Място за боси стоножки - 17

• 149 196
  • 959
  •   1
Отговори
# 855
Повече от 20 чифта на Тамарис съм купувала. Всички си отговарят, но някои токчета са умалени с около половин номер. Търсете ревюта за конкретния модел, но аз бих заложила на по-големия номер.

Това е и моето впечатление, добито в годините, но ето, че точно то ме подведе при последната ми поръчка. Полакумих се заради изгодната оферта за тези красоти 38н., като очаква в най-лошия случай да са ми леееко големички (по принцип съм 37н., но в последно време взеха доста обувки с този номер да ме притискат). Да, ама не - оказа се, че съвсем си отговарят на 38н. Дано се появи някой, който да си ги носи с кеф!
За тези изрично си пише, че са wide. Такива никога не купувам.

# 856
Аз бих могла да съм този някой, Даринандия, но ме спира височината на тока, а нося токове. Обаче 9 см респектира! Наистина ли е толкова?
Височината на тока е 9см. в най-задната част. Платформата е 2см., та всъщност реално трябва да се преодолеят едни 6-7см. Самата подметка е доста удобна, а и токът е супер стабилен. Абе много ме е яд, че ми са направо огромни и си личи и отстрани, че не са за моя крак. Тук описанието е по-детайлно.

86лв. ми струваха

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 17:50 от Даринандия

# 857
  • гр. София
Според мен Тамарис си отговарят точно. Аз нося 36 и този номер купувам. Имам от сандали и чехли до ботуши. Кракът ми е тесен към нормален.

# 858
  • FRANCE
Станах фен на марката Caprice . Супер удобни. Сега само ровя да търся нещо на интересни цени, 36 номер, обувки на ток.

# 859
Благодаря за отговорите, момичета! Аз от плат му взех, даже 2 чифта има, ама за мокро време нямаме. По точно имаме, но вчера ги обу за първи път и каза, че му стягат странично и му направиха и пришки и повече няма да ги носи. Та търся нещо меко и по-широко, но да става за мокро време.
Ще отида и до Sport Depot са видя какво имат. Имаше едни Adidas много мека кожа, но тогава не бяха намалени, а сега не ги намирам в сайта им.

# 860
  • Бургас
Здравейте, стоножки! Някой има ли отзиви за тези сандали? Колебая се между UK 2 и 3. Дали са уголемени?
 https://www.sportsdirect.com/skechers-on-the-go-600-womens-sanda … #colcode=23045903

# 861
Здравейте,
Някой с мнение за тези маратонки Nike? На доста прилична цена са uk5. /25£/. На същата цена има и uk 6, но от склада /like new/.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0953WSTV7/ref=ox_sc_act_image_ … L5A1OLE&psc=1

# 862
Здравейте, бих искала да попитам дали някоя от вас е носила дамски Skechers Archfit и дали наистина са толкова удобни, колкото ги рекламират? Харесах си един модел, но не знам дали си заслужават. Благодаря предварително!

# 863
Здравейте,
Може ли мнения за обувки на марката Patrizia pepe ? Има ги в обувки.бг и АЮ, доста скъпи,но ми допадат като модели. И евентуално някъде предлагат ли се на по-нормални цени ?
Също така си търся на раница на Anekke, но е към 150 лв, че е от нова колекция, а и не се предлагат много онлайн сякаш ?!
Благодаря предварително!

# 864
Здравейте. Може ли да ми препоръчате марка обувки за широки крака (ЕЕЕ)?

# 865
# 866
Поръчах си едни балеринки на GABOR, дано си отговорят. Нямам опит с марката, но знам, че е хвалена в темата. Някой, ако има подобни, моля, да сподели.

# 867
Моля някой да пусне нова тема.

# 868
Накой може ли да помогне с марката и модела на маратонките от снимката?

Благодаря! ☺

# 869

Общи условия

Активация на акаунт