Място за боси стоножки - 17

• 149 198
  • 959
  •   2
Отговори
# 840
  • До сърцето...
Радика, поръчвала съм от сайта до БГ без проблеми.
И аз, но тази седмица нещо не иска.

редактирах, че дразня тук някои хора...

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 23:47 от Радика

# 841
  • София
И аз, но тази седмица нещо не иска. Чудя се дали не е заради окончанието на фамилията (-ва), знам ли вече какви санкции налагат...
Що за предположение?! Какво като е -ова/-ева... Що не помислихте, че може да има проблем с доставките в смисъл няма с какво да я доставят, а не да си измисляте. Системата разпознава държавата, адрес, банковата карта, не ѝ пука каква ви в фамилията.

# 842
И аз, но тази седмица нещо не иска. Чудя се дали не е заради окончанието на фамилията (-ва), знам ли вече какви санкции налагат...
Къде те спира? Тествах, допуска ме до плащане...

# 843
  • До сърцето...
Точно преди плащането. Последно (тъй като пробвах няколко дена) беше невалиден адрес, дори адреса на превозвач не приема.
Скрит текст:

Здраве да е, спестиха ми едни пари Grinning

# 844
Скрит текст:
Точно преди плащането. Последно (тъй като пробвах няколко дена) беше невалиден адрес, дори адреса на превозвач не приема.
Скрит текст:

Здраве да е, спестиха ми едни пари Grinning
Радика, явно проблема е локален при теб, защото минах през тази стъпка без проблем. Опитай с нова регистрация или въвеждане на нови данни (може да е останала някоя буква на кирилица, напирмер)

# 845
  • До сърцето...
Elirost, благодаря Flowers Hibiscus
Имам направени от този профил и на този адрес поне 10 поръчки. И не че не опитах всякакви варианти, все пак седмица се мъча. Явно проблема наистина е локален.

# 846
  • София
Как са номера на мъжките UGG?
И при тях ли +1?

# 847
  • София
Момичета, да попитам - марката Zaxy дали е умалена 1 размер, както останалите бразилски?

# 848
  • Варна
Умалени са Zaxy, както Ипанема.

# 849
  • БГ
Здравейте, имам нужда от помощ за едни сандали на платформа на Tamaris размер 36. Някой има ли сандали на марката в този размер, за да измери стелката? По принцип съм между 36/37, но нямам нищо на марката и се чудя дали да рискувам с 36 Confused

# 850
Tamaris за мен са идея уголемени, особено за сандали бих заложила на по-малкия номер (аз също съм между два номера).

# 851
Повече от 20 чифта на Тамарис съм купувала. Всички си отговарят, но някои токчета са умалени с около половин номер. Търсете ревюта за конкретния модел, но аз бих заложила на по-големия номер.

# 852
Повече от 20 чифта на Тамарис съм купувала. Всички си отговарят, но някои токчета са умалени с около половин номер. Търсете ревюта за конкретния модел, но аз бих заложила на по-големия номер.

Това е и моето впечатление, добито в годините, но ето, че точно то ме подведе при последната ми поръчка. Полакумих се заради изгодната оферта за тези красоти 38н., като очаква в най-лошия случай да са ми леееко големички (по принцип съм 37н., но в последно време взеха доста обувки с този номер да ме притискат). Да, ама не - оказа се, че съвсем си отговарят на 38н. Дано се появи някой, който да си ги носи с кеф!

# 853
Аз бих могла да съм този някой, Даринандия, но ме спира височината на тока, а нося токове. Обаче 9 см респектира! Наистина ли е толкова?

# 854
А цената каква е?

Общи условия

Активация на акаунт