мими Николова са останали само очите. Неузнаваема е.

# 451
Това предаване е само лиготия и реклами. Един Стефан да ги отсрами.

# 452
  • софия
На мен пък много ми харесва Мими ,няма корекции, напълно естествена, жизнерадостна

# 453
Прекаляват с тези реклами. А тази певица и тази песен за пръв път ги чувам. Мисля, че Деси ще се справи. Перфектна е за нея - няма много за имитиране. Само трябва да се справи с пеенето

# 454
Включвам се при вас! 🌺
До тук ми се струват доста нагласени песните.
Хареса ми Мария,Стефан също. Другите не се справиха много добре. Ще видим нататък. Папи с образа беше ок,но в пеенето нещо го нямаше. Той и Миро не е лесен за имитация,според мен.
Фънки пак ще се прави на интересен с тъпи и груби оценки. А Маги с това към Дичо се изложи доста.
С тези реклами прекаляват наистина.
Да видим Деси,според мен ще се справи,има глас.

# 455
  • София
Ей сега се прибрах. Хванах Дичо- добре пя, ама никаква енергия нямаше в изпълнението. Прочетох за другите, после ще върна да ги гледам. Деси би трябвало да се справи добре с тази песен.

# 456
  • Ilkeston
Марая ми хареса най-много за момента.
Дичо така гримиран ми заприлича на Иво Сиромахов като Стиви Уондър.

# 457
Не ми харесва Деси като имитация.
Заприлича ми на Мерлин Монро с черна коса.

# 458
Разочарована съм сякаш. Смешките на водещите са ми някак изсмукани от пръстите и много нескопосани. До момента и подбора на песни за участниците е скучен. От участниците до момента може би Стефан ми хареса.
Дичо беше посредствен, Папи го даде на лиготия, Мария беше ок, но и нищо кой знае какво. Петя Бу... ужас. Сега Деси пее чудесно, песента също е прекрасна, но не мисля, че дава поле за изграждане на образ.

# 459
Липсва и душа. Гласът и не звъни.

# 460
  • софия
прекрано изпълнение

# 461
  • ВАРНА
 Джаки Кенеди...

# 462
  • Испания
Деси страхотно имитира тембъра на Мими Николова. Чудесно е, че пускат кадри от филма. Класика!

# 463
  • София
Хареса ми много на мен.

# 464
На мен много ми харесва тази песен и изпълнението на Деси. Много нежна и мелодична.

Общи условия

Активация на акаунт