Място за боси стоножки - 17

• 149 207
  • 959
  •   1
Отговори
# 810
  • Сливен
Колко см е стелката

# 811
# 812
Някой да знае дали спортните обувки на Ara си отговарят? Поръчах си едни сникърси 38 номер, ама се чудя дали ще ми станат...

# 813
Не зная дали спортните са различни от другите обувки на Ара, ала едва ли. От другите - отговарят си на номера и това е причината да не се притеснявам да поръчвам онлайн.

# 814
  • Бургас
И аз се интересувам Columbia дали си отговарят? Искам да си взема водонепромокаеми или за сняг, но в оразмеряването ми се струва, че са умалени с половин един номер - така ли е?

# 815
  • София
И аз се интересувам Columbia дали си отговарят? Искам да си взема водонепромокаеми или за сняг, но в оразмеряването ми се струва, че са умалени с половин един номер - така ли е?
Умалени са, да, даже бих казала 1-1,5 номер.
Номерът ми е 36,5, а Колумбия си взимам 38.

# 816
  • София
Някой да знае дали спортните обувки на Ara си отговарят? Поръчах си едни сникърси 38 номер, ама се чудя дали ще ми станат...
Обувки си бях вземала и ми бяха леко малки,продадох ги.
Сега си взех сникърси с 0.5 повече от моя номер,леко са ми свободни, но не е проблем.

# 817
Здравейте!
Реших, че искам ботички UGG и се надявам края на зимата да си намеря някъде на сносни цени. Моля за съвет, къде най-добре да следя за цена, какви намаления правят (до колко процента)? Освен това според прочетеното май трябва да заложа на 1 номер нагоре.
Моля също за отзиви. Интересно ми е защо държат такава висока цена. Хлъзгави ли са подметките?

# 818
  • София
Уф, Божа работа с номерата на UGG. От ФД поръчвах едно на ток, много яки ама и много умалени Simple Smile , нося 36,5, заложих на 38, бяха като 34-35 номер, изобщо не успях да си вкарам петата.
След това пак от там си взех от "стандартните", моделът с панделките 38 и са ми ок, сигурно и 37 щяха да са ми ОК.

Tова са:
https://www.obuvki.bg/obuvki-ugg-w-mini-bailey-bow-ii-1016501-crbo.html
Следи и Амазон.де, осен обувки.бг и ФД

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 13:39 от Desem

# 819
  • Сливен
в обувки.бг ги предлагат и може за модела който сте  си харесали да има индивидуално измерване и да се ориентирате кой размер да вземете.

# 820
  • Варна
Здравейте!
Реших, че искам ботички UGG и се надявам края на зимата да си намеря някъде на сносни цени. Моля за съвет, къде най-добре да следя за цена, какви намаления правят (до колко процента)? Освен това според прочетеното май трябва да заложа на 1 номер нагоре.
Моля също за отзиви. Интересно ми е защо държат такава висока цена. Хлъзгави ли са подметките?
Цената вероятно заради качество и матеряли.Определено си топлят не съм имала случай да се мокрят,а за номерата залагам на +1.Освен това можеш да разшириш малко търсенето ,когато се спреш на модела,който искаш дали в техния сайт ,амазон или някъде другаде можеш да намериш коментари и да се ориентираш по тях.

П.П Дари 77 малко по на долу Фелис ти е отговорила.Аз нямам отговор на този въпрос във Варна рядко се случва това със снега и леда  Wink

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 13:47 от desuri

# 821
Благодаря, момичета! Забравих за obuvki.be, че имат таблици. Ще погледна и отзивите в amazon. Ще дебна и за намаления, че няма кой знае какви в момента. Освен това всичко което си харесам е с изчерпани номера, явно се купуват доста.
desuri, как са подметките, хлъзгат ли се?

# 822
  • София
Здравейте!
Имам 2 чифта, едни от класическите до средата на прасеца и тежката артилерия Adirondack.
Топлят много, удобни са. На база на моя опит бих казала умалени с 1 номер. Подметките се пързалят на заледено, включително тези на "тежката артилерия". По сняг и киша няма проблем, но ледът не им е приятел. Имала съм преди и от класическия тип на Emu. Те май бяха по-стабилни в подметката на лед.

# 823
Много ви благодаря! Ще ги мисля малко, зависи от офертата. Точно се притеснявах от подметката, иска ми се на заледено да са по-стабилни. Аз си харесах класически, сиви.
https://www.amazon.de/Womens-mini-side-classic-Chestnut/dp/B08LR … mp;th=1&psc=1

# 824
Покрай коментара на Felis се замислих за Emu. Доволна ли сте от качеството. Намирам по-добра оферта.

Общи условия

Активация на акаунт